Sari la conținut

Poze

Titiluka
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vizitator AdrianB1

Am intalnit eu una azi, avea o moto rosie cu numar MH si adidasi roz in picioare. Adidasii mi-au atras atentia, erau din aia subtiri din panza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna la toata lumea

M-am gandit sa ma arat si eu la fata cu 2 poze in ipostaze cat se poate de diferite,care sper sa va placa :lol:

Incredibil cat de urat arata echipamentul touring pe o femeie frumoasa ...

More leather plx :)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Asa e. Pe tine recunosc ca te-am vazut anul trecut. :love:

Si pe mine nu m-ai vazut, ma, anul trecut?... Bine, adevarul e ca atunci venisem la intalnirea "celor cu pute mici", nu m-ai vazut intamplator in trafic. :lol:

On: poze nu mai pun, ca nu m-am schimbat mult in 3 ani si ceva sau cat o fi de cand am pus ultima data (poze). :laugh:

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
Ai gresit locul, pozele cu motocicletele se pun aici: /index.php?showtopic=14456

Aici se pun doar poze cu proprietara. Alaturi de cv-ul complet si numarul de telefon.

O mica corectie doar. :laugh:

Link spre comentariu

103 pagini numa' de gajici..ma uit pe strada dupa ele si nu intalnesc niciuna..

pe unde s-or da?? :huh:

Am vz eu duminica trecuta drin poli 2gagici pe cbr-uri de 125. F frumos! :cheers:

Link spre comentariu

revanito am vazut ca stai in bloc cu boby... sorry ca nu te-am salutat pana acum dar nu stiam care e posesoarea hornetului :huh:

promit ca de acum o sa o fac. :cheers: oricum mi-a stat mintea in loc cand am vazut cate fete motocicliste avem.. bv voua pt curaj si nebunie. in curand si nevasta mea va fi posesoare de 600rr si o sa ii zic sa intre pe aci. inca o data salut la toate si asfalt uscat

Link spre comentariu

Hello! Andreea ma numesc, sunt din Curtea de Arges dar locuiesc si circul in orasul zgomotos :blink: De motociclete m-am indragostit de mai multa vreme, permisul l-am luat in toamna iar motoreta (un CBR de 125) acum 2 luni. :) Ne-am imprietenit repede si mi-e drag de ea de mor. :P

post-47122-1273395918_thumb.jpg post-47122-1273395985_thumb.jpg post-47122-1273396043_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Iar aceea este o simpăticenie de "Chitară Spaniol" de la Hora, cred. Să le stăpâneÂşti sănătoasă Âşi cu drag pe amândouă! :) Ar fi frumos să te auzim cântând la piston Âşi păcănind din grif. În ie, natĂźrlich!

Link spre comentariu

Iar aceea este o simpăticenie de "Chitară Spaniol" de la Hora, cred. Să le stăpâneÂşti sănătoasă Âşi cu drag pe amândouă! :crack: Ar fi frumos să te auzim cântând la piston Âşi păcănind din grif. În ie, natĂźrlich!

Asa este, a fost prima mea chitara, am tinut-o pentru aspiratiile clasice. Pentru folk si incercari rock si jazz :crack: am un Ibanez. :)

O sa ma gandesc la propunere, eventual o sa folosesc si manusile din echipament si in loc de pana cheia ;)

Asfalt uscat si atentie sporita!

Link spre comentariu