dya Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Sa tot vezi asa mirese ! Felicitari pt nunta din povesti ! Sa fiti fericiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria_hd Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Multumim, Dya! Iulian, in ziua nuntii esti protejat de Cel de Sus! In rest, protectiile nu lipsesc! Ne iarta Doamne-Doamne o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_smg Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Super poze felicitari, casa de piatra !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria_hd Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Super poze felicitari, casa de piatra !!! Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) Imi fac si eu curaj sa pun cateva poze... Sper sa va placa! Desi, daca ar fi dupa mintea mea ... as interzice casatoria ... va urez toate cele bune Super misto pozele, super misto atmosfera ... si voi 2 sunteti super misto Tocmai m-ai facut sa vreau alta nevasta ... (joke ... ma rog) Editat Septembrie 18, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Imi fac si eu curaj sa pun cateva poze... Sper sa va placa! Credeam ca-s singura nebuna care a mers in rochie de mireasa pe motor! Felicitari, esti frumoasa foc! Pun si eu cateva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupaza Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Credeam ca-s singura nebuna care a mers in rochie de mireasa pe motor! Felicitari, esti frumoasa foc! si tu la fel! Pun si eu cateva: iar pozele sunt superbe casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria_hd Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Desi, daca ar fi dupa mintea mea ... as interzice casatoria ... va urez toate cele bune Super misto pozele, super misto atmosfera ... si voi 2 sunteti super misto Tocmai m-ai facut sa vreau alta nevasta ... (joke ... ma rog) Multumim de felicitari si aprecieri! Credeam ca-s singura nebuna care a mers in rochie de mireasa pe motor! Felicitari, esti frumoasa foc! Felicitari si Casa de Piatra! Ai fost o frumoasaaa! La cat mai multe mirese motoretisteee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet600 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Credeam ca-s singura nebuna care a mers in rochie de mireasa pe motor! Felicitari, esti frumoasa foc! Pun si eu cateva: daa,foarte:)), nu mai mintiti ma ce naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Daca as mai face o data nunta asa as face-o si eu......pe motor. Cand m-am casatorit a mea sotie nici nu vroia sa auda de motor.....acum este altceva,asa ca ar merita sa o mai fac o data macar pentru poze ca rochia o are..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TIulian Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 o sa ajungem sa postam mai multi barbati decat femei ... deci ... hai sa facem recesiunea ... care motociclista mai exista pe aici cu poza aferenta (de la nunta de la prima intalnire, voi stiti de unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Pfff...ce de mirese pe motor in ultima vreme... Foarte frumos! Casa de piatra fetele si intelegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 (editat) ... asa ca ar merita sa o mai fac o data macar pentru poze ca rochia o are..... E bine daca mai incape in ea Editat Septembrie 20, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TIulian Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 nervule recensamantul meu a esuat vezi poate reusesti tu ceva ca eu ma las pagubas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Pfff...ce de mirese pe motor in ultima vreme... Foarte frumos! Casa de piatra fetele si intelegere! Asa imi dau si eu seama ca imbatranesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Asa imi dau si eu seama ca imbatranesc ) Eeee...toate la timpul lor. Eu nu am avut nunta pe moto, dar am participat la cateva, se pune?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 desi topicul baietilor e mai fain.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 desi topicul baietilor e mai fain.. asta pt ca e mai multi baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) desi topicul baietilor e mai fain.. Ce dracu? Ce caut eu la femei cu shlitzul desfacut? Editat Septembrie 24, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Ce dracu? Ce caut eu la femei cu shlitzul desfacut? cum adica ce cauti ... si mai si si slitu desfacut ... cauti femei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) Ce dracu? Ce caut eu la femei cu shlitzul desfacut? si eu, care ziceam sa nu te dau de gol Editat Septembrie 24, 2012 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) Editat Septembrie 24, 2012 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) ce-ti mai place sa mesteresti ... roscovano Da' pune poza si cu fatza ... ca sa nu pun eu Editat Septembrie 24, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 E bine asa? Plangea mobra cu 2 huidume pe ea :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) Motoreta de fetita In realitate pare a fi darul oferit sistemului nord-coreean de catre niponi, in vederea aplanarii conflictului din peninsula. Poza a fost imortalizata de catre un spion din comuna Baicoi ajuns in centrul de comanda al rachetei atomice, ce se doreste lansata la o distanta de cel putin 10km din locatia cu pricina. Testele vor fi facute impreuna cu cei 5l de benzina din modelul importalizat. P.S : Astept contactul cu spionul baicoian pentru preluarea celorlalte dovezi edificatoare in privinta fotoliului din poza folosit de catre regeleion. PS2: V-ati putea intreba de ce spionul e din Baicoi...well si eu astept raspunsul Editat Aprilie 25, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate