Korben Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 unde in gradiste? La mine acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 unde in gradiste?,si eu stau acolo? la blocuri Mesaj completat ce mah tu esti vechi ? Spune si tu ca esti tanar ca TransALP-u , suna mai bine da da, si la fel de bine intretinut ca dansul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 vaiiii...da ce-o dati in balarii...da intr-un mare fel....si acilea si pe topicul alalalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 vaiiii...da ce-o dati in balarii...da intr-un mare fel....si acilea si pe topicul alalalt... dinpotriva, aici e topic de motociclisti aradeni in prezentativa da ? ei cum vrei sa ne cunoastem daca nu vorbim si ne amuzam unpic ? da totusi io zic sa incepem chat la Bursa locala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Septembrie 11, 2009 Autor Share Postat Septembrie 11, 2009 Baieti,daca nu ati remarcat ,acesta este un topic in care lumea se prezinta ,pentru a ne cunoaste cit de cit.Asa ca nu mai bateti cimpii,ca nu s-a pus la bataie nici un premiu pentru numarul de posturi "Off-topic".Daca vreti sa discutati aiurea doar sa va inmultiti numarul de posturi exista un topic de "mesaje-discutii",dar fi-ti convinsi ca experienta nu se face la calculator printr-un numar mare de posturi ,ci pe sosea .Asa ca, ASFALT USCAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzganuu Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Salutare... Nou venit pe acest forum..Cipri ma numesc,am 23 de ani si sunt din Ineu. Deocamdata nu am motor da sper ca pana in primavara sa ma alatur voua pe sosele si sa ne cunoastem mai bine. P.S : Asta nu inseamna ca nu am fost ''infractor'' pe 2 roti de mic copil. )) Asfalt uscat desi ploua afara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Salutare...Nou venit pe acest forum..Cipri ma numesc,am 23 de ani si sunt din Ineu. Deocamdata nu am motor da sper ca pana in primavara sa ma alatur voua pe sosele si sa ne cunoastem mai bine. P.S : Asta nu inseamna ca nu am fost ''infractor'' pe 2 roti de mic copil. )) Asfalt uscat desi ploua afara !!! BINE TE-AM GASIT.,CE MOTOR VREI SA ITI CUMPERI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzganuu Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 BINE TE-AM GASIT.,CE MOTOR VREI SA ITI CUMPERI? Sincer nu m-am hotarat inca.Fiind incepator(si nu cu foarte multi bani in buzunar),tind spre un DR 600,Kawasaki KLE sau un CBR.Cu DR m-am dat destul de mult timp pentru ca au niste prieteni de aici si am putut sa vad cum se comporta si chiar imi place.Cred ca toata iarna am vreme sa hibernez si sa ma decid ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Sincer nu m-am hotarat inca.Fiind incepator(si nu cu foarte multi bani in buzunar),tind spre un DR 600,Kawasaki KLE Este in Zabrani un KLE de vanzare in stare foaarte buna Userul Luf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Salutare...Nou venit pe acest forum..Cipri ma numesc,am 23 de ani si sunt din Ineu. Deocamdata nu am motor da sper ca pana in primavara sa ma alatur voua pe sosele si sa ne cunoastem mai bine. P.S : Asta nu inseamna ca nu am fost ''infractor'' pe 2 roti de mic copil. )) Asfalt uscat desi ploua afara !!! In sfarsit si un Ineuan pe aici Bine ai venit, sa iti iei motor misto(te pot ajuta cu placere daca vrei), si adal si pe Ganescu pe aici Minea-Ineu(de vreo 20 de ani Minea-Arad) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzganuu Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 In sfarsit si un Ineuan pe aiciBine ai venit, sa iti iei motor misto(te pot ajuta cu placere daca vrei), si adal si pe Ganescu pe aici Minea-Ineu(de vreo 20 de ani Minea-Arad) L-as aduce cu placere daca ar vrea...mare pacat de ZR7-le lui,sta la garaj,vara asta nu a prea iesit cu el mai mult din cauza oboselii(rom+bere) Multumesc pt ajutor,te voi contacta cand voi fi hotarat ce motor sa imi iau si ce bani o sa am .Pana atunci sanatate maxima si sa nu aveti evenimente nedorite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 L-as aduce cu placere daca ar vrea...mare pacat de ZR7-le lui,sta la garaj,vara asta nu a prea iesit cu el mai mult din cauza oboselii(rom+bere) Multumesc pt ajutor,te voi contacta cand voi fi hotarat ce motor sa imi iau si ce bani o sa am .Pana atunci sanatate maxima si sa nu aveti evenimente nedorite . cu zr7 lu ganescu am facut mai multi kilometri in 3-4 zile cat a fost la mine decat a facut el de cand il are (l-am luat de la el cateva zile pana a primit racheta mea gume altele)! o viata distrusa de alcool! trist.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 cu zr7 lu ganescu am facut mai multi kilometri in 3-4 zile cat a fost la mine decat a facut el de cand il are (l-am luat de la el cateva zile pana a primit racheta mea gume altele)! o viata distrusa de alcool! trist.... l-am intalnit odata, dadea tarcoale la mine la motor zicand ca si-ar da ZR7-le pe un Transalp , mie imi pare un om super de treaba, nu parea sa aiba probleme cu alcoolul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzganuu Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 l-am intalnit odata, dadea tarcoale la mine la motor zicand ca si-ar da ZR7-le pe un Transalp , mie imi pare un om super de treaba, nu parea sa aiba probleme cu alcoolul Este un om super ok,dar pacat ca a apucat pe calea asta.Noi toti de aici speram sa revina pe drumul bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 l-am intalnit odata, dadea tarcoale la mine la motor zicand ca si-ar da ZR7-le pe un Transalp , mie imi pare un om super de treaba, nu parea sa aiba probleme cu alcoolul Off topic Alai tipu cu care am stat atuncea de vb la Goldis in fata.Imi amintesc de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Off topicAlai tipu cu care am stat atuncea de vb la Goldis in fata.Imi amintesc de el. exact, tipu de o zis ca Suzuki-ul lui Paul e de substantza maro nah gata ca am luat-o offtopic rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 exact, tipu de o zis ca Suzuki-ul lui Paul e de substantza maro nah gata ca am luat-o offtopic rau de tot. asa este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Sincer nu m-am hotarat inca.Fiind incepator(si nu cu foarte multi bani in buzunar),tind spre un Kawasaki KLE Este un tip din Siria , cu userul pe forum "ticokle". El are un Kawasaki KLE de vanzare. Am inteles ca il da cu 1000 euro, pentru ca e plecat mai nou prin Spania si nu are timp de moto. Acuma e in tara , am vb azi la telefon cu el. Daca vrei i-a legatura cu el , ii motor fain , intretinut ! Si ii la bani foarte buni ... Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eto Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Baieti,daca nu ati remarcat ,acesta este un topic in care lumea se prezinta ,pentru a ne cunoaste cit de cit.Asa ca nu mai bateti cimpii,ca nu s-a pus la bataie nici un premiu pentru numarul de posturi "Off-topic".Daca vreti sa discutati aiurea doar sa va inmultiti numarul de posturi exista un topic de "mesaje-discutii",dar fi-ti convinsi ca experienta nu se face la calculator printr-un numar mare de posturi ,ci pe sosea .Asa ca, ASFALT USCAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Mai ... toate topicurile , se duc pe poooola , asa ca , nu va mai stresati , daca vreti sa traiti mult . Mai bine , hai sa ne iubim . NU , NOI INTRE NOI , NEBUNILOR !!!!!!!!!!!!! Vorbesc asa , spiritual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Mai ... toate topicurile , se duc pe poooola , asa ca , nu va mai stresati , daca vreti sa traiti mult . Mai bine , hai sa ne iubim . NU , NOI INTRE NOI , NEBUNILOR !!!!!!!!!!!!! Vorbesc asa , spiritual Tzia fost greu azinoapte am impresia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Tzia fost greu azinoapte am impresia Tare greu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 exact, tipu de o zis ca Suzuki-ul lui Paul e de substantza maro nah gata ca am luat-o offtopic rau de tot. Poftim ? Mesaj completat Poftim ? acuma stiu despre cine ii vorba si Swartelf-ule nu o spus ca ii de "substanta maro" o spus ca nu ii plac lui ca nu is fiabile si ca prefera un enduro ,oricum ii de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 (editat) nu va ajunge topicul de mesaje discutii credeam ca aici pe arad e ordine cat de cat , dar vad ca o luam pe urmele celorlalte forumuri regionale Editat Decembrie 22, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 salut, m-am hotarat sa ma prezint si pe acest topic, mai ales ca se duce darq si topicul asta Flavius Morar Micalaca (langa alimentara Delta) 0730 611 977 ID - morar.flavius Kawasaki Ninja ZX 9-R AR-01-SBK RESPECTATI DENUMIREA TOPICULUI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate