Alma` Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 pe Busa iti sta bine dar doar iti sta...fereasca D. sa te plimbi cu asa ceva... Pari micutza de statura ce ai de gand sa-ti cumperi!?... Nu sunt micutza 169cm cred ca imi ajunge:P Sa ma plimb cu o Haya?? Neah, doar ca pasager:P atat. Ce am de gand sa imi iau? Nu shtiu inca,cand o sa am banii am sa studiez si piata. Oricum, ceva micutz, 125. Pt inceput. Ceva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Bun venit in universul motocicletelor! Pai, te tenteaza sport-touring, street-naked sau cruiser-chopper? Sau poate un mic enduro? Se gasesc destule la clasa 125. Ia arunca un ochi pe acest topic /index.php?showtopic=26957 o sa ai cam ce sa vezi si ce sa citesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 @ametist: ducatista...ducatista?? nu mi-ar strica un ducati! inca ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle3107 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 ma incumet sa bag si io niste poze... cu cricul sus, e adevarat dar inca in poligon ne facem noi mari si ne luam motor. iar pt polemici gen femei vs barbati... don't count me in i love you all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 (editat) Care e scopul pozelor, că nu mă prind? O poză pe motocicletă era de ajuns, nu e concurs de frumusețe Âşi nu e nici o turmă de masculi încinÂşi prin zonă (că au răcire pe apă ). Am admirat mobila de prin casă, părul de pe piciorul cuiva (HELLO "IUBI"!), dar nu era nevoie de atâta deranj PS. Dacă tot le-a Âşters, le pun eu ca să se înțeleagă despre ce vorbesc (trăiască browser cache): Editat Mai 22, 2006 de AdrianB1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irinush Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 mda. un gsx-r e excelent ptr inceput.. .. de fapt preferam o honda de 600, dar e prea mica pt mine si stau ca dracu pe ea... eu avand 1.82... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 .. de fapt preferam o honda de 600, dar e prea mica pt mine si stau ca dracu pe ea... eu avand 1.82... Mda, un GSXR ar rezolva problema inaltimii. La final mai raman cam 1,60... nu mai zic cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Probabil ca omu vrea alta prietena si ii e rusine sa-i dea papucii direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Sa-mi fie rusine ca am spus-o? Sau sa ma bucur ca poate i-am salvat fetii cei 1,82 m? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 OK. OK. De ce va suparati. Puteti sa-mi spuneti frumos ca nu am dreptate. Dar... se pare ca intr-un fel am dreptate. Doar voi ati sarit in sus. Putine. Si sa nu crezi ca incerc sa le desconsider pe fete. Doar sunt si eu una dintre ele. Si pot sa recunosc ca nu sunt decat doar o pasagera. Ce daca am examen luna viitoare si o comunista bucati in garaj. Tot pasagera sunt. Ceea ce vroiam sa spun e ca ar trebui sa fie mai multe fete motocicliste pe sosele. Nu am avut intentia de a jigni pe nimeni. Era doar parerea mea si ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Ia uitati-ma si pe mine la prima ora de scoala Si aci pe GS500 cand deja aveam cateva ore.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Fara casca pe geseu Pe vremea mea maica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Iart-o Irina, ca era in poligon... acolo e asfaltu moale si pufos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca14 Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 (editat) Fara casca pe geseu Pe vremea mea maica... Eu fac scoala pe Yamaha YBR de 125 cmc, Yamaha XT de 125 cmc si inca o Yamaha nu stiu de care de 250 cmc, dar NU avem voie sa ne suim pe motocicleta fara casca + vesta cu protectii + genunchiere + manusi. A doua sedinta moto A 12-a sedinta moto Tot a 12-a sedinta moto Editat Mai 27, 2006 de anca14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 In pozele alea nu am ekipament...dar port in mod normal..voiam sa se vada k "aia e eu", adik am dat o tura doo doar pt poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 (editat) Eu fac scoala pe Yamaha YBR de 125 cmc, Yamaha XT de 125 cmc si inca o Yamaha nu stiu de care de 250 cmc, dar NU avem voie sa ne suim pe motocicleta fara casca + vesta cu protectii + genunchiere + manusi. A 12-a sedinta moto Editat Mai 29, 2006 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Si eu zic la fel. Daca tu faci asa dupa a 12-a sedinta, posteaza si numele scolii si un nr de telefon, probabil merita recomandata mai departe chiar daca e mai scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca14 Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Si eu zic la fel. Daca tu faci asa dupa a 12-a sedinta, posteaza si numele scolii si un nr de telefon, probabil merita recomandata mai departe chiar daca e mai scumpa. Scoala MOTO TT http://www.scoala-moto.ro/ 0722 MOTO TT (0722.6686.88) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Am fost recent intr-o mica excursie pana la baietii din Slovenia si Germania...cu ei nu pun poze din motive bine inteimeiate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Hai si eu, de ce nu. Ea e chinul meu zilnic, de o luna incoace. Iar aici sunt eu si o bucatica din bikerul meu preferat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Fain telescopul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Fain telescopul!! Si mai faini muntii care se vedeau prin el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Cand omul se plictiseste se uita la poze! Din colectia narcisismul e in floare, doua poze cu mine, mai vechi sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booby-loo Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 ma incumet sa bag si io niste poze... cu cricul sus, e adevarat dar inca in poligon ne facem noi mari si ne luam motor. iar pt polemici gen femei vs barbati... don't count me in i love you all In poligonul unde esti cu intructoru (presupun ca el este) fac si eu scoala de moto, doar ca eu fac pe o Java.... bafta si sa ne vedem pe drumuri Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioanaV Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate