->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) HMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmm.... nu cred ! ''eeeeeeee lasa'' (cum zicea Spike intr-o mel - not a rap fan by the way but still) ca ne luam ban impreuna ( hopaaaaaaaaaaaaa ca nu mi se mai vede banneru...se cam ingroasa gluma si imi iau cazmaua dupa mine. se cam impute treaba ... miroase a cacao ) A CE ???!!!!! A K K T ,cacao sa beti unii ca iar m-ati cenzurat ! Editat Martie 19, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) HMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmm.... nu cred ! ''eeeeeeee lasa'' (cum zicea Spike intr-o mel - not a rap fan by the way but still) ca ne luam ban impreuna ( hopaaaaaaaaaaaaa ca nu mi se mai vede banneru...se cam ingroasa gluma si imi iau cazmaua dupa mine. se cam impute treaba ... miroase a cacao ) A CE ???!!!!! A K K T ,cacao sa beti unii ca iar m-ati cenzurat ! De "banner chop" aud pt. prima data... Banuiesc ca-i deranja la reclame... stii... criza si foamete... Editat Martie 19, 2009 de Roadkill_Himself Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) ASTA AM VRUT SA ZIC SI EO ... SA-MI BAG SALAMU |(cuvant frumos) IN EA DE TREABA CA E MARLANIE ! lasa bre RD ca o sa avem si noi acilea luminite si culori multe cum au aia pe www.4tuning.ro trebe sa manca si gura lor ceva Editat Martie 19, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 ASTA AM VRUT SA ZIC SI EO ... SA-MI BAG SALAMU |(cuvant frumos) IN EA DE TREABA CA E MARLANIE ! lasa bre RD ca o sa avem si noi acilea luminite si culori multe cum au aia pe www.4tuning.ro trebe sa manca si gura lor ceva OK, OK... acuma sa n-o luam prin aratura oamenilor... Chill. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) I got a little emotional there acu as fi vrut sa postez si vreo poza sa nu fiu off da n-am ... Editat Martie 19, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 acum serios ... ma bucur ca au aparut reclame pe forum. asta inseamna ca se invart si niste ''sume'' prim zona, deci merge treaba da toate pana la stergerea de bannere sau ''convertirea'' posturilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 http://churchofchoppers.blogspot.com/2009/03/nfk-4-of-5.html pe dansul il mai gasim si aici la fel de curajos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate