alexya Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 (editat) Am si eu ceva pt fete : mai intai o geaca-sacou de piele (verde inchis ) de marime destul de micuta (nu scrie marimea pe eticheta) Nu vreau sa jignesc pe nimeni pt ca nu e vorba de piele adevarata dar am si 3 perechi de pantaloni de dama dintr-o imitatie de piele destul de reusita si care ,zic eu, sunt destul de buni pt o "tavaleala" mica: - primele doua perechi sunt marimea 34 respectiv 36 - a treia pereche este marimea S (prima poza) Nu stiu daca sunt prea reusite pozele, dar daca se gaseste vreo doritoare cu cea mai mare placere mai ofer detalii. Editat Aprilie 12, 2006 de alexya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielu Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 22, cred (masurat cu rigla, nu cu subleru...). iegzista si de 21 sau 23 ? trimis una bucata ghidon spre Oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 trimis una bucata ghidon spre Oradea Iubit sa fii de toate femeile frumoase, si fie-ti-ar fierul fara de moarte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 salutare. In primul rand vreau sa spun ca m-a impresionat puternic acest topic si inca o mai face, in felul asta aratati lumii adevarata fatza a motociclistului si sunt sigur ca daca ar fi nevoie multi din noi ar dona si oamenilor nevoiasi multe alte lucruri. Eu sunt din iasi si nu demult mi-am indeplinit visul si mi-am luat o dnepra de care sunt fff multumit.Ea arata cam asa: si as vrea tare mult sa o cosmetizez..sa arate cam asa... desenul l-am facut eu cand aveam ij-ul. so.. cine ma poate ajuta si pe mine cu vreun amarat de far de ij festival sau ceva asemanator(far "glonte") sau cu un rezervor tot de festival sau m72...raman vesnic recunoscator,si dator. la randul meu am de dat pentru cei care inca la mai au originale un filtru de aer de ij festival(coarne de berbec),un portbagaj de dnepra si ce am sa mai strang am sa pun aici. multumiri anticipate si take care prin aceasta jungla numita trafic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 un far de ij am eu, o sa-i fac poza sa-l vezi. cum arata portbagajul? l-am vazut in poza, vrei schimb, bineinteles daca vrei farul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 desigur..sa imi dai adresa ta si ti-o dau si eu pe a mea..si facem schimbul.. ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcycles_die Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Salut...din Iasi sunt si as avea nevoie de un sissy bar pentru nipru meu... poate sa fie si ruginit ca-l curat eu..numai sa fie...daca are cineva asa ceva il rog sa posteze sau sa-mi trimita mesaj pe mess..am id-ul la fel cu cel de aici...motorcycles_die.....Bafta si felicitari pt topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roata de rezerva Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 am si eu un rezervor de mobra, arata aproape bine, un carburator de vn 500 am incercat sa il pun pe ij dar trebuia sa modific cam mult luci 0740188234 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Daca ii prisosesc cuiva crashbaruri pentru nipra sau sun sissy bar ceva as fi tare recunoscator. Accept moka sau contra cost. Nu conteaza starea ca le cosmetizez eu daca e cazul. Multumesc Ride Free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 uite cum sta treaba ! eu am facut pentru Nipra mea niste sisy baruri, deci sunt made in garaj. si sunt in stil old school. daca aveti nipru cu aripa nelatita pe spate sigur merg, si se prind la surubul ce pleaga bascula spate de telesccop, si pe aripa. am sa fac si citeva poze cu ele, zilele astea sper maine sau poimaine. eu le dau moaca, sau poate are cineva un far la schimb! problema va fi cu transportul, cred ! da om vedea. putintica rabdare si am sa pun" capodoperele" pe forum. nu sunt vopsite finisate. cine le vrea se descurca cu partea asta. salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 pentru neshte crashbar-uri sunt si io dispus sa fac neshte schimburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 uite cum sta treaba ! eu am facut pentru Nipra mea niste sisy baruri, deci sunt made in garaj. si sunt in stil old school. daca aveti nipru cu aripa nelatita pe spate sigur merg, si se prind la surubul ce pleaga bascula spate de telesccop, si pe aripa. am sa fac si citeva poze cu ele, zilele astea sper maine sau poimaine. eu le dau moaca, sau poate are cineva un far la schimb! problema va fi cu transportul, cred ! da om vedea. putintica rabdare si am sa pun" capodoperele" pe forum. nu sunt vopsite finisate. cine le vrea se descurca cu partea asta. salutare! asteptam cu nerabdare poze. cu transportul rezolvam noi cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 al din lant nu prezinta siguranta e mai mult de forma, am sudat ochiurile intre ele. sunt destul de inalte, daca nu pui un ghidon inalt, va arata ciudat pe motor, eu in ideea asta le-am facut. important. daca cobori aripa spate sigur va fi inclinatia mare la sisy bar, ca eu le-am facut cu aripa nemodificata. imi cer scuze, ca l-am pus in poaza, al doilea din stinga nu e de dat, in graba l-am bagat si pe el in oala cu celelalte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 ...un rezervor de festival?? cineva?? imi mai trebe doar cireasa ca tortul sa fie complet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 lumee.. care vreti sa imi donatzi si mie un carburator de hoinar... si niste pistoane cu diametru de 41 pana la 45 .... am pe 4 concurs la karting .. si am motoru praf.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axl Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Salut! Donez cizmele din poza alaturata - sunt purtate o singura data, se poate vedea ca sunt noi si nefolosite (de 6 ani). Sunt marimea 44 si sunt din piele. Cine le vrea ma poate suna la 0723672618 si le pot aduce la Arc. Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Salut! Donez cizmele din poza alaturata - sunt purtate o singura data, se poate vedea ca sunt noi si nefolosite (de 6 ani). Sunt marimea 44 si sunt din piele. Cine le vrea ma poate suna la 0723672618 si le pot aduce la Arc. Dan Cizmele vor pleca spre Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 spre mine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 (editat) un geaca (mc) chopper clasica nare nimeni ? a mea mia ramas scurta la maneci si nu mai gasesc pe nicaieri. platesc daca este cazul.mc aia din poza e de la Apro . da numi permit frate Editat Mai 14, 2006 de Vishco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 un geaca (mc) chopper clasica nare nimeni ? a mea mia ramas scurta la maneci si nu mai gasesc pe nicaieri. platesc daca este cazul.mc aia din poza e de la Apro . da numi permit frate am eu una. da-mi un PM sa vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 ma intereseaza si pe mine asa ceva....XL(52-54). B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 cei care atzi fost in ultimii 2 sau 3 ani la intalniri, ar trebui sa`l cunoashtetzi pe banderas....vinde cam tot ce inseamna piele shi incaltzaminte/cizme/ciocate shi tot ce va mai trebuie....pretzurile sunt chiar de mare bun simtz....apropo de gecile voastre....are nishte geci foarte mishto....de permis nu`i problema...zic eu....la un milion doua sute sau maxim un milion jumate....eu zic ca face o geaca purtata de 2 ori... evident....topicu` e de donatzii, insa daca avetzi probleme de geci/pantaloni/incaltzari shi avetzi un minin de bani...se rezolva....datzi un PM shi va pun in contact (cei care nu shtiu despre el) multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 17, 2006 Autor Share Postat Mai 17, 2006 da pune nene telefonu lu Banderas aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 aici nu e topic de vanzari..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 17, 2006 Autor Share Postat Mai 17, 2006 da poate imi doneaza o vesta de piele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate