SeBIKE Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 salutare! ma numesc iulia si sunt de 2 luni motociclista. sunt din bucuresti si am un kawasaki gpz 500s merg si eu cat pot cu el sa mai prind experienta Ca sa prinzi experienta trebuie SA TE PLIMBI...SA TE PLIMBI.....: /index.php?showtopic=126081 --- Mesaj completat în 16 Oct 2007 15:20 ------------- Buna seara, mi se spune Ina, sunt din Bucuresti si vreau sa imi iau permisul de motor cat de curand, deoarece am inceput sa invat pe un Chopper CFMOTO V5 sa merg si m-am indragostit de el! Interesant....n-am mai auzit de CF Moto astia pana acum. Cum e esti multumita? Cand o sa ai carnet vrei sa-ti iei CFMOTO sau ceva "REAL"? Ai fost la SIAB? Erau destul de multe modele pe acolo de unde puteai alege ceva potrivit experiantei tale de incepatoare. Pot sa te ajut sa te hotarasti: vezi foto. --- Mesaj completat în 16 Oct 2007 15:23 ------------- Buna seara, mi se spune Ina, sunt din Bucuresti si vreau sa imi iau permisul de motor cat de curand, deoarece am inceput sa invat pe un Chopper CFMOTO V5 sa merg si m-am indragostit de el! Interesant....n-am mai auzit de CF Moto astia pana acum. Cum e? Esti multumita? Cand o sa ai carnet vrei sa-ti iei CFMOTO sau ceva "REAL"? Ai fost la SIAB? Erau destul de multe modele pe acolo de unde puteai alege ceva potrivit experiantei tale de incepatoare. Pot sa te ajut sa te hotarasti: vezi foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobo80ro Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 (editat) Salutare! Sunt proaspata pasagera de viroaga, de vreo 4 luni, "rasfoiesc" forumul de vreo 6 luni, si sper sa ma ajutati cu sfaturi cand o sa am nevoie. Nu am apucat sa facem prea multe iesiri, ca prietenul are carnet doar de o luna, dar recuperam la primavara.... buna ! sunt anamaria si am si eu motor ! --- Mesaj completat în 16 Oct 2007 17:43 ------------- buna ! sunt anamaria si am si eu motor ! si am fost la toate intrunirile cu el ! Editat Octombrie 16, 2007 de bobo80ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Salutare! De la inceputul verii, pot spune, in sfarsit, ca nu mai sunt pasagera. Am facut deja primele cateva mii de kilometri pe motocicleta mea - suzuki drz 400sm - . Regret insa ca sezonul este pe sfarsite. <small>--- Mesaj completat în 12 Oct 2007 21:17 -------------</small><br/> Nu te-ai uitat mai bine sa vezi daca "tipa" care "pilota" ultimul drz 400 sm avea si un ditamai semnul de incepatori (lamaia) pe casca? Ca atunci eu eram! dap...am vazut si o lamaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klawoodya Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 (editat) si eu ma dau cu motoru'! sunt klawoodya Editat Octombrie 23, 2007 de klawoodya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorinn Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Salutare! De la inceputul verii, pot spune, in sfarsit, ca nu mai sunt pasagera. Am facut deja primele cateva mii de kilometri pe motocicleta mea - suzuki drz 400sm - . Regret insa ca sezonul este pe sfarsite. <small>--- Mesaj completat în 12 Oct 2007 21:17 -------------</small><br/> Nu te-ai uitat mai bine sa vezi daca "tipa" care "pilota" ultimul drz 400 sm avea si un ditamai semnul de incepatori (lamaia) pe casca? Ca atunci eu eram! Bravo! Enduro rules Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimimi Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 UUUU! ce de fete! FELICITARI si bun venit TUTUROR! sper sa mai avem vreme buna si sa ne intalnim Pana la vara poate facem mare haita de plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scarlett Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Salut Eu sunt stela,din Timisoara.Am un Suzuki GSX 750 din 2001.Am permis din 2004,primul motor fiind o Yamaha xv500. Sper sa ne vedem cu totii pe la intalniri. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Salut Eu sunt stela,din Timisoara.Am un Suzuki GSX 750 din 2001.Am permis din 2004,primul motor fiind o Yamaha xv500. Sper sa ne vedem cu totii pe la intalniri. Asfalt uscat. Stelaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnePeLaGene Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 si primul meu post...Salut,sunt Sabina,am un Kawasaki Eliminator de 125(abia mi-am luat motoru,si sper ca macar in primul an sa nu incalc prea multe legi ) Mi se pare foarte potrivit,ne intelegem de minune,el toarce la mine,eu il strang de ambreaj..(ms baietii pt sfaturi la semafor,eu uitasem de neutru ) .Mi-am dorit dintotdeauna un cruiser,si nu ma deranjeaza ca e mic,prefer sa fiu intreaga,sa il conduc pe asta si peste ceva timp sa apuc sa imi iau si unu mai mare...(o sa imi fie cam greu la 1m 62cm si 53 kg sa manevrez vreun vn..de oricare). Va salut cu mare respect... Salumana baietilor care au avut ieri rabdare cu mine prin bucuresti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MyA Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Salut! Sunt Cezara si inca nu am motocicleta, dar sa speram ca cel tarziu in primavara o sa fie in garaj! ce vreau sa va intreb: ce imi recomandati mai mult, un gpz de 500 sau un bandit de 400? inca nu m-am decis asupra modelului si speram sa ma puteti ajuta si voi cu pareri. mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 suzuki gs 500 F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Oricand GS, fie el E (dezbracat) sau F (carenat) in fatza GPZ-ului! GS-ul este mai usor, mai putin costisitor de intretinut, mai rezistent, mai putin pretentios cu consumabilele, mai usor de protejat (cu bare de garda pt. motor, la varianta E). Cu Banditul deja intram la alta categorie, e cvadricilindru, ar mai fi si asta un argument, dar... pentru inceput eu zic ca tot GS-ul e mai bun. Oricum, dupa un an-doi vei vrea mai multa putere... macar sa nu dai bani multi pe primul motor si sa regreti dupa aceea: GS-ul castiga si la categoria pret. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A K E _ 75 _ B Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 pe mine ma cunoasteti ca fiind mai tipatoare ,dar trecand peste toate aflati ca ma numesc Gabriela, am 22 de ani, sunt studenta in anul 3, si intr-o saptamana o sa fiu scolarita moto.Vreau sa-mi iau un motor frumos, super sport, sa fie norocos ca sa evit....neplaceri, si mai vreau o costumatie potrivita si...sexy. Cam atat! tre sa fie doar potrivita ca sexy o faci tu;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 --> QUOTE(A K E _ 75 _ B @ Nov 5 2007, 10:31 PM) 937236[/snapback] tre sa fie doar potrivita ca sexy o faci tu;) ...se poate si fara , "sexi" ramane... Oricum obligatoriu sa fie asortata cu carenele , si in trend cu sezonul... Pentru senzatii corespunzatoare recomandam ceva la 1000cc si roz...nu motorul , costumatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A K E _ 75 _ B Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 (editat) pe mine ma cunoasteti ca fiind mai tipatoare ,dar trecand peste toate aflati ca ma numesc Gabriela, am 22 de ani, sunt studenta in anul 3, si intr-o saptamana o sa fiu scolarita moto.Vreau sa-mi iau un motor frumos, super sport, sa fie norocos ca sa evit....neplaceri, si mai vreau o costumatie potrivita si...sexy. Cam atat! costumatia trebuie sa fie doar potrivita ca sexy...: "o faci tu" Editat Noiembrie 5, 2007 de A K E _ 75 _ B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virginik99 Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 (editat) --><div class='quotetop'>QUOTE(A K E _ 75 _ B @ Nov 6 2007, 12:31 AM) 937347[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> costumatia trebuie sa fie doar potrivita ca sexy...: "o faci tu" MA CHEAMA DIANA, AM 21 DE ANI SI DETIN O HONDA CBR 600 F2. Editat Noiembrie 5, 2007 de virginik99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 si primul meu post...Salut,sunt Sabina,am un Kawasaki Eliminator de 125(abia mi-am luat motoru,si sper ca macar in primul an sa nu incalc prea multe legi ) Mi se pare foarte potrivit,ne intelegem de minune,el toarce la mine,eu il strang de ambreaj..(ms baietii pt sfaturi la semafor,eu uitasem de neutru ) .Mi-am dorit dintotdeauna un cruiser,si nu ma deranjeaza ca e mic,prefer sa fiu intreaga,sa il conduc pe asta si peste ceva timp sa apuc sa imi iau si unu mai mare...(o sa imi fie cam greu la 1m 62cm si 53 kg sa manevrez vreun vn..de oricare). Va salut cu mare respect... Salumana baietilor care au avut ieri rabdare cu mine prin bucuresti.. Intr-adevar 125 e suficient pentru tine in acest moment...dar o sa vina clipa in care o sa-ti doresti altceva.....si clipa aia se apropie cu atat mai repede cu cat faci mai multi km. Succes...si atentie la ceilalti (conservari) din trafic pt ca ei nu vor fi atenti la tine... --- Mesaj completat în 09 Nov 2007 20:13 ------------- suzuki gs 500 F Ionut, stim ca tu te-ai imprietenit bine cu gs-ul tau de 500, dar cand faci o recomandare argumenteaz-o ca sa inteleaga fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnePeLaGene Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Intr-adevar 125 e suficient pentru tine in acest moment...dar o sa vina clipa in care o sa-ti doresti altceva.....si clipa aia se apropie cu atat mai repede cu cat faci mai multi km.Succes...si atentie la ceilalti (conservari) din trafic pt ca ei nu vor fi atenti la tine... Hehe,deja imi fac planuri,cum scot banii si unde ma angajez peste 3 ani sa imi iau vn de 800 Oricum ma simt foarte bine,e facut pentru mine cruiserul. Asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 peste 3 ani sa imi iau vn de 800 ar fi bine sa faci si un sezon pe la ~500 cmc inainte sa sari direct pe waka de la 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 depinde de ea .. eu am sarit de la virago de 250 la vn800.oricum a spus peste 3 ani , se schimba multe (sper ca gusturile sa ramana ) si .. Sabina vezi ca este vn400 ,o surioara putin mai mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Salutare tuturor, Numele meu este Silvia, am aproape 43 de ani si posed atat permis, cat si motocicleta din 1985. Nu ca as fi mostenit de undeva microbul ci pentru ca imi era strict necesar un mijloc de transport. Tatal meu avea un prieten bun la toate care era mai tot timpul prezent prin curtea noastra, si care, venea cu un Simson Awo. Intr-o zi, aflu ca vrea sa-l vanda si ii propun un schimb cu conditia sa ma lase un pic pe strada sa vad daca-l pot conduce. Intr-o luna aveam permis. Timp de sapte ani, din acel moment, nu am lasat motocicleta decat in zilele pline de zapada sau polei. In prima iarna l-am demontat si l-am vopsit alb. Eram tare mandra de motocicleta mea caci doar una era alba. Eram si mai mandra cand bagam benzina fara sa stau la cozile interminabile de atunci. In '88 am mers pe un M72 cu atas deoarece eram insarcinata si imi era mai comod. Am nascut (aproape pe motocicleta), o mandrete de baiat care, asa cum era de asteptat, este un impatimit al motoarelor. Din pacate, mersul pe Simson mi-a daunat si m-am pomenit ca am discopatie. Mi-a fost interzis cu desavarsire mersul pe doua roti. L-am pus la pastrat gandindu-ma ca am un fiu care cu siguranta ma va mosteni. N-a fost sa-i placa Simsonul dar mi-a propus sa-l restauram. Eu am contribuit financiar si el cu sudoare. A iesit frumos si mai si mergea. Acum, se bucura un colectionar de el. Odata ce fiul meu a devenit motociclist cu acte in regula, m-am hotarat sa-mi cumpar o noua motocicleta pentru a-i tine de urat fiului meu in plimbari. Am ales un VN Classic. Bun motor! Si frumos cu pene! L-am vandut acum doua luni dar, pasiunea nu a disparut. Ce imi pregateste anul ce vine? Ramane de vazut. O fi o Magna, sau un Shadow, sau un Drag Star? Ce-o fi, doua roti si un motor mare sa aiba. Simsonul pe care-l conducea barbatul ca deh, se facea de ras in spate Felicitari Silvia,esti un bun exemplu.Asfalt uscat,fara probleme cu "discoteca". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Buna. Eu sunt Ami . Mi-am facut cont aici de vreo 2 luni cred, dar inca nu-am prezentat pt ca inca nu aveam permis cat. A, de fapt nici scoala n-o incepusem ... Acum insa de pe 21 noiembrie am si io permis Va pup .... Ah da, mai revin cand mi oi lua motor ca sa ma laud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falcutza Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 (editat) Buna sunt Irina,am 20 de ani si ink nu am permis sper ca in primavara asta sa-l iau si eu Editat Noiembrie 26, 2007 de Falcutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Buna sunt Irina,am 20 de ani si ink nu am permis sper ca in primavara asta sa-l iau si eu n-ai carnet si motoru tau e un 636 ? pacat de genunchii aia frumosi (bafta) --- Mesaj completat în 28 Nov 2007 10:17 ------------- kapno, depinde de fiecare cum simte si piveste lucrurile. Poate fetei ii place si ca pasager, este un start (curajul de a merge in spate). Mult succes Alexutza! parerea mea .. pasager = sitting duck. ma rog.. o sa va dati seama cand treceti de la coditza motorului la ghidon. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 eu m-am mai prezentat ca nus chiar noua pe aici, dar is mandra de noua mea achizitie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate