draven Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 pe la 1000 o vinzi probabil . da' nu vrei sa iti dau eu o mie sa o iei? ))))) Plm, stiu ca suntem saraci, dar la o mie nu o vand, o tin si ma mai dau asa cand mi-o fi dor sa ma plimb cu micuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Exact aia am vrut sa zic si eu , mai bine o ti . Super mobra !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Ideea este ca as vrea sa o dau sa imi iau un Ducati 749, momentan nu am bani pentru schimb, dar nici nu ma grabesc sa scap de micuta sa raman fara nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Am avut o gramada de mobre , dar cele mai placute momente le-am trait pe un CB500. Mi-am vandut chopper-ul si la Gsx-r ca sa revin la CB . nu din cauza banilor ci atata de mult mi-a placut. Bafta la achizitionarea Ducati-ului . Poate intr-o zi o sa revii si tu la prima dragoste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Si eu am dat 1700 pe a mea tot in 2012 si am mai bagat destui bani in ea. Nu merita vandute pe bani putini, mai bine le tii. Si eu vreau sa trec pe SS de 600, dar p-asta n-o vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Draven Ai reusit sa pui xenon pe ea ? E doar bec in lentila de halogen sau ai facut treaba serioasa cu lupa de focalizare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Si eu am dat 1700 pe a mea tot in 2012 si am mai bagat destui bani in ea. Nu merita vandute pe bani putini, mai bine le tii. Si eu vreau sa trec pe SS de 600, dar p-asta n-o vand. Adevarat ce spui tu acolo, nu o vand numai asa sa stiu ca nu o mai am, nu cere bani... Pe 1500 o dau, dar pe mai putin nici nu ma gandesc, motorul merge perfect arata si bine, de ce sa o dau, o tin sa ma plimb prin oras cu ea... la ce consum are nu cred ca o sa faca fata niciodata Ducati-ul Draven Ai reusit sa pui xenon pe ea ? E doar bec in lentila de halogen sau ai facut treaba serioasa cu lupa de focalizare ? Nu l-am pus, am vb cu luv de aici de pe forum sa ma duc la el, dar e frig acum, este kit xenon cu lupa si angel eye, am tot setul cu balast, cabluri, adaptor sa iau curent din vechiul bec... etc, etc. Am tot vrut sa il pun dar m-am lasat pagubas, mi-a cerut un tip alex 300, putin prea mult, cred... Draven Ai reusit sa pui xenon pe ea ? E doar bec in lentila de halogen sau ai facut treaba serioasa cu lupa de focalizare ? Dar tu stii motorul, animalul cu toba sport de te-a dus la Amcart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Aha ! ... gata stiu ... Uhmm ce marca este kitul ? Eu am vrut sa iau morimoto si inca vreau dar caut un "far de rezerva" ... E gol e-bay ul momentan. Cand imi vine farul de rezerva iau si kitul cu lupa si ma apuc de montat. Pana da zapada mai dureaza asa ca o plimb de colo colo in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Aha ! ... gata stiu ... Uhmm ce marca este kitul ? Eu am vrut sa iau morimoto si inca vreau dar caut un "far de rezerva" ... E gol e-bay ul momentan. Cand imi vine farul de rezerva iau si kitul cu lupa si ma apuc de montat. Pana da zapada mai dureaza asa ca o plimb de colo colo in oras kitul este osram, cred, si daca vrei far, iti dau un contact si iti cumperi de la noi, sh, original pentru CB500S, san cred ca este userul /index.php?/user/59731-san/ Nu mai spune nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Ba da. Am vorbit cu San si din pacate farul pe care il are el, are urechile din partea inferioara rupte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantes10uog Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 La multi ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 La multi ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mtony79 Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 intereseaza pe careva kit carene cu far si oglinzi pt cb500 sh ? pret super negociabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Da eu sunt interesat. Ce culoare au si in ce stare sunt carenele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mtony79 Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 /index.php?/topic/485917-dezmembrez-cb500/ culoarea din poze, iar starea relativ buna... sunt cateva locuri unde ar trebui lipit cu fibra ... pret rezonabil ( nu cel din link ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Care este pretul pentru carene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mtony79 Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 carene+far+oglinzi = 650 lei fix (reparatii necesare: rep unele parti cu fibra, parbrizul trebuie lipit si inlocuit suruburi piulite) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzganel Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 Salut, Are cineva de vanzare un capat de ghidon, original ? (daca e nevoie cumpar pereche) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Acochy Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 (editat) Salutare frati CB500-isti Am si eu cateva intrebari pentru voi ... a incercat cineva sa monteze handguard-uri pe CB500? Daca da, de care? Ce kit a folosit? Cum arata? Cum se comporta la drum? Se simte vreo diferenta? O poza m-ar ajuta mult ... pentru ca ma bate acest gand de ceva vreme, sa montez asa ceva. Am probleme la maini din cauza curentului ... Multumesc anticipat. Editat Ianuarie 10, 2014 de Acochy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Salutare frati CB500-isti Am si eu cateva intrebari pentru voi ... a incercat cineva sa monteze handguard-uri pe CB500? Daca da, de care? Ce kit a folosit? Cum arata? Cum se comporta la drum? Se simte vreo diferenta? O poza m-ar ajuta mult ... pentru ca ma bate acest gand de ceva vreme, sa montez asa ceva. Am probleme la maini din cauza curentului ... Multumesc anticipat. Eu ma gandeam sa pun pentru sezonul rece (a se citi decembrie-februarie cand inca mai merg cu ea). Ma gandeam si la manere incalzite. Manerele incalzite cred ca sunt o solutie mai eleganta. Handguarduri pe CB500 ar arata cam dubios. Daca iti pui sa ne arati si noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Cand e chiar frig ~0 oC Doar manerele incalzite, fara handguard-uri nu fac mare lucru ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Acochy Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 Salut, Am deja manere incalzite si nu sunt chiar degeaba, in sensul ca incalzesc palma din interior spre exterior, dar totusi niste handuard-uri ar ajuta si mai mult. Nu cred ca ar arata chiar asa de dubios in conditiile in care astia de la Honda parca au pus pe unul din modelele noi handguard-uri din fabrica (sper sa nu ma insel) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzganel Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 Salut, Are cineva de vanzare un capat de ghidon, original ? (daca e nevoie cumpar pereche) Nu mai e nevoie, am gasit pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 are cineva carenele laterale de la radiator ? ma intereseaza sa le cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Acochy Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Salut, Colegi CB500-isti, va rog frumos, ma puteti ajuta cu info legate de bujii pentru moto? Voi ce folositi? Sunteti multumiti? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate