NVS Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 si eu si eu si eu... si motorul unde este? sau vrei sa ne arati cum stai tu la soare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 si motorul unde este? sau vrei sa ne arati cum stai tu la soare? Lasa fata. E topic pentru poze cu motociclistele (cu sau fara motoare), nu cu motoarele. si eu si eu si eu... e draguta palaria, numai ca nu prea este pentru soare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Capjuna Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 dap....ideea a fost k ....in prima zi la mare...am facut insolatie...si am "zacut toata noapte"...asa k mi.am luat o palarie...chit k nu era prea stralucita...dar era singura solutie !!!Ms k mi.ai luat "apararea"!!!in seara asta pun si pozele!!!!Asta pt "rautaciosi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 din cate vad, multe fete pe motoare...si frumoase...bravo,gagicilor! Asfalt uscat tuturor!!! Si...have fun riding! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 e draguta palaria, numai ca nu prea este pentru soare... btw the palarie: Dont mind.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Cine-i baba din poza? Vecina-ta de la 2. Aia care creste pisici si-ti arunca oua si cartofi in cap de fiecare data cand intri sau iesi din scara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) Banuiam io ca e o needucata. Deh ma, nu toti au parinti destepti care stiu sa-si educe odraslele: " Daca nu mai faci pe tine iti cumpar motor nou, ingerasul meu scump!" pe mine nici viata nu m-a educat, sunt venita din jungla, unde am crescut cu leii. Editat August 26, 2008 de soricelu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 2. O cunosti pe vecina mea care arunca cu gunoaie de la etaj? nu, ea a crescut cu zebra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Bunicutza cuiva de pe aici, de ce? Iti plac babutele? Ba, da io cred ca are si un cosulet in mana, pe masura palariei. si ce glumiti voi aici imi aduce aminte de un citat dintr-un film romanesc tare placut mie... "fiecare epava are povestea ei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Merci esesule, merci ORL . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Deci...imi pun si eu o poza, doua aici....in ideea de a fii recunoascuta de ceilalti motociclisti prietenosi...nu ma refer numai la baieti ci si la fete. ei, nu prea le are ea la scris, dar, deh, bajetii pusera botul 1. Ai perfecta dreptate. 2. O cunosti pe vecina mea care arunca cu gunoaie de la etaj? tu stai la bloc, essule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 this is me..again:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucretia Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 (editat) hai ca pun si eu vreo doua poze, dar fara moto din pacate prima este mai recenta iar cea de-a doua este mai veche (facuta anul trecut ). Editat August 30, 2008 de Lucretia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 (editat) Aluziile/propunerile facute in direct pe topicul asta vor fi sterse - va zic de pe acum! Cei care aveti intentii: Grabaiti-va pana nu-si da adresa de mail la "private" si isi disable-este mesageria personala de pe forum ! Editat August 30, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-46-ANK Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Buna fetele , hai sa va arat pe ce mobra am facut si eu scoala (am mai vazut la unele din voi GS500) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia_n_ae Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Se pare ca cineva are ceva cu mine de mi-a scos pozele! Care-i problema, fetele nu au voie sa mestereasca la motoare? Deranjeaza pe careva? Sau e o problema personala? Come out, come out, wherever you are....... PS: Sa o iau ca pe o provocare? Sa stii ca imi plac provocarile! na ca pun poza din nou! Hai ca-i ok, am aflat ca au fost sterse din greseala. ...si ultima ca ajunge... buna frumoaso, ma bucur sa te "vad" si pe aici. Facem un motor mai la primavara? (fetelor, in realitate e si mai frumoasa decat in poze!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia_n_ae Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Se pare ca cineva are ceva cu mine de mi-a scos pozele! Care-i problema, fetele nu au voie sa mestereasca la motoare? Deranjeaza pe careva? Sau e o problema personala? Come out, come out, wherever you are....... PS: Sa o iau ca pe o provocare? Sa stii ca imi plac provocarile! na ca pun poza din nou! Hai ca-i ok, am aflat ca au fost sterse din greseala. ...si ultima ca ajunge... buna frumoaso, ma bucur sa te "vad" si pe aici. Facem un motor mai la primavara? (fetelor, in realitate e si mai frumoasa decat in poze!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Buna fetele , hai sa va arat pe ce mobra am facut si eu scoala (am mai vazut la unele din voi GS500) Hehe, fostul meu motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia_n_ae Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) Se pare ca cineva are ceva cu mine de mi-a scos pozele! Care-i problema, fetele nu au voie sa mestereasca la motoare? Deranjeaza pe careva? Sau e o problema personala? Come out, come out, wherever you are....... PS: Sa o iau ca pe o provocare? Sa stii ca imi plac provocarile! na ca pun poza din nou! Hai ca-i ok, am aflat ca au fost sterse din greseala. ...si ultima ca ajunge... buna frumoaso, ma bucur sa te "vad" si pe aici. Facem un motor mai la primavara? (fetelor, in realitate e si mai frumoasa decat in poze!) scuze chiar am pb cu calculatorul.... stiu, e pt ca sunt blonda Editat Septembrie 7, 2008 de flavia_n_ae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 chiar am pb cu calculatorul.... stiu, e pt ca sunt blonda stai linistita, mergea forumu prost rau, si daca dai de mai multe ori sa posteze pt ca incarca greu, posteaza de mai multe ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia_n_ae Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ulterior am vazut ca asta era... pt ca au mai patit si altii. Oricum, atunci nu eram pe laptop si calculatorul celalalt imi mai facuse zilele trecute figuri, asa ca ma gandisem ca el e cauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 QUOTE (B-46-ANK @ Sep 3 2008, 11:47 AM) Buna fetele , hai sa va arat pe ce mobra am facut si eu scoala (am mai vazut la unele din voi GS500) Hehe, fostul meu motor hai sa mai pun poze din ultimele plimbari... cu super GS-ul meu!!! pe care nu-l dau never-ever... cat m-o tine!! dar o sa mai completam "inventarul" cu un enduro de handraleala (deja mi-am facut trasee... dar pe care a mers si gs-ul, incet-incet...dar bine... si ma refer la o sarmisegetuza regie...o cumpana - vidraru... si cu pile, rezervatia retezat) si cu un harley, dar dupa ce termin cu imprumutul...adica 4-5 ani asfalt uscat!!! hai ca le-am micsorat de le-a gasit naiba!!!! da' nu le mai aranjez inca odata nici sa ma bateti!!! nu-i timp!!!! *luati si voi lupa hai va pa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 ce lupa, ne trebuie microscop... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 sunt prea frumoase sa nu ma straduiesc sa le pun cum trebuie... in ultima eram la herculane.... obositi de drumul de la arad pana acolo....numai in lucrari... si era 4 dimineata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 in sfarsit poze si cu motoare.. nu doar de "hi5" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate