cria_p Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 rog frumos cine are semnalizari pe care nu le foloseste ...am si eu nevoie sa pun pe spate ca am 2 licurici . * si eu am aceesi problema, ...rupt un semnal de pe spate. Am primit de la un bun samaritean 4 semnale (scoase de pe un Intruder ...mare), el si-a pus d-alea shmecher cu leduri. Asa ca am sa-ti dau tie doua, ca eu nu folosesc decat 2 (dar nu stiu daca se potrivesc fata-spate, vedem la fata locului). Le trimit pe Geo daca ajunge inaintea mea in Bv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iancu_ionut Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Salutare tuturor.Sunt relativ nou pe forum aici.Caut si eu panza ,cu care se invelesc tevile de esapament,pt clasica mea YAMAHA Single roadster 500.vreau sa o modific usor usor.care aveti niste banda din aceea in plus,va rog sa ma contactati.Multumesc,sa ne vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Banda aia costa peste o suta de euro si aproape tot forumul cauta, dar la noi nu se poate gasi. Incearca pe e-bay, acolo poate o sa ai noroc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 * si eu am aceesi problema, ...rupt un semnal de pe spate. Am primit de la un bun samaritean 4 semnale (scoase de pe un Intruder ...mare), el si-a pus d-alea shmecher cu leduri. Asa ca am sa-ti dau tie doua, ca eu nu folosesc decat 2 (dar nu stiu daca se potrivesc fata-spate, vedem la fata locului). Le trimit pe Geo daca ajunge inaintea mea in Bv. waw...merci frumos pai cred ca si Geo va ajunge tot cand vei ajunge si tu (adica pe 12 oct.-in caz ca ai uitat reinnoiesc invitatia). dar nu prea mult ca ai vazut ce rau ti-a fost ultima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Salutare oameni. Mi se pare extraordinar ce faceti voi cu sectiunea asta, tot respectul, si jos cu palaria. Oameni ca voi mai rar in Romania. Respectele mele omului ce a donat motorul complet. Ce as fi vrut sa fiu pe forumul asta la vremea respectiva, avand in vedere ca aveam motor cand eram mai mic, si inainte sa ma pot urca pe el, mi l-a vandut tata de sub mine. : Dar noh, om fara minte. Era un MZ TS250, dat ca plata la un om ce a varuit apartamentul lui tata. Superb motorul, in schimb om fara minte tata. Acuma sincer mi-e cam rusine sa va cer asta, dar daca ati putea sa ma ajutati cu ceva echipament, as vrea sa ma apuc pana la urma de mersul pe motor (carnetul vine luna viitoare, motorul la primavara), dar din pacate, bani putini, ba chiar de loc pt echipament. Cu orice v-ati putea face mila, beri multe la intalnirile de anul viitor. Numa sa ma vad pe motor Multam foarte mult, si respectele mele pentru voi astia mai marii ce va faceti mila de astia micii si la inceput de drum ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Salutare tuturor.Sunt relativ nou pe forum aici.Caut si eu panza ,cu care se invelesc tevile de esapament,pt clasica mea YAMAHA Single roadster 500.vreau sa o modific usor usor.care aveti niste banda din aceea in plus,va rog sa ma contactati.Multumesc,sa ne vedem cu bine. Iata aici ceva. mai am o rola de 8 si una de 14 metri. Aici gasesti si formula de calcul ca sa stii de cata ai nevoie. /index.php?...anda+izolatoare Din pacate, pana pe 18 octombrie bantui prin tara, asa ca, daca vrei, vorbim dupa aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iancu_ionut Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Iata aici ceva. mai am o rola de 8 si una de 14 metri. Aici gasesti si formula de calcul ca sa stii de cata ai nevoie. /index.php?...anda+izolatoare Din pacate, pana pe 18 octombrie bantui prin tara, asa ca, daca vrei, vorbim dupa aia. cea de 8 e numai buna.astept ,nu e problema .Multumesc tare mult .Mai rar oameni ca voi,cei care postati in topicul asta.Noroc !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 cea de 8 e numai buna.astept ,nu e problema .Multumesc tare mult .Mai rar oameni ca voi,cei care postati in topicul asta.Noroc !!! Ma lauzi degeaba, ca eu am fost cam off-topic (iertare, Blackule!). Daca citeai linkul mai atent ai fi vazut si pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iancu_ionut Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Ma lauzi degeaba, ca eu am fost cam off-topic (iertare, Blackule!). Daca citeai linkul mai atent ai fi vazut si pretul. Daca nu e asa cum spun eu,mi-ai fi cerut bani pe ea..nu crezi? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Daca nu e asa cum spun eu,mi-ai fi cerut bani pe ea..nu crezi? Numai bine Cred ca ti-a cam cerut. Vezi ca e un link prin postul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Daca nu e asa cum spun eu,mi-ai fi cerut bani pe ea..nu crezi? Numai bine totusi sunt ceva bani sa-i donezi asa...(deci citeste mai atent in linkul pus de el) mai merge sa donezi una alta....si oricum zicea clar k a cumparato Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Salut everyone! Am nevoie de un rezervor Simson SR2 (motoreta ala veche din anii '50-'60, dupa care a fost copiat Carpati-ul), sau rezervor de Carpati. Rezervorul Simson-ului este mai frumos, daca aveti careva, va rog sa-mi scriti. Nu-mi trebuie neaparat gratis. Si mai am nevoie de un scaun de tractor, scaunul ala din fier, care era pe tractoare mici si vechi, fara cabina. Eight Ball-ul va renaste in stil bobber japonez, am nevoie de ,,piesele'' astia. THX!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Salut everyone! Am nevoie de un rezervor Simson SR2 (motoreta ala veche din anii '50-'60, dupa care a fost copiat Carpati-ul), sau rezervor de Carpati. Rezervorul Simson-ului este mai frumos, daca aveti careva, va rog sa-mi scriti. Nu-mi trebuie neaparat gratis. Si mai am nevoie de un scaun de tractor, scaunul ala din fier, care era pe tractoare mici si vechi, fara cabina. Eight Ball-ul va renaste in stil bobber japonez, am nevoie de ,,piesele'' astia. THX!! abia astept cauta rezervorul pe la comuniste,acolo ai avea sanse sa dai de unul. scaun de tractor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Salut everyone! Am nevoie de un rezervor Simson SR2 (motoreta ala veche din anii '50-'60, dupa care a fost copiat Carpati-ul), sau rezervor de Carpati. Rezervorul Simson-ului este mai frumos, daca aveti careva, va rog sa-mi scriti. Nu-mi trebuie neaparat gratis. Si mai am nevoie de un scaun de tractor, scaunul ala din fier, care era pe tractoare mici si vechi, fara cabina. Eight Ball-ul va renaste in stil bobber japonez, am nevoie de ,,piesele'' astia. THX!! Pai eu te-as putea ajuta numai daca ma duc la un mos sa vad daca il vinde ca are multe Sisonete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Chiar te rog! Thanx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 14, 2007 Autor Share Postat Octombrie 14, 2007 Vezi că la comuniste vindea oldbiker johan un motor de mz din ăla cromat, poti sa faci si din ăla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Pai eu te-as putea ajuta numai daca ma duc la un mos sa vad daca il vinde ca are multe Sisonete SALUTARE , AM SI EU UN PRIETEN CARE ARE NEVOIE DE UN MAGNETOU DE SIMSON !!! DA REPEDE CA TIPUL ARE CLIENT PENTRU MOTOR ... DACA II POTI DA O MANA DE AJUTOR TE ROG DA-I UN SMS SAU UN TELEFON 0723656643 = GIGI PAMANTEANU !!! MULTAM MULT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 SALUTARE , AM SI EU UN PRIETEN CARE ARE NEVOIE DE UN MAGNETOU DE SIMSON !!! DA REPEDE CA TIPUL ARE CLIENT PENTRU MOTOR ... DACA II POTI DA O MANA DE AJUTOR TE ROG DA-I UN SMS SAU UN TELEFON 0723656643 = GIGI PAMANTEANU !!! MULTAM MULT !!! Pai magnetou de simson sr 2 ?? daca e de simson sr2 il intreb maine ma duc la el sorry Pannoniachopper dar nu am avut timp sa merg dar maine sau poimaine sigur ma duc numai bine asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 SALUTARE , AM SI EU UN PRIETEN CARE ARE NEVOIE DE UN MAGNETOU DE SIMSON !!! DA REPEDE CA TIPUL ARE CLIENT PENTRU MOTOR ... DACA II POTI DA O MANA DE AJUTOR TE ROG DA-I UN SMS SAU UN TELEFON 0723656643 = GIGI PAMANTEANU !!! MULTAM MULT !!! simsonul de care vb tu nu este acelasi model despre care vb denis.... e o diferenta f f f f mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Pai magnetou de simson sr 2 ?? daca e de simson sr2 il intreb maine ma duc la el sorry Pannoniachopper dar nu am avut timp sa merg dar maine sau poimaine sigur ma duc numai bine asfalt uscat Ok,astept pm. Thanx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 simsonul de care vb tu nu este acelasi model despre care vb denis.... e o diferenta f f f f mare Atunci nu are rost sa intreb pentru ca tie nu iti trebuie pentru Simson Sr 2(Simsoneta),iti trebuie pentru Simson Awo nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Ok,astept pm. Thanx! Salut Pannonia ...pe ural vrei sa pui rezervorul?arata bine boxerul cu rezervor mic....ce modificari ii mai aduci ?daca nus prea indiscret:cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Salut Pannonia ...pe ural vrei sa pui rezervorul?arata bine boxerul cu rezervor mic....ce modificari ii mai aduci ?daca nus prea indiscret:cheers: Pai nu stiu el o zis de un simson sr 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Pai nu stiu el o zis de un simson sr 2 ti-as recomanda sa citesti cu atentie mai multa inainte de a posta....ai incurcat deja mai multe chestii vorbesti cam pe langa....no ofence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Pai nu stiu el o zis de un simson sr 2 e incepator omu pe aci! sa sti si tu, citeste mai sus si eventual pe cealalta pagina sa nu faci confuzie, ca ajungi sa te faci de ris! iti spun astea spre binele tau! atentie!! urechile ciulite si ochii deschisi numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate