serviceumi Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 A venit zilele trecute pe la noi, un pensionar, fost mecanic de avioane. El si inca un grup de prieteni au construit o replica a avionului VLAICU 1 si au mare nevoie de doua roti cu spite (pentru autenticitate) daca se poate cu taler de frana si saboti. La anul se vor implini 100 de ani de la primul zbor al lui VUIA, se va face mare miting aviatic la Baneasa si oamenii vor sa-l zboare cu ocazia asta. In momentul de fata au roti de scuter PEUGEOT, turnate mai mare rusinea. Nu am putut sa-i ofer decat doua roti pe 19 dar nu le vor pentru ca sunt grele. Au pus roti de MOBRA dar nu au rezistat. In consecinta singurele care mi-au venit in minte sunt rotile de MZ, de aluminiu. Ah, uitam, mai au nevoie de o roata de coada (bechie), tot cu spite dar mai mica in diametru, cred ca una de MANET ar face treaba. Asadar, cine vrea sa faca o fapta buna, eventual sa luati si un ban, sunati la ONUTU ION 0727 755 613 Multumesc pentru rabdarea de a fi citit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 cred ca aveam doo roti cu spite de 18 si de doo de 16 de la jawa erau pa la axa cu scame nu stiu daca mai sunt... o sa vb si daca mai sunt... revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 am o roata pe 18 de ij daca ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Noiembrie 22, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2005 Haide mai baieti, chiar nu se mai gasesc roti pe 16 in tara asta ? Hai, cu Manetul mai zic, da' roti pe 16 ? Oamenii sunt ca noi, pasionati rau, numai ca de altcva. Sunt sigur ca-i putem ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Nu cred ca o sa gasesti prea usor o roata de Manet, si chiar daca ai gasi nu este potrivita pentru bechie. Nu ar rezista. Stiu ce spun pentru ca am fost planorist! Mai bine ar cauta o alta varianta. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Bai planorul de scoala e facut sa fie tanc, sa-l plachezi, sa-i dai bont, sa-l manevrezi pe sol cu miscari bruste. Vlaicu a pus la avionul lui roti cu spitze si cam toate avioanele pana in anii 30 au avut roti cu spite. Acuma, replica asta va zbura mult mai putin ca un planor si ii trebuie autenticitate. Asa ca 2 roti de MZ ES de 15 isi vor face treaba. Daca nu, folosesti aceleasi roti si pui niste tije mai groase in loc de spite, ca sa tina. Asa am eu la Nipru pe spate. Si tot asa una pe spate. Imi pare rau ca nu am cum sa ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 MZ-ul ES are roti pe 16... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 IAR MANETU PE 14 AM DOUA ANVELOPE DE MZ LE DAU GRATIS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Noiembrie 24, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2005 Merci, o sa-l contactez pe om si o sa-i spun. E.Z. il suni pe AXA ? PA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 ma intalnesc cu el in WE daca mai sunt vi le ofer cu tot cu gume luni dimieneaza ai un raspuns sigur desi sunt cam vechi cred ca ar da bine la aspectul de antic ... zic eu acuma... na' .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 Azi e marti si nimic nou la orizont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 (editat) Am o roata de 14 (Manet) Mai este valabil? Azi voi fi plecat din Bucuresti, o sa-i sun maine sau sambata. Editat Decembrie 1, 2005 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 Merci, PEPSI! Mai dau o data nr de tel ONUTU ION 0727755613 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 PepsiMan (ca mai exista un user Pepsi).... O sa-l sun maine de la munca si vad ce si cum. Am doua roti de Manet si sunt dispus sa i le dau pe amandoua. Le am la un prieten (Nazy pe forum).Am vorbit cu el, este de acord sa le donam si le pot lua oricand de la el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Am sunat, am vorbit si a ramas ca saptamana viitoare, cand va avea timp, sa treaca sa le vada...Sper sa-l ajute cumva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Pentru spate, roata de Manet este mare. Le trebuie de max. 20cm. diametru Imi pare rau ca nu am putut sa-i ajut mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 A venit zilele trecute pe la noi, un pensionar, fost mecanic de avioane. El si inca un grup de prieteni au construit o replica a avionului VLAICU 1 si au mare nevoie de doua roti cu spite (pentru autenticitate) daca se poate cu taler de frana si saboti. La anul se vor implini 100 de ani de la primul zbor al lui VUIA, se va face mare miting aviatic la Baneasa si oamenii vor sa-l zboare cu ocazia asta. In momentul de fata au roti de scuter PEUGEOT, turnate mai mare rusinea. Nu am putut sa-i ofer decat doua roti pe 19 dar nu le vor pentru ca sunt grele. Au pus roti de MOBRA dar nu au rezistat. In consecinta singurele care mi-au venit in minte sunt rotile de MZ, de aluminiu. Ah, uitam, mai au nevoie de o roata de coada (bechie), tot cu spite dar mai mica in diametru, cred ca una de MANET ar face treaba. Asadar, cine vrea sa faca o fapta buna, eventual sa luati si un ban, sunati la ONUTU ION 0727 755 613 Multumesc pentru rabdarea de a fi citit. Roti de jawa nu-ti trebe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 cu scuzele de rigoare pentru marea inatrziere... am vorbit cu axa si rotile exista sunt de jawa si au 16" au butucucl complet dar "cercul" este din otel.. nu sut foarte grele totusi ... ramane sa vad cum am timp sa trec sa le iau si sa vi le aduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 A venit zilele trecute pe la noi, un pensionar, fost mecanic de avioane. El si inca un grup de prieteni au construit o replica a avionului VLAICU 1 si au mare nevoie de doua roti cu spite (pentru autenticitate) daca se poate cu taler de frana si saboti. La anul se vor implini 100 de ani de la primul zbor al lui VUIA, se va face mare miting aviatic la Baneasa si oamenii vor sa-l zboare cu ocazia asta. In momentul de fata au roti de scuter PEUGEOT, turnate mai mare rusinea. Nu am putut sa-i ofer decat doua roti pe 19 dar nu le vor pentru ca sunt grele. Au pus roti de MOBRA dar nu au rezistat. In consecinta singurele care mi-au venit in minte sunt rotile de MZ, de aluminiu. Ah, uitam, mai au nevoie de o roata de coada (bechie), tot cu spite dar mai mica in diametru, cred ca una de MANET ar face treaba. Asadar, cine vrea sa faca o fapta buna, eventual sa luati si un ban, sunati la ONUTU ION 0727 755 613 Multumesc pentru rabdarea de a fi citit. Cum arata avionul lui Aurel Vlaicu ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Singura poza care am gasit-o pe net Vlaicu 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Rotile imi par cam mici pentru a se folosi cele de motocicleta... De bechie, nu mai vorbesc... Poate pe comanda de la un meserias care le are cu ciclismul ?... P.S. Ganditi-va si la greutatea "imbarcata"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawaman Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 A venit zilele trecute pe la noi, un pensionar, fost mecanic de avioane. El si inca un grup de prieteni au construit o replica a avionului VLAICU 1 si au mare nevoie de doua roti cu spite (pentru autenticitate) daca se poate cu taler de frana si saboti. La anul se vor implini 100 de ani de la primul zbor al lui VUIA, se va face mare miting aviatic la Baneasa si oamenii vor sa-l zboare cu ocazia asta. In momentul de fata au roti de scuter PEUGEOT, turnate mai mare rusinea. Nu am putut sa-i ofer decat doua roti pe 19 dar nu le vor pentru ca sunt grele. Au pus roti de MOBRA dar nu au rezistat. In consecinta singurele care mi-au venit in minte sunt rotile de MZ, de aluminiu. Ah, uitam, mai au nevoie de o roata de coada (bechie), tot cu spite dar mai mica in diametru, cred ca una de MANET ar face treaba. Asadar, cine vrea sa faca o fapta buna, eventual sa luati si un ban, sunati la ONUTU ION 0727 755 613 Multumesc pentru rabdarea de a fi citit. asha sunt romanii taica.ashtia shi la replici folosesc piese de serie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BACDAVA Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 cred ca mai gasesc eu vre-o doua roti de mz es 250 pe 16 dar cred ca arata destul de jalnic.Oricum petntru ce spuneti voi ca aveti nevoie cred ca o scoatem la capat. Daca crezi ca ajuta contacteaza-ma pe mail sau messenger: bacdava419@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate