inascorpio Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) ce lupa, ne trebuie microscop... stiu...am vazut... de aceea am facut eforturi deosebite sa le vedeti si voi in sfarsit poze si cu motoare.. nu doar de "hi5" eeeee.... mai sunt si "fitze".... dar am considerat ca cel mai important e motorul aici...asa ca... astea sunt... restul la poze la plimbari, ca doar n-am fost singura... Editat Septembrie 11, 2008 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucretia Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 sunt prea frumoase sa nu ma straduiesc sa le pun cum trebuie... Foarte frumoase pozele, chiar mi-a facut placere sa ma uit la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 @inascorpio: felicitari. Poze de album. Foarte frumoase. [pozele-motocicleta-tu] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Septembrie 11, 2008 Autor Share Postat Septembrie 11, 2008 in sfarsit poze si cu motoare.. nu doar de "hi5" "poze cu noi" se numeste topicul, si a fost creat acum mult timp cu un scop anume......acum, tre sa recunosc ca si tu ai dreptate....unele chiar sunt poze de "hi5". .........pozele cu motoare sunt la alt topic...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia_n_ae Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 "poze cu noi" se numeste topicul, si a fost creat acum mult timp cu un scop anume......acum, tre sa recunosc ca si tu ai dreptate....unele chiar sunt poze de "hi5". .........pozele cu motoare sunt la alt topic...... asa m-am gandit si eu. Oricum, acum sunt in cautare de motor asa ca.... ori pun mai vechi, ori mai asteptati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Septembrie 12, 2008 Autor Share Postat Septembrie 12, 2008 asa m-am gandit si eu. Oricum, acum sunt in cautare de motor asa ca.... ori pun mai vechi, ori mai asteptati. sal.....am vazut ca o cunosti pe Nana.......pup-o din partea mea! si tie, spor la cautat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia_n_ae Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) sal.....am vazut ca o cunosti pe Nana.......pup-o din partea mea! si tie, spor la cautat. cand o sa o vad, ca acum e in concediu multumesc. Am gasit cate ceva, dar fonduri o sa am abia dupa 10 oct, deci mai am de asteptat. Intre timp ma dau cu marauderul de scoala si ma gandesc cum o sa fie cand o sa imi iau si eu unul.... si ca sa nu ziceti ca pun poze de hi5 (doar alea le aveam pe laptop la momentul respectiv), pun si una cu fostul moto pe care recunosc ca n-am fost decat "parazit", pt ca era al prietenului meu. Oricum, are nota 10 la comoditate. Am facut vreo 800km pe el in ziua in care am facut poza si in ziua urmatoare si...nu prea s-a simtit. Din pacate l-a dat ... Editat Septembrie 12, 2008 de flavia_n_ae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 si cu ce difera de restul muritoarelor de rand? Ei nu e vorba de asta dar imi place mie de ele, sunt asea mai pe... sufletul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur_sm Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 buna, eu sunt Madalina si totusi cum sa fac sa vad si eu o poza...?.. mai intreaga am vrut sa zic..?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nu imi doresc sa sar inexplicabil de pe forestier in rapa hahaha..nici eu nu mi-am dorit,dar asta o fost..si cate or mai fi..(si deloc inexplicabil) cand am spus ca pot face multe,nu ma refeream la sarit in rape..astea-s doar mici accidente de endureala,man de unde stii de asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3'C Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Uite-ma si pe mine!P.S.:Am ffffoarte multe poze si cu motoare si fare dar.... "cineva" mi-a umblat cu ele si nu le mai gasesc. te dai mai mult pe net decit pe "NILSS" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Nu va opriti acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
syserror Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Si eu, si eu, si eu... (si eu parazit pe motoarele prietenilor ) AAAAAAAAAahhhhhhhhh uite d-aia imi schimb eu motoreta... Am motoreta de fete!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 vrem poze din vama sau 2 mai daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 sunt prea frumoase sa nu ma straduiesc sa le pun cum trebuie... in ultima eram la herculane.... obositi de drumul de la arad pana acolo....numai in lucrari... si era 4 dimineata.... E bine ca le-ai pus mai ales ca in primele poze se vad niste tzatze misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Ce de fete! Si totusi pe strada ma intalnesc numai cu barbati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Hehe, fostul meu motor Hehe, tot p'asta am facut si io scoala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 alb-negru, de toamna-iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mongoose Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 E bine ca le-ai pus mai ales ca in primele poze se vad niste tzatze misto Cred ca sunt de acord Sunteti toate frumoase, la cat mai multi kilometri prin jungla asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 sunt prea frumoase sa nu ma straduiesc sa le pun cum trebuie... Faine poze Ina , mai ales alea in care calaresti borna kilometrica In sezonul urmator trebuie musai sa-mi imbogatesc si eu albumul foto de motorista. Am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaela_HYO Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Sa o stapanesti sanatoasa si uelcam to za club ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Remember Sibiu 2007? Editat Noiembrie 27, 2008 de sader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaela_HYO Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Sa o stapanesti sanatoasa si uelcam to za club ! mss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate