Saphira Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 si stii tu ca ea nu este o exceptie? in acest sens o rugam pe Medeea sa puna o poza cu ea, sa vedem daca are cumva 1,60 si 45 de kile, caz in care o sa iti dau dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 sper ca iti poti da seama din poza ca am si io 172 de cm inaltime totusi si vreo 60 de kile....dar dupa cum am spus inca de la inceput, nu conduc africana...este totusi mare ...ma intreb pentru ce mai discutati in contradictoriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 sper ca iti poti da seama din poza ca am si io 172 de cm inaltime totusi si vreo 60 de kile....dar dupa cum am spus inca de la inceput, nu conduc africana...este totusi mare ...ma intreb pentru ce mai discutati in contradictoriu... nu era nimic in contradictoriu, tocmai faceam un studiu despre memoria selectiva a femeii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 bedeu asta e din calea afar' de uracios cu fetili.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 (editat) fetele incercau sa ma incurajeze doar...ceea ce n-au inteles este ca marea mea ambitie nu este sa conduc africana(imi place africana, este ideala pentru excursii in doi, si pentru drumurile din romania, si este foarte confortabila spre deosebire de VTR )...eu imi doresc o motocicleta mai mica , si asta doar pentru siguranta mea personala, nu din alte motive...asa ca vrea cineva un VTR firestorm galben eftin?? Editat Martie 11, 2008 de medeea84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Asta pt. ca e pork misogin da' secsi. Oricum, sa-i fie rusine. maine poimaine te trezesti ca le face celulitice si mai stiu eu cum, nu se face una ca asta zic eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 maine poimaine te trezesti ca le face celulitice si mai stiu eu cum, nu se face una ca asta zic eu.. pai nu cred ca mi-ar sta in putere sa le fac eu asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 imi plac pozele cu fete de pe topicu asta, in mod special cele de la ultimele post-uri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea_puiutz Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Salut!! deocamdata sunt pasagera...am carnet cat.B din august anul trecut si la modul la care se circula in Bucuresti ar fi fost o mare tampenie sa-mi iau si A-ul tot atunci...am gandit k mai bine astept putin sa ma obisnuiesc cu traficul,sa ma obisnuiesc cu mersul cu masina si apoi am timp sa imi iau carnetul si pt moto...mai bine mai astept putin decat sa fiu inconstienta si la prima intersectie sa cad...luna aceasta sau maxim luna viitoare voi incepe si eu cursurile pt moto si poate la vara o sa intru in randul lumii...pana atunci asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Salut!! deocamdata sunt pasagera...am carnet cat.B din august anul trecut si la modul la care se circula in Bucuresti ar fi fost o mare tampenie sa-mi iau si A-ul tot atunci...am gandit k mai bine astept putin sa ma obisnuiesc cu traficul,sa ma obisnuiesc cu mersul cu masina si apoi am timp sa imi iau carnetul si pt moto...mai bine mai astept putin decat sa fiu inconstienta si la prima intersectie sa cad...luna aceasta sau maxim luna viitoare voi incepe si eu cursurile pt moto si poate la vara o sa intru in randul lumii...pana atunci asfalt uscat aha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 aha ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea_puiutz Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 aha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Andreea puiutz, nu-ti bate capul. Bine ai venit si asteptam sa ne incanti privirile si cu niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 v'am si rugat sa nu-mi sariti in cap ca era doar o intrebare...dar voi sunteti veterane si nu puteti sa nu comentati...am inteles...era o intrebare si atat...si dak stateati sa ganditi un pic...dak stau pe forum de 2 ani...nu ma apucam acum sa adun posturi...ca in 2 ani tot aveam ce sa fac, nu? si permis am de anu trecut pt k abia atunci am facut 18 ani acum problemele care sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Andreea...si sa capeti cat mai multa incredere in tine... Asteptam si ceva poze...ca doara asta e topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea_puiutz Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 10x fetele Mare iubire,mareee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 v'am si rugat sa nu-mi sariti in cap ca era doar o intrebare...dar voi sunteti veterane si nu puteti sa nu comentati...am inteles...era o intrebare si atat...si dak stateati sa ganditi un pic...dak stau pe forum de 2 ani...nu ma apucam acum sa adun posturi...ca in 2 ani tot aveam ce sa fac, nu? si permis am de anu trecut pt k abia atunci am facut 18 ani acum problemele care sunt? sa fie vorba de invidie 10x fetele Mare iubire,mareee.... foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 10x fetele Mare iubire,mareee.... Bunutza rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 --- Mesaj completat în 12 Mar 2008 09:04 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Ce mai pupa fetele astea motoretele in bot, dragoste mare,domne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea_puiutz Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Ce mai pupa fetele astea motoretele in bot, dragoste mare,domne! Pai da' cum?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 cat de repede vin si pozele. momentan am venit doar eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocs bv Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Salutare! roxana sunt, din brasov, dar in buc la facultate. ziceti-mi si mie unde se intalnesc bikerii in buc? dar aia fara fitze care-i accepta si pe cei care au motoare mititele pe acasa...eu nu pot sa-mi aduc motorul in buc dar as iesi la un pahar de vorba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 La arc e intalnire in fiecare miercuri seara in general. Personal am renuntat sa mai trec p-acolo. Nu neaparat din cauza faptului ca se uita lumea la mine ca la Yeti cand am venit cu Minsku prin august anul trecut (personal - cred ca asta ar fi un avantaj ), dar au aparut si-acolo "fitzele". Nu merge fara motor daca n-ai chef de vorbit cu tot soiu de baieti "saritori" dornici sa te dea o tura (cu motorul (?) ). De fapt... nici calare nu mai merita. Incearca Biker's (ala de pe Matei Voievod 67). Ca sa fii sigura ca intalnesti ceva lume - vineri/sambata seara. Vorbeste cu cineva care stie Bucurestiul (colegi, prieteni), sa-l/s-o pui sa te "plimbe" putin, sa-ti mai arate pe ici pe colo! Nu cunosti pe nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 (editat) Nici eu nu mai merg la Arc In schimb se intalnesc fetele joi seara, dar nu stiu unde e localul, poate baga Raluca un ochi pe aici si ne lamureste. Si daca e topic cu poze pun si eu o poza de ieri, cand m-am intalnit cu fetele la o cofa Editat Martie 17, 2008 de Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate