paul_biker Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) Un francez foarte pasionat si-a creat singur visul de a avea o motocicleta Race Replica, si a transformat motocicleta sa Ducati Monster S4R intr-un Desmosedici RR. Mai multe detalii si fotografii aici. Editat Decembrie 18, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 foarte tare domnle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 (editat) acum asteptam reactiile elitistilor =)) Are o bere francezul asta de la mine Edit: Ia uite pe unde a "tras" tzeava aia de evacuare, peste bascula hahahahaha Editat Decembrie 19, 2008 de ghost-rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 o mica greseala dupa parerea mea, nu e vorba de un S4R pt. ca modelul asta are bascula momobrat, ori motocicleta din poze nu are asa ceva....e vorba de un S4 care e un model ceva mai vechi...oricum misto facuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Cata munca , efort si bani o fi bagat ? A iesit super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Decembrie 19, 2008 Autor Share Postat Decembrie 19, 2008 Cata munca , efort si bani o fi bagat ? A iesit super Singura chestie care nu-mi place e ca are rezervorul cam bondoc. Daca era mai suplu, mai plat, mai coborat, era mult mai bine, ar fi fost si linia motocicletei mai frumoasa. Probabil era prea mult si pentru sa-si mai modifice si rezervorul prea mult . Oricum a depus omu o munca incredibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 E incredibil de frumoasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Foarte tare ! Respect omului pentru munca depusa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 (editat) superb... daca suna ca si asta original... Editat Decembrie 19, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuf Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Super intr-adevar, insa a si avut tehnologie la dispozitie. Nu stiu cati dintre voi ati vazut toate pozele deoarece in una dintre ele apare si CNC-ul cu care realizat sculptarea lutului. Chiar si asa nu stiu cati ar fi reusit sa realizeze motocicleta chiar daca ar fi avut toata aparatura la dispozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 5, 2009 Autor Share Postat Februarie 5, 2009 Super intr-adevar, insa a si avut tehnologie la dispozitie. Nu stiu cati dintre voi ati vazut toate pozele deoarece in una dintre ele apare si CNC-ul cu care realizat sculptarea lutului. Chiar si asa nu stiu cati ar fi reusit sa realizeze motocicleta chiar daca ar fi avut toata aparatura la dispozitie. Ai dreptate. Plus ca a facut si schite de design, randari 3d pe calculator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Foarte tare! Omului chiar i-a placut Desmosedici si cu putina(sau mai multa) munca a reusit sa aiba unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 ce inseamna sa ai mult timp liber si sa te plictisesti....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate