Marius '95 Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) Pe strada umbla travestite si cu casca pe cap. Editat Martie 30, 2010 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Am intalnit eu una azi, avea o moto rosie cu numar MH si adidasi roz in picioare. Adidasii mi-au atras atentia, erau din aia subtiri din panza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadow_me Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 103 pagini numa' de gajici..ma uit pe strada dupa ele si nu intalnesc niciuna..pe unde s-or da?? sunt sunt...numai ca nu aveti voi ochi pentru ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 sunt sunt...numai ca nu aveti voi ochi pentru ele Asa e. Pe tine recunosc ca te-am vazut anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Buna la toata lumeaM-am gandit sa ma arat si eu la fata cu 2 poze in ipostaze cat se poate de diferite,care sper sa va placa Incredibil cat de urat arata echipamentul touring pe o femeie frumoasa ... More leather plx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Incredibil cat de urat arata echipamentul touring pe o femeie frumoasa ...More leather plx E cam greu sa ajungi pe role pana la Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Cica mi-am luat motoreta pentru asta. Acum as mai avea nevoie de unul care isi da cu parerea, sa-mi indice iesirea din triunghiul Universitate-Romana-Arc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Asa e. Pe tine recunosc ca te-am vazut anul trecut. Si pe mine nu m-ai vazut, ma, anul trecut?... Bine, adevarul e ca atunci venisem la intalnirea "celor cu pute mici", nu m-ai vazut intamplator in trafic. On: poze nu mai pun, ca nu m-am schimbat mult in 3 ani si ceva sau cat o fi de cand am pus ultima data (poze). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 PE tine te-am vazut anul asta in carciuma fara pilu` )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramo bv Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Va salut si eu din Brasov. Ma numesc Ramona, am o Honda xl de 350 cmc si am 2 zile de cand am iesit in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Ai gresit locul, pozele cu motocicletele se pun aici: /index.php?showtopic=14456 Aici se pun doar poze cu proprietara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Ai gresit locul, pozele cu motocicletele se pun aici: /index.php?showtopic=14456 Aici se pun doar poze cu proprietara. Alaturi de cv-ul complet si numarul de telefon. O mica corectie doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 103 pagini numa' de gajici..ma uit pe strada dupa ele si nu intalnesc niciuna..pe unde s-or da?? Am vz eu duminica trecuta drin poli 2gagici pe cbr-uri de 125. F frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 hop si eu sar la interval Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 hop si eu sar la interval super tare gentuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 super tare gentuta merci, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 revanito am vazut ca stai in bloc cu boby... sorry ca nu te-am salutat pana acum dar nu stiam care e posesoarea hornetului promit ca de acum o sa o fac. oricum mi-a stat mintea in loc cand am vazut cate fete motocicliste avem.. bv voua pt curaj si nebunie. in curand si nevasta mea va fi posesoare de 600rr si o sa ii zic sa intre pe aci. inca o data salut la toate si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramo bv Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Ai gresit locul, pozele cu motocicletele se pun aici: /index.php?showtopic=14456 Aici se pun doar poze cu proprietara. Asta am incercat, dar nu prea mi-a iesit . Sunt cam varza in ale calculatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Hello! Andreea ma numesc, sunt din Curtea de Arges dar locuiesc si circul in orasul zgomotos De motociclete m-am indragostit de mai multa vreme, permisul l-am luat in toamna iar motoreta (un CBR de 125) acum 2 luni. Ne-am imprietenit repede si mi-e drag de ea de mor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Iar aceea este o simpăticenie de "Chitară Spaniol" de la Hora, cred. Să le stăpâneÂşti sănătoasă Âşi cu drag pe amândouă! Ar fi frumos să te auzim cântând la piston Âşi păcănind din grif. În ie, natĂźrlich! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Iar aceea este o simpăticenie de "Chitară Spaniol" de la Hora, cred. Să le stăpâneÂşti sănătoasă Âşi cu drag pe amândouă! Ar fi frumos să te auzim cântând la piston Âşi păcănind din grif. În ie, natĂźrlich! Asa este, a fost prima mea chitara, am tinut-o pentru aspiratiile clasice. Pentru folk si incercari rock si jazz am un Ibanez. O sa ma gandesc la propunere, eventual o sa folosesc si manusile din echipament si in loc de pana cheia Asfalt uscat si atentie sporita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 hop si eu sar la interval Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 My Bubu Mito prietenului Si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Offtopic : bine ai venit Diana si sa te bucuri de Banditelul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Esti Off-Topic ! Normal Offtopic : bine ai venit Diana si sa te bucuri de Banditelul tau. Multumesc frumos Asfalt uscat si o zi frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate