T Rex Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Salutare! Eu sunt Alina, am 28 ani, stau in Titan-Bucuresti, si ma bucur sa va cunosc . Imi plac motoarele, chiar f mult , nu am inca permis A, insa cine stie pe viitor. Va pup si ne mai auzim! buna Alina, bine ai venit.. cine stie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil inside Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Salutare! Eu sunt Alina, am 28 ani, stau in Titan-Bucuresti, si ma bucur sa va cunosc . Imi plac motoarele, chiar f mult , nu am inca permis A, insa cine stie pe viitor. Va pup si ne mai auzim! buna, Alina! te sprijinim noi sa-ti iei permisul, stai linistita, nici o nadejde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Nu, nu fac cu Enache.Uf... E mai complicat. Am inceput scoala cu un tip care nu prea statea cu mine prin poligon, adica ma duceam eu acolo cu un prieten care abia si-a luat si el permisul si incerca saracu` sa ma invete si pe mine cate ceva, apoi am vb cu altu` care nu era dispus sa faca in fiecare weekend ca deh, omu` se mai ducea la pescuit, iar eu nu pot face decat in weekend datorita job-ului, iar acu mi-a recomandat fostul meu instructor cu care am dat de B pe unu` "nea Lica". So...poate reusesc sa ies si eu in vara asta cu motoru`:-< oricum la scoala nu inveti mare lucru, cel mai bine e sa te ajute niste amici mai experimentati in ale condusului pe doua roti. si eu la ciorba!!! deja m-ati uitat? nu te-am uitat. deloc. era vorba doar de venirea lor de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcountess Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 hello, me iz ella din buhusi, jud bacau, am 19 ani, acum fac si eu scoala pt A, pe 16 am examen... inca nu am motor, da in maxim 3 saptamani semnez actele pt o dnepr. cine vine sa ma vada cum dau la pedala?? imi plac motoarele mai vechi, la care sa te chinui. aseara radeam cu gasca mea in bacau la adunare k la ale noastre dai cu cheia si ciocanu si o faci:D:D gata, am luat-o destul pe coclauri, asa is oamenii obositi! spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 hello, me iz ella din buhusi, jud bacau, am 19 ani, acum fac si eu scoala pt A, pe 16 am examen... inca nu am motor, da in maxim 3 saptamani semnez actele pt o dnepr. cine vine sa ma vada cum dau la pedala?? imi plac motoarele mai vechi, la care sa te chinui. aseara radeam cu gasca mea in bacau la adunare k la ale noastre dai cu cheia si ciocanu si o faci:D:D gata, am luat-o destul pe coclauri, asa is oamenii obositi! spor! waaaaaaaaa....bv mai fata, asa mai da....uitati bai, fete comuniste acilea baga poze si cu tine si cu nipra, pe topicul de dincolo....si bafta la examen si dat la pedala/reglat carburatoare/manjit pe maini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 hei.. salut.Io's Bia.Nu demult mi'am obtinut si io carnetu pentru A1.. si conduc o Aprilia RS de 125.Imi plac motoarele tare mult...obsesie :">.Am 16 ani ... :-?.. si is din HD. :-?? Altceva..nu stiu ce sa mai zic. aaa da.. Asfalt uscat! Nu uita sa apesi pedala!"]Every engine is a soul.[/post] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 hei.. salut.Io's Bia.Nu demult mi'am obtinut si io carnetu pentru A1.. si conduc o Aprilia RS de 125.Imi plac motoarele tare mult...obsesie :">.Am 16 ani ... :-?.. si is din HD. :-?? Altceva..nu stiu ce sa mai zic. aaa da.. Asfalt uscat! Bine ai venit! Pune o poza cu aprilica ca mi`e tare draga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Bine ai venit! Pune o poza cu aprilica ca mi`e tare draga! Asta e "Pisti" ..habar n'am de ce i'am pus numele asta :-?? Mi'e tare draga. O am doar de vreo saptamana. NSR'u asta pe care l'am pus.. am gasit'o la unu in Germania :-? Si ma gandeam.. sa'mi da'ti o parere asa.. :-? care e mai oke .. merci anticipat. Editat Iunie 9, 2008 de B.Ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Asta e "Pisti" ..habar n'am de ce i'am pus numele asta :-??Mi'e tare draga. O am doar de vreo saptamana. care din ele e pisi? una e rs, alta 'i nsr.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 care din ele e pisi? una e rs, alta 'i nsr.......... am scris oleaca mai sus care din ele e pisi? una e rs, alta 'i nsr.......... e chiar pisti si e ala mov cu rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcountess Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 nice... eu ma chinui cu un mar.. da care e pisti? sau pisi..? n-am inteles... oricum cand vine vorba de motoare tu tre sa alegi ala care crezi tu ca-i mai bun, nu noi vecinii. io-s cu pedala... hăhăhă , altii rad, da e mijto. asa k alege ce vrei, cheia e la tine is prea bine dispusa la ora asta. asfalt tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Eu nu imi aduc aminte daca am facut act de prezenta pe-aici, asa ca (dupa o suta de ani) ma trezesc si eu (sau ma mai trezesc o data, cine stie ) Asadar: Io's Alexa, cu 27 de primaveri in spate, care dupa 7 ani de mers pasager si-a luat soarta-n maini. Carnetul il am din toamna trecuta si motorul tot de atunci. Calaresc o "buburuza", respectiv un Ducati Monster 600 Dark, cu care am vreo trei mii de kilometri toti. A...aaa.... ar mai fi ceva de spus? Atasez si o poza, singura pe care o am (in calculatorul de serviciu ). Ea e Buburuza. (si cu mine, batuta de vant). Noh, asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 nice... eu ma chinui cu un mar.. da care e pisti? sau pisi..? n-am inteles... oricum cand vine vorba de motoare tu tre sa alegi ala care crezi tu ca-i mai bun, nu noi vecinii. io-s cu pedala... hăhăhă , altii rad, da e mijto. asa k alege ce vrei, cheia e la tine is prea bine dispusa la ora asta. asfalt tare! ))) Pisti e ala mov cu rosu :>... NSR'u e simplu )..NSR .. imi place.. chit ca RS'u il am de 1 sapt ).. a fost un cadou de la varu meu infocat si el de motoare )... NSR'u asta :-?... mi se pare rezonabil.. il da cu 1000 de Euro.. si ii din 97.Tipu care il are..il da ca a zis ca are copii..bla bla :-@.. .. Ma multumesc cu Aprilica asta aka Pisti )...da NSR'u asta ..mi'a cam luat ochii :"> Da..Asfalt tare si uscat si tie Eu nu imi aduc aminte daca am facut act de prezenta pe-aici, asa ca (dupa o suta de ani) ma trezesc si eu (sau ma mai trezesc o data, cine stie )Asadar: Io's Alexa, cu 27 de primaveri in spate, care dupa 7 ani de mers pasager si-a luat soarta-n maini. Carnetul il am din toamna trecuta si motorul tot de atunci. Calaresc o "buburuza", respectiv un Ducati Monster 600 Dark, cu care am vreo trei mii de kilometri toti. A...aaa.... ar mai fi ceva de spus? Atasez si o poza, singura pe care o am (in calculatorul de serviciu ). Ea e Buburuza. (si cu mine, batuta de vant). Noh, asfalt uscat! foarte frumoasa "buburuza" ta Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Eu nu imi aduc aminte daca am facut act de prezenta pe-aici, asa ca (dupa o suta de ani) ma trezesc si eu (sau ma mai trezesc o data, cine stie )Asadar: Io's Alexa, cu 27 de primaveri in spate, care dupa 7 ani de mers pasager si-a luat soarta-n maini. Carnetul il am din toamna trecuta si motorul tot de atunci. Calaresc o "buburuza", respectiv un Ducati Monster 600 Dark, cu care am vreo trei mii de kilometri toti. A...aaa.... ar mai fi ceva de spus? Atasez si o poza, singura pe care o am (in calculatorul de serviciu ). Ea e Buburuza. (si cu mine, batuta de vant). Noh, asfalt uscat! Super e arata bestial , s-o stapanesti sanatoasa . Cand te vedem pe strazile constantei Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Super e arata bestial , s-o stapanesti sanatoasa . Cand te vedem pe strazile constantei Asfalt uscat ! multumesc. pai pe strazile Constantei ma poti vedea de vineri si pana marti-miercuri, cand ma intorc in Bucuresti. Da's cam mititica, tre' sa te uiti cu atentie dupa mine . Saru' mana de urari. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salutare!!Sunt Stelu din TM am 20ani si sper ca in curand sa ma alatur voua!!!Astept "Un sfat........" pe 'Incepatori"........Cam asa arata motorul pe care mi l-as dori........ :wink:Si aia-s eu. dupa 3 clik-uri printre pagini gasesc si eu un motiv intemeiat sa renunt la motoare de viteza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcountess Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) MikeMonster: hai k pun io 2 poze:D cu mn ala e motoru unui prieten. o dnepr are merge trasnet. acu arata mai bine motoru:D Editat Iunie 12, 2008 de deadcountess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) hai k pun io 2 poze:D cu mn ala e motoru unui prieten. o dnepr are merge trasnet. acu arata mai bine motoru:D bravo tie, fata! foarte tari pozele si motorul! Editat Iunie 13, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 hai k pun io 2 poze:D cu mn ala e motoru unui prieten. o dnepr are merge trasnet. acu arata mai bine motoru:D si zici ca arata mai bine acu, a? buei maik, ce mama ma-sii ma, chiar asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 gata, lasati fetele sa se prezinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Eu nu imi aduc aminte daca am facut act de prezenta pe-aici, asa ca (dupa o suta de ani) ma trezesc si eu (sau ma mai trezesc o data, cine stie ) Pisi, ai venit sa cauti anturaj? Pupic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Pisi, ai venit sa cauti anturaj? Pupic Pisi, tu te-ai prezentat? si daca da, cu ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Pisi, tu te-ai prezentat? si daca da, cu ce? Sapa si tu dupa user-ul asta /index.php?showuser=9219 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 anca14 Banned ** te-ai jucat cu sentimentu adminului pisi?...))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Am gasit! M-am prezentat aici: /index.php?...mp;#entry474621 Am avut probleme cu vezica si m-am descarcat pe forum, dar acum regret enorm. Suspin in noptile singuratice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate