B.B. Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Pai ce treaba are garda "regala" cand "domnia sa", Nastase, e doar un bufon la grajdurile curtii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Martie 6, 2012 Autor Share Postat Martie 6, 2012 Belboade, Dupa ce te-ai compromis ca moderator de cea mai joasa speta pe acest forum te faci de mare c.acat continuand sa te automistifici cand te amesteci in subiectul veteranilor moto cu care, Slava Domnului, nu ai nicio legatura! Ti-am mai explicat unde e locul tau, brailoi de opereta in comparatie cu seniorii motociclisti. Du-te in temele tale de scapator in scutece la grupa mica, rapitorule din serai! Sau pe siteul prbk. Repet, aici esti compromis definitiv. Si ca motoretist si ca moderator. Nu mai face speculatii delirante ca frizezi ridicolul, penibilul si patologicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Bine. Cunosc cativa si poate chiar as spune ca sunt prieteni, motociclisti mai vechi decat voi fara aere de veterani dar nu cred ca ati vrea sa-i intilniti , n-au maniere de bufoni de curte.Cum adica?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Martie 6, 2012 Autor Share Postat Martie 6, 2012 (editat) Din cate am citit eu despre motoveterani Dl. Dan Nastase are dreptate. ...te-as trimite la un veteran autentic... Daca tot aducem vorba despre prieteni si perioade: 1. Nici un senior dintre prietenii mei nu ii cunosc pe noii tai prieteni "motoveterani"... 2. "motoveteranii prbk": Va ascundeti efectiv doua duzini in spatele unei liste de oameni publicate dintre care 20-30 de veterani nu s-au exprimat niciodata. 3. Cand subsemnatul Dan Nastase si Sorin Vasile, Adrian Bujie si Compania noastra dadeam roata tarii prin anii 70-80 voi ce "permise" aveati si ce "motoare" ghidonati?! Chiar astept raspuns. In special la ultima intrebare. Editat Martie 6, 2012 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) Asa?? N-a fost greu sa editezi numele d-lui Nastase pe casca? E laborios executat, cu migala si rabdare. Editat Martie 6, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 N-a fost greu sa editezi numele d-lui Nastase pe casca? E laborios executat, cu migala si rabdare. Decupajul e mai slab executat dar sunt sigur ca a facut-o in graba, nu a sta prea mult sa lucreze pe imagine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Decupajul e mai slab executat Asa este, insa cromatica este interesanta. Scrisul de pe casca mi se pare cel mai lucrat: cuvantul DAN se aseaza foarte bine pe forma castii, de asemenea cuvantul NASTASE este realizat in perspectiva, caracterele si corpul de litera sunt de asemenea alese inspirat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Asa este, insa cromatica este interesanta. Scrisul de pe casca mi se pare cel mai lucrat: cuvantul DAN se aseaza foarte bine pe forma castii, de asemenea cuvantul NASTASE este realizat in perspectiva, caracterele si corpul de litera sunt de asemenea alese inspirat. Scrisul pe casca chiar exista in realitate. Personajul respectiv vrea sa fie recunoscut pe strada ca sa poata fi aplaudat, pupat, intervievat, laudat pt binele facut acestei tari etc. asa ca si-a lipit numele. Bine , el o sa declare ca si-a pus numele acolo ca sa nu-i fure casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Scrisul pe casca chiar exista in realitate. si-a lipit numele. si-a pus numele acolo hai, mai dane, faci misto de mine cred.... adica vrei sa-mi spui ca cele doua cuvinte de pe casca nu fac parte din trucajul foto si ca scrisul de pe casca e REAL? pe buuuneeee? nu poooot sa creeeeed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Poza nu este un trucaj foto, nastase chiar este un bufon. Scrisul pe casca chiar exista in realitate. Personajul respectiv vrea sa fie recunoscut pe strada ca sa poata fi aplaudat, pupat, intervievat, laudat pt binele facut acestei tari etc. asa ca si-a lipit numele. Bine , el o sa declare ca si-a pus numele acolo ca sa nu-i fure casca. Sunteti rai, acela nici nu este numele lui, este username-ul de pe pe forum. Cand eram mic si prost aveam si eu o casca pe care desenasem "belbody" apoi mi-am dat seama ca e penibila si am sters. (eram eu asa entuziasmat de mine si motociclism... si m-am luat dupa niste tigani din braila si mi-am scris username-ul pe casca.... dupa cateva zile mi-am dat seama ca-s cam bufon si am sters.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) hai, mai dane, faci misto de mine cred.... adica vrei sa-mi spui ca cele doua cuvinte de pe casca nu fac parte din trucajul foto si ca scrisul de pe casca e REAL? pe buuuneeee? nu poooot sa creeeeed! dovada Editat Martie 6, 2012 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 dovada increeeedibil. gata. cred. doamneeee... de legenda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 aveam si eu o casca pe care desenasem "belbody" apoi mi-am dat seama ca e penibila si am sters. macar nu ti-ai scris numele si prenumele Belbody putea fi o marca de ceva consumabile ,si nu ai fi fost penibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 eh, marca castii e suficienta, zic io.., eram mic atunci. dovada Imi cer scuze ca am presupus ca are urmasi domnu' Nastase, la ce look macho are era subinteles ca ii e plina casa de vacanta cu nepoti care alearga si bat mingea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) macar nu ti-ai scris numele si prenumele ma rog, sa scrii pe casca vreo porecla, user name-ul de forum sau vreun personaj indragit (spre exemplu Sandokan ), whatever, ceva de genu`asta mai e cum e; dar numele si prenumele? bizaaaaaaaaaar. Editat Martie 6, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) Pai iar nu ai inteles, semnul Dan Nastase™ reprezinta o legenda motociclismului romanesc, e un brend deja. El nu si-a scris numele acolo, doar a folosit acest brend al carui reprezentant, intamplator este. Recomand si altor motociclisti sa-si scrie acest brend (Dan Nastase™) minunat pe casca, ca dovada ca respecta seniorii motociclismului romanesc si ca sunt ocrotiti de acestia la fiecare kilometru frumos parcurs cu motocicleta in fiecare an. Editat Martie 6, 2012 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) Pai iar nu ai inteles, semnul Dan Nastase™ reprezinta o legenda motociclismului romanesc, e un brend deja. El doar a folosit acest brend al carui reprezentant, intamplator este. Ah. Daca am inteles in sfarsit: E ca si cum domnul Valentino Rossi -persoana fizica- si-ar scrie pe casca brendu` Valentino Rossi . ...Corect? Editat Martie 6, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) Nuuuu, valentino rossi si-a scris numele pe casca pentru ca si-a dorit si el de mic sa fie un dan nastase™. Si a ajuns pina la urma, valentino rossi e un dan nastase™ mai mic, made in china ... Editat Martie 6, 2012 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) Exact!!! Bun. Totusi, mai am o nelamurire: Pe casca, chiar pe bot, mai scrie ceva: doar atat, foarte simplu si cu alte caractere, sobre si de bun gust, de culoare neagra : DAN. Dan cine oare mai e? Editat Martie 6, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Dragul meu prieten bec, daca tii minte matale mergeai sa-l bati pe colegul speedyk ca ti-a zis ceva de mama, sau ceva asemanator. Daca iti aratam la vremea respectiva ce PM-uri de dragoste am primit de la tatuca nastase cred ca erai deja in avion si-i bateai la usa. Asa ca nu lua apararea celui care nu merita daca nu stii toate datele problemei. facem misto, da, dar nu gratuit, fiecare are motivele lui. Peace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) ce PM-uri de dragoste am primit de la tatuca nastase cred ca erai deja in avion si-i bateai la usa. facem misto, da, dar nu gratuit, fiecare are motivele lui. Personal, nu am a ma plange. In ce ma priveste, intotdeauna domnul Nastase s-a comportat placut si rezonabil. Mereu ingaduitor cu biata mea persoana. Am mai spus si cu alta ocazie: chiar de m-ar implora in genunchi si s-ar tavali prin mocirla, eu n-as putea sa-l tutuiesc, nu as putea face asta niciodata si tot Domnul Nastase ramane pentru mine, in veci. Ca Legenda tot Legenda ramane, chiar si-n santz. Cat ce priveste mistoul - nu e si cazul meu. Faptul ca intreb si io una-alta nu cred ca se poate numi ca-l iau la misto pe domnul Nastase. Editat Martie 6, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Gresesti iar, cuvintele "nastase" si "placut" nu pot fi in aceeasi fraza. Se foieste nelinistit si nemultumit "Indreptarul ortografic, ortoepic si de punctuatie al limbii romane" in sertar ca mortul in mormant cand il vorbeste lumea de rau!!! Zau asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 "placut" Ai dreptate. Am editat, intr-adevar "placut" a fost un cuvant cam tare. Insa nu am a ma plange de comportamentul Sau. Cred ca o sa-l poftesc intr-o zi la o bere, sa mai povestim, sa radem, sa bem si sa glumim. L-am invitat si la plimbare cu mobra, nu mi-a raspuns. Dar poate ca la terasa iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Citeste atunci si cum ma face domnul Nastase la liber aici: /index.php?/topic/674296-renunt-la-titulatura-de-motoveteran/page__view__findpost__p__3068925 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Nu e decit o femeie si un sifon asa cum a fost toata viata, nimic mai mult. Io v-am zis demult ca asta si cu dorubmw sunt (fosti) ciripitori cu state mai vechi decat forumu' asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate