igi Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Am o acceleratie Magura (e nemteasca). Cred ca merge la o comunista sau un scuter. As vrea-o eu sa o pun la Ij ca a mea mi-e bulita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Blackrider, daca mai ai rezervorul ala il vreau eu - pentru incercari de adaptare, latire, etc. pt. virago. 0723672618 Dan man,nu e pacat sa-l tai?e cromat..... treaba ta....il aduc in Buc joi 22 iun......suna-ma si-l iei.... Black. 0722/654271... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 18, 2006 Autor Share Postat Iunie 18, 2006 As vrea-o eu sa o pun la Ij ca a mea mi-e bulita. Da-mi cu pm cu adresa completa sa ti-o trimit. Ai pe cineva din Cluj care are drum la Bucuresti? O rugaminte:daca nu-ti foloseste da-o cuiva care are nevoie de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Cizmele pleaca la BV (CoLtZzPuB) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axl Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Blackrider, ai dreptate, ar fi pacat sa fac incercari pe el - poate il vrea cineva care il va folosi asa cum e. Multumesc pentru promptitudine. Cu bine, Axl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 rezervor lacrima...... ..orice, oricum, oricand......festival,M72/75,mz125,NSU,ural..orice de pe aici: si daca se gaseste beau cu cel ce mi-l da pana unul din noi... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Ai un rezervor tip lacrima cu cutiuta pe el si un sa spate festival/nipru?? Poti sa-mi ofer una??? ar duce la simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 As avea nevoie de o bucata de textolit de 25 x 16 cm cu grosimea de 3-5 mm. Ofer in schimb ghidon coada de matura 80 cm si 22mm grosime (nu e perfect - se vede in poze). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Ai un rezervor tip lacrima cu cutiuta pe el si un sa spate festival/nipru?? Poti sa-mi ofer una??? ar duce la simson ... si eu caut omule....."o lacrima" pt niprul meu. Scuze daca te-am indus in eroare. Deci ..caut rezervor lacrima.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Pt Avent: Cat vrei pe ghidonul ala.....ca nu am textolit de care ai tu nevoie.....asa ca zi un pret sau poate altceva....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 vreau si io un rezervor lacrima( festival sau M72)...ofer la schimb unul cromat de MZ. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Pt Avent: Cat vrei pe ghidonul ala.....ca nu am textolit de care ai tu nevoie.....asa ca zi un pret sau poate altceva....... Nimic, daca n-ai, n-ai si gata. Da-mi datele pe pm unde sa-l trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 am un atas de nipru de dat. care vrei sa vii sa-l iei saptamana asta cat stau pe acasa, pana duminica, pentru ca plec la cernavoda?stoeanp2001@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 chiar nu vrea nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Cizmele pleaca la BV (CoLtZzPuB) Scuze de intarzieri. Au ajuns cizmele si omu-i super multumit. da un semn cand ajungi la bv sa bem o bere cu totii cazarea este inclusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Sa fie sanatos! Mai am o pereche de cizme de dat. Tot moka. Marca Forma, model Street, negre, din piele, marimea 42. Sunt folosite si astea. Am sa revin cu cateva poze ca sa vedeti cum arata si in ce stare sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 profu',ceva 44 pt chopper nai? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 N-avem 44 domnu', s-a terminat Iaca si pozele de la cizmele cu pricina: Nu sunt ele neaparat pentru chopper-isti dar... In principiu le ofer pentru cineva din Timisoara, daca nu se anunta nimeni primul sosit, primul servit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 ma inscriu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Sa fie sanatos! Mai am o pereche de cizme de dat. Tot moka. Marca Forma, model Street, negre, din piele, marimea 42. Sunt folosite si astea. Am sa revin cu cateva poze ca sa vedeti cum arata si in ce stare sunt. vreau eu cizme 42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 nu mai vrea nimeni atas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 N-avem 44 domnu', s-a terminat Iaca si pozele de la cizmele cu pricina: Nu sunt ele neaparat pentru chopper-isti dar... In principiu le ofer pentru cineva din Timisoara, daca nu se anunta nimeni primul sosit, primul servit le-ai cromat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 le-ai cromat? @easybiker: E de la blitz, domnu'... Deci, cum nimeni din TM nu s-a anuntat, cizmele vor pleca la Vishco, el a fost primul. @Vishco: trimite-mi un PM cu adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 Roata de ij spitata. 0747406817 sau pm. As prefera ca cel care o vrea sa fie din Buc, nu de altceva , dar e destul de greu cu transportul in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Roata de ij spitata. 0747406817 sau pm. As prefera ca cel care o vrea sa fie din Buc, nu de altceva , dar e destul de greu cu transportul in alta parte. mi-ar trebui mie, dar sunt din Suceava.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate