ThunderByte Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 intrebare : cum ai constatat ca ti se incinge releul ? m-ai pus pe ganduri acum M-a intrebat un amic daca mie mi se incalzeste releul, el avea impresia ca lui i se incalzeste, asa ca l-am verificat dupa ce am dat o tura prin oras am pus mana pe el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Inteleg....deci dupa o tura cu motoreta prin oras ar trebui sa pot tine mana pe releu fara sa-mi las un stat de piele pe el ms, am sa incerc maine. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Inteleg....deci dupa o tura cu motoreta prin oras ar trebui sa pot tine mana pe releu fara sa-mi las un stat de piele pe el ms, am sa incerc maine. Bafta Cam asa ceva ... la mine frigea la modul: nu puteai sa tii mana pe el mai mult de 2-3 sec maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcatalin Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Salutare Sunt posesor de CB 500 si am si eu urm probl de rezolvat: - imi trebuiesc cele doua jambe de la furca, noi sunt cam 180 euro bucata, mult prea scumpe asa ca imi trebuiesc sh - piesa de sub sa care este prinsa intr-un singur surub care tine saua inchisa este rupta, (nu am gasit piesa pe nicaieri, restul sistemului de inchidere si butucul de cheie este functional) - un chit de lant nou ,astept oferte - la ceasul cu vitezometru cred ca s-a ars un beculet , el nu mai este luminat decat de la 180km spre 220 km, in rest este functional Daca stiti pe cineva care duce piese sh sau dezmenbreaza un cb va rog sa ma anuntati, fac cinste, Tel 0724559126 sau id mess andreibad3000 Va multumesc anticipat pentru ajutor ASFALT USCAT Salut Pentru furca incearca pe ebay, ai mai multe sanse sa gasesti ceva in stare buna si la un pret decent, chiar daca transportul e mai scump. Kit de lant gasesti la userii de la sectiunea vanzari piese de schimb sau cumperi de la Louis. Legat de becurile de bord, am avut si eu unul ars si am cautat inlocuitor pe la magazinele de piese auto dar nu am gasit la puterea originala (1,7 parca), asa ca am luat unul de 5W de masina. Apoi am gasit in targ becuri de 3W care se potriveau la soclu si l-am inlocuit pe cel de 5. La sa nu-mi dau seama exact despre ce piesa vorbesti, daca e de metal si zici ca e rupta incearca cu sudura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDREIBAD Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Salut Pentru furca incearca pe ebay, ai mai multe sanse sa gasesti ceva in stare buna si la un pret decent, chiar daca transportul e mai scump. Kit de lant gasesti la userii de la sectiunea vanzari piese de schimb sau cumperi de la Louis. Legat de becurile de bord, am avut si eu unul ars si am cautat inlocuitor pe la magazinele de piese auto dar nu am gasit la puterea originala (1,7 parca), asa ca am luat unul de 5W de masina. Apoi am gasit in targ becuri de 3W care se potriveau la soclu si l-am inlocuit pe cel de 5. La sa nu-mi dau seama exact despre ce piesa vorbesti, daca e de metal si zici ca e rupta incearca cu sudura. Salut Alex, Multumesc pt raspuns, Pe ebay nu am gasit jambele de pe furca, nici la dezmembrari, chitul de lant l-am gasint pe la 140 euro , e cam scump, iar piesa de sub sa este din aluminiu si nu poate fi sudata, Daca stiti ceva concret in legatura cu piesele respecive va rog sa ma anuntati Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 ...despre Dunlop Arrowmax GT501 Argumenteaza, te rog ... am cumparat CB-ul cu aceste gume (aproape noi) si am facut cu ele aprox 15.000 km in doi ani. Dupa acest timp spatele s-a tocit ,fata mai merge mult si bine. Eu am fost multumit de ele, atat de multumit incat in aceasta primavara am luat pe spate o guma noua, identica. Mentionez ca toti kilometri i-am facut cu pasager, am facut in 2009 Transfagarasanul pe ploaie, m-a prins ploaia pe Cheia (cam 1/2 de traseu), am dat cu scarita de asfalt pe acele de par din padurea Bogatii, etc .. si nu am avut probleme cu aderenta. Ok, poate nu se lipesc de asfalt ca cele de circuit dar nici nu sunt facute pentru asa ceva - numarul de kilometri in care au rezistat ar trebui sa spuna cate ceva ... poate Doctor X vrea sa faca (mini)touring, nu trebuie sa aruncam imediat cu noroi. Astept parerile tale, obiective bineinteles. Multam de recenzie. Dupa ce am gasit si un test cu gume care merg inclusiv la CB (http://www.ninjette.org/forums/showthread.php?t=9780) si cum guma fata trebuie neaparat schimbata, am ramas la urmatoarele variante: Dunlop Arrowmax GT501, Bridgestone BT-45, Michelin Pilot Active si Avon Road Rider. Durabilitatea nu e o prioritate pe langa stabilitate. Ceva sugestii? Multumiri anticipate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avento Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Salutare, Astazi dimineata mi-am gasit motoreta ciufulita, mai exact sticla de far sparta, probabil cu o piatra. Aveti idee unde pot gasi o sticla sau un far sh? Multam Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 A mai pus cineva proiectoare pe CB? Cum arata? Vre-o poza, ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcatalin Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Salutare, Astazi dimineata mi-am gasit motoreta ciufulita, mai exact sticla de far sparta, probabil cu o piatra. Aveti idee unde pot gasi o sticla sau un far sh? Multam Asfalt uscat! De gasit sticla separata e mai greu, daca nu ma insel se cumpara impreuna cu oglinda de la far pentru ca sunt lipite. Mai degraba gasesti un far SH, chiar si de la alt model de moto, daca se potrivesc la marime. Iti spun acestea pentru ca si eu am cautat un timp inlocuitor pentru al meu din cauza ca are o mica crapatura pe lateral, nu patrunde apa sau mizeria dar ma gandesc ca in timp de la vibratii o sa cedeze. O varianta ar fi modelul de far universal de naked de la Louis, dar si acesta e undeva la 80 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 A mai pus cineva proiectoare pe CB? Cum arata? Vre-o poza, ceva... De ce ti-ar trebui proiectoare, pentru o lumina mai buna eu mi-am pus xenon, cea mai buna investitie. Pe faza scurta nu bate foarte departe dar lumina e foarte concentrata si alba, iar pe faza lunga face un culuar de lumina. (laser frate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandy123 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Salut Are cineva toba sport de vanzare pt Honda CB 500 an fabricatie 1996? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Plecare pe TransAlpin Simbata 23.07.2011 din Bucuresti Cine este interesat astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares-Bh Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Dragi colegi CB-isti, am cumparat o Hondita care e cam zgomotoasa a fost un pic mesterita toba sa fie oleaca mai audibila, as dori sa ii pun un db killer daca dau in oras de garcea puteti sa ma ajutati de unde as putea face rost ? Asfalt uskt si rezervoare pline ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcatalin Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Dragi colegi CB-isti, am cumparat o Hondita care e cam zgomotoasa a fost un pic mesterita toba sa fie oleaca mai audibila, as dori sa ii pun un db killer daca dau in oras de garcea puteti sa ma ajutati de unde as putea face rost ? Asfalt uskt si rezervoare pline ! E toba standard? Ce tip de modificari are? Nu ar strica niste poze. Userul Thunderbyte face/facea tobe, cred ca el te poate ajuta cu niste sfaturi. Daca tot vorbim de tobe, ce parere aveti de http://www.delkevic.co.uk/?section=shop&bike_manufacturer=honda&bike_model=cb500_19942003&product_category=exhaust_s7rhj&sub_category=silencers_hl3s5&product=350mm_stainless_steel_oval_silencers&variant=oval_350mm_silencer_s.r.e.____stainless_steel_cb500_sport ? Mi se par mai accesibile ca pret decat alte tobe aftermarket si arata destul de bine (plus ca producatorul zice ca n-ar fi nevoie de refacerea carburatiei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandy123 Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Salutari De AZI sunt si eu posesorul unei Honda CB 500 din 1996 model PC 26 O sa pun si poze mai pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 (editat) Salutari De AZI sunt si eu posesorul unei Honda CB 500 din 1996 model PC 26 O sa pun si poze mai pe seara Felicitari pentru achizitie. Vroiai o toba mai zgomotoasa, fa schimb cu Ares-bh Editat Iulie 21, 2011 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandy123 Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 (editat) Felicitari pentru achizitie. Vroiai o toba mai zgomotoasa, fa schimb cu Ares-bh Momentan stau linistit ca na am altceva in plan cu ea. Vreau sai schimb/reglez lantu de distributie, uleiul trebuie schimbat, ambele cauciucuri trebuie schimbate, eventual un parbriz ceva sai pun. Plus de asta suna destul de bine si cu toba care o am, ea este stock, dar a fost scos din ea afara si suna destul de bine Editat Iulie 21, 2011 de Sandy123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Daca se aude doar un pic si nu e intins la maxim intinzatorul e clar ca e intinzatorul dus, daca e intinzatorul dus la maxim e treaba din lant si atunci e nasol tare, o sa te cam usture la buzunar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcatalin Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Daca se aude doar un pic si nu e intins la maxim intinzatorul e clar ca e intinzatorul dus, daca e intinzatorul dus la maxim e treaba din lant si atunci e nasol tare, o sa te cam usture la buzunar. Sa speram ca s-a referit la lantul de transmisie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandy123 Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 (editat) Daca se aude doar un pic si nu e intins la maxim intinzatorul e clar ca e intinzatorul dus, daca e intinzatorul dus la maxim e treaba din lant si atunci e nasol tare, o sa te cam usture la buzunar. Lantul de distributie bate destul de tare cand e motorul rece, dupa ce se incalzeste nu se aaude nimic, oricum motorul merge perfect, numa na daca tot lam cumparat recent as vrea sa il duc la un prieten sa i-mi desfaca motoru bucati, sai verifice uzura, sa vada cei cu lantu de distributie curatat carburatoare... Motorul in bord imi arata 51 000 km deci nu ar trebui sa aiba o uzura mare doar ii Honda. Omu' de unde l-am luat zicea ca de 3 ani de cand la cumparat el bate (nu se pricepe, deci nu stia ce bate, o vazut ca merge si na la folosit 3 ani). De 3 ani nu a mai schimbat nici lantu de transmisie dar ma mai duce si pe mine inca un sezon ii in stare buna. Editat Iulie 22, 2011 de Sandy123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 ceva piese de CB 500 detalii pm sau 0751223726 robi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares-Bh Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 E toba standard? Ce tip de modificari are? Nu ar strica niste poze. Userul Thunderbyte face/facea tobe, cred ca el te poate ajuta cu niste sfaturi. Daca tot vorbim de tobe, ce parere aveti de http://www.delkevic.co.uk/?section=shop&bike_manufacturer=honda&bike_model=cb500_19942003&product_category=exhaust_s7rhj&sub_category=silencers_hl3s5&product=350mm_stainless_steel_oval_silencers&variant=oval_350mm_silencer_s.r.e.____stainless_steel_cb500_sport ? Mi se par mai accesibile ca pret decat alte tobe aftermarket si arata destul de bine (plus ca producatorul zice ca n-ar fi nevoie de refacerea carburatiei). E toba standard dar se vede o linie de sudura acolo in capat, voi reveni cu poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 /index.php?/topic/665429-ajutor-urgent-pentru-motopolitist-lovit-grav-in-constanta/ scuze de offtopic, m-am gandit ca sunt pe-aici oameni in masura sa ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Lantul de distributie bate destul de tare cand e motorul rece, dupa ce se incalzeste nu se aaude nimic, oricum motorul merge perfect, numa na daca tot lam cumparat recent as vrea sa il duc la un prieten sa i-mi desfaca motoru bucati, sai verifice uzura, sa vada cei cu lantu de distributie curatat carburatoare... Motorul in bord imi arata 51 000 km deci nu ar trebui sa aiba o uzura mare doar ii Honda. Omu' de unde l-am luat zicea ca de 3 ani de cand la cumparat el bate (nu se pricepe, deci nu stia ce bate, o vazut ca merge si na la folosit 3 ani). De 3 ani nu a mai schimbat nici lantu de transmisie dar ma mai duce si pe mine inca un sezon ii in stare buna. Faci cea mai mare prostie daca te pui sa desfaci motorul de aiurea ... pune mana si vezi intinzatorul ala, ai sa te legi la cap fara sa te doara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandy123 Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) Faci cea mai mare prostie daca te pui sa desfaci motorul de aiurea ... pune mana si vezi intinzatorul ala, ai sa te legi la cap fara sa te doara. Ok atunci o sa verific mai intai intinzatorul. Am vrut sa te mai intreb cum imi dau seama daca cb'u meu ii limitat la 25kw? Editat Iulie 24, 2011 de Sandy123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate