Annone Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 mere careva sau ma deplasez pana aklo pe degeaba ? Da, mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 tot in weekend, dar la RASNOV in 4-6 septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butchers Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 La sfarsitul saptamanii asteia se merge pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Propuneti si voi. Poate ceva mai scurt Vama ? In weekend cica ar ploua ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butchers Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 e aglomerat spre statiuni in week-end.poate un babadag?ceva serpentine,de la 2 cantoane in dreapta e un drum marfa,pt cine vrea sa-i dea..e doar o propunere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 dam o plimbarica prin statiuni azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 dam o plimbarica prin statiuni azi ? este vreo distractie sa crosetezi masini bara in bara si pietoni care nu stiu sa se asigure ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 nu stiu ca n`am mai fost de mult, asa de aglomerat e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 nu stiu ca n`am mai fost de mult, asa de aglomerat e ? ca in fiecare an in august... mai ales sambata seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 am venit acum de la un tur de statiuni, pe strazi era gol, in afara de tonele de carute..nimic enervant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 sambata seara am fost pana in vama si la intoarcere am luat-o din mangalia prin statiunile de acolo (jupiter, saturn si care mai sunt - nu stiu cum se numesc). Singura sansa sa merg a fost pe contrasens pt ca masinile stateau bara in bara. Nu am ajuns pana in Neptun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Imi cer scuze daca nu am postat la topicul potrivit,dar nu gasit alt topic,Am postat pentru gasca din Constanta care a venit anul trecut la intrunirea noastra si s-au distrat de minune.Am postat pentru ei si nu numai. MMC Zalau va invita la MMC Bikers Party II Program: VINERI - 18:00 Cheful Bikerilor (berbeci la protap gratis,spectacole,concerte de club si alte surprize) 21:00 Videoretrospectiva intrunirilor 2009 SAMBATA - 12 Parada moto 13:30 jocuri si concursuri traznite 17:00 Program liber 19:00 Concerte Rock Gala premiere si diverse surprize. Locatie Strand "BROSCARIE" Simleul Silvaniei (jud Salaj) LINK LOCATIE: http://www.pensiunea-trifan.ro/broscarie.html Cele bune si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Daca tot va arde plimbari si asa... va asteptam la Iasi MOTORFEST IASI editia a V-a 11 - 13 septembrie 2009 Tabara CIRIC ------------------------------------ PROGRAM Vineri, 11 septembrie 12:00 – primirea participantilor 17:00 – Nu acum & friends 18:00 – Fara public 19:00 – Petran & friends 20:30 – Fara Zahar 22:30 – Rava Sambata, 12 septembrie 08:00 – trezirea la motoare 10:00 – deplasare parada 1 la Palat 11:00 – demonstratii la Palat acompaniate de fanfara de la Chetris 12:00 – deplasare parada 2 14:00 – 17:00 - concursuri in tabara Ciric 17:00 – Constant Motion 18:00 – Soundcheck & Canaf 19:00 – Skepsys 20:30 – Bucovina 22:30 – Trooper ------------------------------------ Link-uri http://motorfestiasi.blogspot.com /index.php?showtopic=416455 ------------------------------------ pret intrare persoana 20ron ------------------------------------ cazare in locatie 41 casute cu cate 2 locuri 2 casute cu cate 3 locuri 3 casute cu cate 4locuri pret 20ron. pers./zi Va Asteptam!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Hai sa facem duminica un drum pana la Tropaeum Traiani, la Adamclisi. Drum frumos, vreo 75 km dus, putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Hai sa facem duminica un drum pana la Tropaeum Traiani, la Adamclisi. Drum frumos, vreo 75 km dus, putin ole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speed_CER Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 o sa aveti o surpriza frumoasa. Au asfaltat pe acolo! asfalt uscat ps: va recomand pana la Ion Corvin si apoi Floriile, Rasova, Cernavoda, Seimeni, Tepes Voda, E60-Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butchers Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 ora si locul de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 (editat) La ora 12 plecam din ultimul peco pe dreapta spre Valu ? Editat Septembrie 19, 2009 de airman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 ma prezint si eu maine la 12 , care e ultimu peco ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butchers Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 peco de la cap linie 48... se pleaca la 12? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Din cauza unor probleme tehnice eu cu ana nu mai putem venii, ne cerem scuze daca v-am incurcat, si daca va duceti asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 venit plimbat cta-ion corvin-cochirleni-cernavoda-cta cam 180km pacat ca am fost doar eu si haste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 ehh...poate saptamana viitoare o sa fim mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Respect, sper sa ne adunam in weekend da nu mai vorbesc pe dinainte iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Din cauza unor probleme tehnice eu cu ana nu mai putem venii, ne cerem scuze daca v-am incurcat, si daca va duceti asfalt uscat. Dane `ondele probleme tehnice??? esti nebun??? Imi pare rau ca n-am fost. Oricum cu vantul de ieri ma pierdeati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate