MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Hai ma.....Nu e nici urata nici topmodel ..o fata ...decenta zic eu ! Personal imi place M.D.B ,mi-a placut si filmul ... am si cateva machetute pe 1:18 (sl55 amg ,gt 3...mom caut un L Murcielago ,galben evident tot 1:18) Deci +1 din partea mea pt M.D.Baby :) ÂŞtiu eu de unde să iei Lambo 1.18 galben , dacă eÂşti interesat dă-mi un p.m Âşi discutăm acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Hai ma.....Nu e nici urata nici topmodel ..o fata ...decenta zic eu ! Personal imi place M.D.B ,mi-a placut si filmul ... am si cateva machetute pe 1:18 (sl55 amg ,gt 3...mom caut un L Murcielago ,galben evident tot 1:18) Deci +1 din partea mea pt M.D.Baby :) You made me look bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Hai ma.....Nu e nici urata nici topmodel ..o fata ...decenta zic eu ! Personal imi place M.D.B ,mi-a placut si filmul ... am si cateva machetute pe 1:18 (sl55 amg ,gt 3...mom caut un L Murcielago ,galben evident tot 1:18) Deci +1 din partea mea pt M.D.Baby Mie imi place ca nu a fugit mancand pamantul si a ripostat inteligent. Bravo fata! Si eu am casca roz, doar ca eu am prinit-o cadou de la un baiat care culmea o purta...face bine in trafic, se da lumea ca sunt fata P.S. Nu e urata si eu tot cred ca vrea un sponsor sa se faca motociclista ca singura nu poate dar macar are cu ce ) si voi sunteti rautaciosi Că sunt gay Âşi vreau să agăț ! Tare asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosaint Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Glumesc , puțin îmi pasă mie de părerea cuiva Eu doar am spart gheața că am văzut că n-a mai postat nimeni poze Âşi cum urâtele ca mine atrag comentarii stă topicul up Âşi poate bagă unele bune rău poze , să aveți la ce vă holbați , eu doar m-am gândit la voi de ce sa mai stea topicul up? gata, astea sunt toate mobristele de pe forum, altele nu mai sunt asteptam lotul urmator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Mie imi place ca nu a fugit mancand pamantul si a ripostat inteligent. Bravo fata! Si eu am casca roz, doar ca eu am prinit-o cadou de la un baiat care culmea o purta...face bine in trafic, se da lumea ca sunt fata P.S. Nu e urata si eu tot cred ca vrea un sponsor sa se faca motociclista ca singura nu poate dar macar are cu ce ) si voi sunteti rautaciosi Tare asta! Eu n-am cască roz Âşi nici nu intenționez să cumpăr vreodată ( îmi place culoarea ) dar nu la auto/moto . Sunt frumoase Âşi căÂştiile cu roz nu zic nu , chiar am văzut modele frumoase dar na , fiecare cu gusturile lui/ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 daaa nosaint stii tu ca nu mai sunt? claudia ..rs-ul nu era al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 daaa nosaint stii tu ca nu mai sunt? claudia ..rs-ul nu era al tau? Ba da , e de vânzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Vrea SS de cel putin 1000 acum,are cineva pe acasa si nu-i trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Vrea SS de cel putin 1000 acum,are cineva pe acasa si nu-i trebuie? cum de ai ghicit ? ai o bere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Eu n-am cască roz Âşi nici nu intenționez să cumpăr vreodată ( îmi place culoarea ) dar nu la auto/moto . Sunt frumoase Âşi căÂştiile cu roz nu zic nu , chiar am văzut modele frumoase dar na , fiecare cu gusturile lui/ei Pana sa am si sa descopar ca e bine sa se stie ca sunt fata, chiar se da mai multa lume din calea mea, nici eu nu ma gandeam sa-mi cumpar una..asta e cadou, nu am dat banii pe ea insa acum in mod clar mi-as cumparat tot roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Pana sa am si sa descopar ca e bine sa se stie ca sunt fata, chiar se da mai multa lume din calea mea, nici eu nu ma gandeam sa-mi cumpar una..asta e cadou, nu am dat banii pe ea insa acum in mod clar mi-as cumparat tot roz Să o stăpâneÂşti sănătoasă oricum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Dupa pozitia in sa cred ca inainte a fost crossista fetita se poate conduce usor de fete! Mama ei de socoteala,voi ce nu ziceti nimic????????????Am uitat sa montez franele la motorul asta! Lasa-i sa se simta si ei bine! Nu stii cum is barbatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 new foarte potrivita pentru strada din ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Noua moda pe 2012 De cand ma gandeam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Pana sa am si sa descopar ca e bine sa se stie ca sunt fata, chiar se da mai multa lume din calea mea, nici eu nu ma gandeam sa-mi cumpar una..asta e cadou, nu am dat banii pe ea insa acum in mod clar mi-as cumparat tot roz nu e, ma, asa rau nici sa pari baiat pe moto. au vrut odata 2 gagici in ceva suv sa ma agate cand ne oprisem la un semafor. ce-nseamna sa ai mobra sub poponeata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Noua moda pe 2012 De cand ma gandeam . foarte, foarte TARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Noua moda pe 2012 De cand ma gandeam . Mistooo!!! O sa-mi fac si eu cu semnul de la Busa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 (editat) Mistooo!!! O sa-mi fac si eu cu semnul de la Busa ! Sa pui poze. Episodul 2: husa la telefon. Editat Ianuarie 7, 2012 de suzukigsx550es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 Am zis că nu mai postez p-aiciÂşa dar nu pot să mă abțin , trebuie să-mi găsesc pereche , poate devin Âşi eu motociclistă :-s ÂŞi două poze cu moaca de pitzipoancă Sunt curios ce fel de " pitzipoi" te-ar coafa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sir Vlad Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Wow ! habar n-aveam ca sunt atat de multe motocicliste in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Wow ! habar n-aveam ca sunt atat de multe motocicliste in Bucuresti si'acu te simti bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sir Vlad Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 si'acu te simti bine? Mai bine da, multumesc de intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 ultima fitza fetelor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 ultima fitza fetelor!!! bollocks... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate