Sari la conținut

Honda Cb500 - Home

CrisLuca
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

la CB 500 i s-a intamplat cuiva sa i se strice ctia de viteze ,sau alte probleme mecanice legate de motor si cutie , exclus lant distributie, ambreiaj, consumabile in general ?

Mie, cel putin deocamdata, nu. Incearca intrebarea asta pe forumul englezesc dedicat acestui model http://cb500.highbb.com/. Unii din membri conduc CB-uri de mult timp, unul chiar zicea ca a facut curierat la o firma care avea numai CB in flota, cred ca acolo o sa gasesti raspunsuri mai pertinente.

Suspectezi/ai probleme cu al tau sau intrebi din curiozitate?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In legatura cu uleiul...eu folosesc Castrol 10 50.l-am schimbat cand am cumparat motocicleta.Asa m-au sfatuit cativa prieteni din cartier motociclisti si un mecanic bun :P.

Dunechild sa il stapanesti sanatos si sa nu ai parte de evenimente neplacute!

Asfalt uscat tuturor!

Link spre comentariu

salutari. am un amic care-si vinde CB-ul - sper ca nu deranjeaza daca postez linkul de anunt aici, pentru ca cei interesati sa bage un ochi.

daca este impotriva regulilor rog un admin sa il stearga.

pana atunci detalii & poze aici:

http://www.moto.sh/motocicleta-honda-cb-500-2513.html

vezi daca vrea amicul tau o combinatie cu un F3, astept un pm

Link spre comentariu

nu creed,caci o sa revina vremea frumoasa,si lumea se va duce ,parerea mea.

Sau un sibiu ?un...ceva mai lung :crack:

Daca eram mai din zona probabil ca m-as fi bagat dar asa ... eu momentan am renuntat la iesirile de weekend mai lungi si am inceput sa mai bag ceva bani in consumabile ... recent i-am schimbat cauciucurille, antigelul, i-am luat bujii, am dat comanda de filtru de aer ... frana pe spate nu ma prea multumeste si cred ca am sa dau comanda de un set de saboti, am sa ma uit la frana fatza(desi am schimbat placutele in primavara, nu strica sa arunc un ochi)

Link spre comentariu

Corect si asta,si eu am pus ochii pe cauciucuri...ca sunt praf :crack:(;)(

Dar acum am alte cheltuieli...daca nu mai apuc luna asta...in iarna le shimb 100%,am gasit la PNEUROM cauciucuri ieftine !

Cat de ieftine ? Eu mi-am luat de la Maxxis care, desi nu-s prea cunoscuti fac cauciucuri destul de bune. Am dat vreo 125 de euro pe set ;)

Azi mi-am pontat si eu o aripa de fatza mai de doamne ajuta, ca originala de cb mai greu gasesti ... i-am dat rapid un spray negru mat, pana vine iarna (cu nameti) ca sa o desfac sa o vopsesc toata merge asa

Editat de ThunderByte
Link spre comentariu