obm Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 hahahaha nu man, omu' te intreba daca asa il cheam de fapt pe Cata_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Catalin Mitachescu la el ai rezolvat pana? din curiozitate intreb Cata M de la Catalin Mihai, adica io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Daca ai top case-ul cu tine pune si o camera de rezerva. Stii ce bine iti prinde cand ai o pana. Schimbi numai camera si apoi ai timp berechet sa-ti faci pana la o vulcanizare "normala" sau poti sa-i pu tu un petic ca nu e mare filosofie. Trebuie doar sa te murdaresti un pic pe maini. Si nici nu te costa o caruta de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 SVR tu vorbeai in general sau cu AXA? Si daca ai tubeless ce faci? Uite bine ca am mai aruncat si eu ochiu pe aici, sa vad ca mai toti isi schimba cauciucurile prin service-uri. Eu ma gandeam sa le schimb in garaj, ca doar am experienta mare din schimbat la biciclete Stiti cumva un service unde sa schimb si cauciucurile si kitul de lant? Bun, nu ma trimite-ti pe acolo pe unde v-ati luat-o voi in freza asa drept razbunare, sa si-o mai fure si altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 daca ai tubeless si esti in mijlocu' drumului ii pui camera si poti sa mergi cu motoru' pana la vulcanizare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 ce se intampla cand faci pana pe fata? si cum poti ssa o faci pe loc? nu-ti trebuie o gramada de scule la tine( levier, ciocan etc) ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Pui petic si spray "instant". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 ce se intampla cand faci pana pe fata? si cum poti ssa o faci pe loc? nu-ti trebuie o gramada de scule la tine( levier, ciocan etc) ?? Asta-i marele avantaj al cauciucurilor tubeless. N-ai nevoie de toate fierataniile alea. Tot ce-ti trebuie e asta si te-ai scos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Pentru tubeless iti trebuie doar un spray care se gaseste la mai toate vulcanizarile de de firma. Spray-ul are in el o solutie cu cauciuc lichid. Tu trebuie sa scoti doar cuiul si sa conectezi la valva spray-ul care are si presiune mare in el pentru umflarea anvelopei. Bafta fericitilor cu tubeless. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Sau asa, desi un spray e cam single use (kitul dat exemplu de mine poate fi folosit de mai multe ori). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 io am gasit alte 2 serviceuri cu pretzuri foarte acceptabile: 1. in baneasa, strada baneasa , langa un service itp: demontat roata, facut pana, montat roata la loc = 100.000, daca vrei chitantza mai pui 19% 2. pe splai in zona registrului comertzului e un service care mi-a luat pentru schimbat cauciuc: 50.000, roata am montat-o shi am demontat-o eu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Pe calea floreasca aproape de Spring Time: iti dai roata singur jos si el schimba tot ce trebuie cu vreo 20-30.000 Nu se baga la moto ca ii este frica, dar daca dai singur roata nu e bai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate