Thomas Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Daca saptamana a fost Ultimul Triumf la Arc, saptamana asta bizoo_n a zis ca e cazul sa fie iar pzoe facute la Arc. Si cum termos aveam doar eu, am zis ca eu aduc ceaiul, el aduce aparatul si ete-asa ne-am strans la inceput doar 3: Semaca , bizoo_n si subsemnatul, ca mai apoi sa apara si Escu pe a lui mare Natasha, apoi ZIDU si inca un GS-ist, dar din pacate nu i-am retinut numele. Ceaiul s-a terminat rpd insa, dansurile din picioare si miscarile neregulate de frig au fost superbe (banuiesc ca bizoo_n a facut pozele clare si nu ies tremurate <la propriu> ) Dupa 1 ora aproape am luat-o usor pe bulevard in acordurile unei ninsori puternice abia incepute spre casa, admirand atmosfera de "jumate toamna, jumate iarna" Dl. bizoo_n, aveti cuvantul la poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Poze, Poze Poze, Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 (editat) Asaaaa... vorba lu' Thomas, care intre noi fie vorba, pentru ceaiu din seara asta direct in Rai se duce, POZE! Avem asa: -ceva cadre cu termosul binecuvantat - niste cadre generale cu fetele si baietii lor -si una cu o frunza (de tooooamna) pentru fetele de pe forum, sa vada ca si noi si suntem niste sensibile cand e frig Editat Noiembrie 23, 2005 de bizoo_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 La poza cu frunzele cred ca multi si-au pierdut mintile. Subscriu, SUPERCEAI. Data viitoare vin cu romu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 nijte uameni deosebitzi! iar io mi'am bagat bestia in garaj.. lasa ca daca se mai incalzeshte umpic cum se zice mai vede lumina nuoptii umpic.. bravo baetzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Blavaaaa asta e io am reusit sa scap foarte tarziu..... dar am luat motorul am vrut sa vin si io dar.... nu mai avea rost am fost doar pana la Unirii sa ma intalnesc cu Joe Cretz.. Inca o data, bravo!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Super pozele,ca de obicei!Beton si ideea cu ceaiu,poate mergea si nitel rom in el,nu stiu care ar fi parerea politiei.Pe la ce ore ati venit/plecat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 24, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2005 18:30 veni , pe la 19.30 plecat. Taman cand a inceput ninsoarea. @Semaca, data viitoare pun si esenta de rom in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Superb... Ma bucur ca v-am intalnit Am avut ocazia sa gust si eu din ceaiul lui Thomas, desi frigul si-a infipt coltii lui si in ceasca. Oricum foarte bun Eu cu Zidu si cu GS-istul al carui nume nici eu nu il mai retin spre rusinea mea, am mai zabovit nitel apoi am plecat spre Corin. P.S. Bizoo_n, Natasha arata in poza mai bine decat in realitate, sa imi faci si mie o poza pe care sa o trimit la fete pe messenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 @bizoo_n: tu esti extraterestru? superbe poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Da, da' mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 am ajuns chiar cand se terminase ceaiul Daca stiam ca exista apaream si eu nitel mai devreme. Oricum era cat pe ce sa nu vin - la 6 am afla ca nu mai tre sa merg azi undeva - fugit in casa chei+casca+manusi+pantalonii de piele si roiul la arc. Frig al dreaq ieri (am auzit ca au fost -5 in bucuresti). La intoarcere l-am lasat pe escu la perla sa se duca singur in corin ca eu daca dadeam de cald nu mai ieseam de acolo. Manusile mele au dat chix - pana la obor nu mai simteam deloc degetele iar la mine in zona am mers 300m cu a 2-a ca nu mai puteam sa strang ambreiajul. Acasa am constatat degete rosii cu tendinta de umflare si mancarimi (semn ca ar trebui sa o iert pana imi iau alt gen de manusi, asta e prima etapa de degeratura). Pe dreaq daca se usuca nitel pe jos iar ies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 si iata si seria a 2-a de poze, ca am ajuns ceva mai tarziu.... ultimii mohicani (doi dintre ei) facand cuie si pe cel de-al treilea tot primii doi, in aceeasi ipostaza (sau nu? nu imi dau seama ce facea zidu' cu mana aia intinsa spre escu , ca io ma uitam prin aparat si nu am bagat de seama detaliile .... ) si mandrele lor (natasha lui escu cam plangea, ca era cam frig, dar pana la urma..... ) si primii fulgi de zapada, pe saua lui zidu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 observati in prima poza unde se tin manutzele la caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Numele e Cristi. Nu l-ati uitat, pentru ca nu l-am zis - cumva toata lumea a uitat de prezentari P.S. zapada in ochi e chiar enervanta! Chiar daca aveam "antrenament" de la cea de dinainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 respekt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Ma, bizoo_n, tu vrei sa ma arunc de la etaj? Ma imbolnavesti cu pozele astea! PS: ai niste autografe de dat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Buey drace, Natasha nu plange, isi marcheaza teritoriul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 si mobra mea la fel, din cand in cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate