motorola Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 lume putina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Cam ciudate pozele tale, nu prea au iesit bine.Oricum multumim mult eu sunt cel cu ZZR-ul cu gluga pe cap ca ma durea maseaua!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Chiar ca a fost putina lume. De cand a dat frigul nu prea mai intalnesc motoare cand merg sau vin de la munca... Eu oricum vin destul de rar la intalniri pentru ca am obligatii familiale Asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 CE POZE REUSITEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! Motorola si bizoon, vreau si eu variantele mai mari de 200k pentru pozele astea. Sunt minunate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 bizoon, frumoase rau pozele . Ultima poza postata de motorola e cu laser PS: intalnirea nu a fost pe 9 noiembrie ? Ca azi e 10 nov si e inca dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Uite si Minskuletele meeeu! ! si io, in pozele din drepta mijloc, si dreapa jos! 10x, bizoo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Bizoon, cate mii de super-poze ai adunat deja? Mai dai cumva si gres vreodata? Superbe poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 si eu am trecut pe la spartul targului, dar exact cand am oprit am primit un mesaj si a trebuit sa o streg inainte de a-mi da casca jos. sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Blanoasaaaaaaaaaaaaaaa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate