adimotor Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Mersi, la el am fost ultima data si cred ca tot la el merg si acum. Speram ca este cineva pe la mine prin judet, totusi. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xbogdy Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 E cineva dispus din HD sau Deva sa-mi explice cateva lucruri despre motoare... sunt la primul motor si intrebarile sunt de noob... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 Acum 55 minute, Xbogdy a spus: E cineva dispus din HD sau Deva sa-mi explice cateva lucruri despre motoare... sunt la primul motor si intrebarile sunt de noob... Sunt din Deva, te ajut cu placere daca stiu raspunsul la intrebarile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate