HonditaCBR Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Cred ca ar fii momentul sa ma prezint si eu. Numele meu este: "Zolike". Mai nou, Calaresc o capra japoneza mai nervoasa, in aceeasi timp super fidela (Yamaha TDM - 3VD). Iata si o poza cu ea: Insa am mai modificat cate ceva. Te-ai trezit si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Te-ai trezit si tu Nu ca m`am trezit.. Dar nu am simtzit nevoia sa ma prezint.. Ce rol are? Pt cei care sunt importanti.. Ma stiu.. Iar cei care ma invidiaza..... imi pot face o favoare. (pt cei mai slabi la minte: Detalii pm.. =)).). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Ce rol are? atunci acuma de ce...? in fine Ramona... si Ăcsy.... welcome... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 salutsint ramona sau blonda de la allmotowear am un BMW F650 GS si un KTM 520 Ramona bine ai venit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Cred ca ar fii momentul sa ma prezint si eu. Numele meu este: "Zolike". Mai nou, Calaresc o capra japoneza mai nervoasa, in aceeasi timp super fidela (Yamaha TDM - 3VD). Iata si o poza cu ea: Insa am mai modificat cate ceva. Bine ai venit! Î-mi pare bine să te văd pe aici!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Eu nu mai ma prezint,ma stiti suficient de bine:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Eu nu mai ma prezint,ma stiti suficient de bine:D Da da ... suficient de bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccaius_85 Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 salut ma prezint si io caius ...am un Suzuki Intruder de 600 si in poza o vedeti si pe sotia Marta dupa cununia civila ... am plecat pe moto... anul asta sper ca face si ea carnetul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 salut ma prezint si iocaius ...am un Suzuki Intruder de 600 si in poza o vedeti si pe sotia Marta dupa cununia civila ... am plecat pe moto... anul asta sper ca face si ea carnetul... Salutare si Bine ai Venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 salut ma prezint si iocaius ...am un Suzuki Intruder de 600 si in poza o vedeti si pe sotia Marta dupa cununia civila ... am plecat pe moto... anul asta sper ca face si ea carnetul... bine caius, sincer nu ma asteptam sa te dai pe 2 roti, dar ma bucur ca te vad motociclist sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Eu nu mai ma prezint,ma stiti suficient de bine:D da cum, tu si presedintele, sunteti singurii de care o auzit toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccaius_85 Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 bine caius, sincer nu ma asteptam sa te dai pe 2 roti, dar ma bucur ca te vad motociclistsa ne vedem cu bine nici eu nu ma asteptam sa te vad pe 2 roti... acum 10 ani nu pareai genu... vreme buna si sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 salut ma prezint si iocaius ...am un Suzuki Intruder de 600 si in poza o vedeti si pe sotia Marta dupa cununia civila ... am plecat pe moto... anul asta sper ca face si ea carnetul... salut aha deci pe tine tot te vedeam pe Abatorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 nici eu nu ma asteptam sa te vad pe 2 roti... acum 10 ani nu pareai genu... vreme buna si sa ne vedem cu bine iti facea motoru cu ochiu astazi..pe langa slavici ? m`am uitat mai insistent...ca te`am recunoscut.. lasa masina si scoate motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccaius_85 Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 salut aha deci pe tine tot te vedeam pe Abatorului yap that's me Mesaj completat iti facea motoru cu ochiu astazi..pe langa slavici ?m`am uitat mai insistent...ca te`am recunoscut.. lasa masina si scoate motoru trebe asigurare ... nu am crezut ca ma recunoaste cineva asa repede si mai ales fara motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Domnilor! Din respect pentru tematica topicului nu am postat nimic aici.Dar sunt indignat ca un topic ca acesta in loc sa fie folosit expres ptr prezentarea noastra e deja folosit ca si mesaje vorbe,discutii de genul :bine ai venit,te-am vazut in autobus,te-ai uitat la mine dar nu m-ai vazut,etc. Va veni si timpul asta de saluturi,strangeri de mana.Pacat ca niciunul nu v-ati sesizat pana acum de asta. Frumos ar fi sa respectam tematica si sa ne ,,barfim" la topicul /index.php?showtopic=34125 .Scuze initiatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 . Frumos ar fi sa respectam tematica si sa ne ,,barfim" la topicul /index.php?showtopic=34125 .Scuze initiatorului. Frumos ar fi să-Âşi facă moderatorii treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Frumos ar fi să-Âşi facă moderatorii treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Andrei, din Arad(Gradiste),detin o motocicleta Honda CBR 954 rr din 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Andrei, din Arad(Gradiste),detin o motocicleta Honda CBR 954 rr din 2003 Bine ai venit printre noi frumoasa fetita ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Andrei, din Arad(Gradiste),detin o motocicleta Honda CBR 954 rr din 2003 Domnul Andy, bun venit printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Domnul Andy, bun venit printre noi Elfule ...) Pro Biker ii geaca ta textil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Andrei, din Arad(Gradiste),detin o motocicleta Honda CBR 954 rr din 2003 ooo,gradistean de.l,meu,bine te-am gasit,hai pe aradbikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 (editat) Elfule ...) Pro Biker ii geaca ta textil ? nu, si nu vorbim aici treburi de astea Mesaj completat hai pe aradbikers da aici nu-i bine ? Editat Februarie 12, 2010 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi banbit Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 sal,sunt nou pe forum nu prea am multe postari , dupa ce am citit tot topicul acesta ,mam hotarit sa ma preziknt si eu ... sunt CIPI prietenii imi zic CRISTI unii de la CRISTEA ... vorda vine ... sunt vdin Nadlac , Arads ,conduc o comunista Jawa 350 la care tin foarte mult la ea mai am un moto KAWASAKI 500S cu care se plimba batinul cu ea ... eu sint cel in verde Mesaj completat uite si citeva poze ... sa numi dagati devina ca sunt in slapi ... nu plecam nicaierio faceam doar poza Mesaj completat adresa mes yahoo cipi.criste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate