arcgotic Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Pinul ce tine placutele pe loc trebuie inlocuit. Si o jamba curge. 1400RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 22, 2018 Share Postat Noiembrie 22, 2018 Arată rău, fără supărare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 22, 2018 Share Postat Noiembrie 22, 2018 sunt doar stropite deampulea cu ceva vopsea, in rest sunt blana. Si pretul sa nu zici ca nu e bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Noiembrie 22, 2018 Share Postat Noiembrie 22, 2018 Acum 4 ore, arcgotic a spus: sunt doar stropite deampulea cu ceva vopsea si ceva mucigai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 7, 2018 Share Postat Decembrie 7, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu46 Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 O evacuare de super tenere 750 găsesc prin țară? Am căutat pe siteurile de vânzare de pe la noi, dar fără succes! Doar pe ebay. Mă interesează să fie "originală" la îmbinarea de jos și să aibă un sunet puțin mai gros. Momentan dețin un Arrow. Are cineva de vânzare? Sau poate știți pe cineva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Decembrie 12, 2018 Share Postat Decembrie 12, 2018 16 hours ago, edu46 said: O evacuare de super tenere 750 găsesc prin țară? Am căutat pe siteurile de vânzare de pe la noi, dar fără succes! Doar pe ebay. Mă interesează să fie "originală" la îmbinarea de jos și să aibă un sunet puțin mai gros. Momentan dețin un Arrow. Are cineva de vânzare? Sau poate știți pe cineva.. Intreaba si pe tenereclub.ro. Erau cateva la dezmembrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat August 17, 2019 Share Postat August 17, 2019 hello ..mai e cineva pe aici?? de cateva zile mi am facut o dambla mai veche si am achizitionat aproate un supertenere ....cumva motoreta ai se incapataneaza sa moara ...dupa primul drum am constatat ca ambreiajul are o problema ...mu debraiaza complet ..am incercat din reglaje si niet nu vrea si pace ...probabil discurile metalice cu probleme ....dar nu asta ma ingrijoreaza .....ma ingrojoreaza ca la rece motorul are o bataie ce.dispare.treptat pe masura ce se incalzeste ...nu am reusit sa ma prind daca e supapa bolt biela ( cuzinet necajit) sau un lant de dstributie complet.cu tufa ...ma.intereseaza daca ma puteti ajuta macar statistic cu problema cloncanitului...sincer nu sunt curios sa ma apuc aa sap in tot fierul dupa.zgomote ....multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Septembrie 24, 2019 Share Postat Septembrie 24, 2019 Salutare! Caut si eu pe cineva din Bucuresti care sa refaca un motor de Super tenere 750. Ma ajutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 26, 2021 Share Postat Noiembrie 26, 2021 (editat) Editat Noiembrie 26, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate