andrei belcic Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Incercati aici: http://community.webshots.com/user/andreibelcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Si cum se pot vedea/downloada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Incercati aici:http://community.webshots.com/user/andreibelcic Am incercat...da-ne detalii...ce avem de facut? Multumim anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2009 Cred ca trebuie sa va inscrieti pe site. eu am incercat fara sa fiu signed in si a mers. nu stiu altfel cum sa le uploadez ca sa le poata descarca lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Harta aceasta impreuna cu multe alte harti pot fi downloadate gratuit si de pe DC++ dar si de pe grupul de discutii YahooGroups - Harti-Carti -> harti_carti-subscribe@yahoogroups.com Sunt vreo 12 CD-uri cu infirmatii diverse, majoritatea actualizate in anul 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Harta aceasta impreuna cu multe alte harti pot fi downloadate gratuit si de pe DC++ dar si de pe grupul de discutii YahooGroups - Harti-Carti -> harti_carti-subscribe@yahoogroups.com Sunt vreo 12 CD-uri cu infirmatii diverse, majoritatea actualizate in anul 2004. garmin road 2008 digital map pentru pc.gasesti tot ce vrei cauta pe www.okazii.ro(harti garmin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Harta mentionata de @andrei o gasiti pe DC++. Cautati "Harta militara a Romaniei" si descarcati doar fisierele ce au peste 400 Mb. Deoarece multe directoare sharuite sunt incomplete, ar fi indicat sa descarcati 3-4 si sa dati un copy-paste tuturor intr-un singur fisier, la final. In felul acesta veti fi siguri ca aveti varianta intreaga. Este cea mai detaliata harta in format tiparit, insa are un mic defect - nu abunda in detalii color iar drumurile forestiere/montane nu sunt intotdeauna bine conturate, riscand sa fie confundate cu alte detalii (linie de demarcatie intre judete, cursuri de apa, margini de localitati, etc). Necesita doar un pic mai multa atentie pentru cine nu a facut acele trasee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lalbert Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Am incercat sa downloadez una dintre hartiile mentionate de andrei_belcic dar rezolutia este de 790 x 800 pixeli. Cu acesta rezolutie nu ai detalii deloc. Andrei, confirma te rog, daca aceasta este rezolutia pozelor sau eu nu reusesc sa descarc in mod corect. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 5, 2010 Autor Share Postat Iulie 5, 2010 http://picasaweb.google.com/andreibelcic5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lalbert Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Thanx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Multumim pentru upload-ul pe picasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Eu am asta , are 14,7 mb. http://picasaweb.google.com/pedrosalamos/HartaRo14Mb# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 (editat) http://picasaweb.google.com/andreibelcic5 credeti ca merg urcate aceste harti pe un telefon nokia 5800,..acum am instalat garmin cu harta" road2008", dar nu ma ajuta deloc pe forestiere. multumesc frumos! desi este un telefon merge foarte bine gps-ul pe el. Editat Mai 17, 2014 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 17, 2014 Autor Share Postat Mai 17, 2014 Nu ma pricep la telefoane. Astea sunt doar jpg-urile. Nu sunt puse in scara/vectorizate (asa se zice?). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 garmin road 2008 digital map pentru pc.gasesti tot ce vrei cauta pe www.okazii.ro(harti garmin) e slab prin multe zone. il bate la popo OSM in pustietati la retea de drumuri / poteci. si moca. cine vrea harta cu curbe de nivel pt garmin poa' sa si-o faca. sau imi da un pm ca am cred deja pe undeva facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate