terhe Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 ce aberatii nu ma pot abtine sa nu rad.nu vopseaua face avionu ala stealth ci tehnologia care o are pe el.nare treaba vopseaua cu radaru...cei de la mythnusters au incercat sa pacaleasca radaru in toate felurile posibile si n-au reusit.radaru functioneaza cu unde ceva in genu cum functioneaza undele sonore la liliac.deci n-are treaba cu vopseaua ci are treaba cu obiectu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 15, 2009 Autor Share Postat Octombrie 15, 2009 ce aberatii nu ma pot abtine sa nu rad.nu vopseaua face avionu ala stealth ci tehnologia care o are pe el.nare treaba vopseaua cu radaru...cei de la mythnusters au incercat sa pacaleasca radaru in toate felurile posibile si n-au reusit.radaru functioneaza cu unde ceva in genu cum functioneaza undele sonore la liliac.deci n-are treaba cu vopseaua ci are treaba cu obiectu. si vopseaua si forma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 si vopseaua si forma la radaru politie nu conteaza nici forma nici vopseaua...ajunge o unda sa "vina inapoi" in aparat ca te-o ars.la mythbusters au incercat nu cu vopsea de aia...da multe alte chestii cu oglinda, au acoperit masina cu lemn etc... si nici un rezultat...in fine nu-mi bat capu dejaba. da vreau sa te intreb ai gasit fraieru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 va distrati pe aici...m-am miram unde au disparut toti in ultima vreme..... cu vopsea de asta mi-am vopsit si eu motorul....si l-am lasat in parcare doar 5 min ....a disparut instantaneu mi-am zis: frate, vopseaua asta chiar functioneaza....apoi mi-am dat seama ca mi s-a furat motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KillTheMF Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Inca mai traieste topicu , ce tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 (editat) terhe radarul de politie functioneaza ca orice alt radar. Vopseaua asta e atat de speciala ptr ca are particule metalice in ea care absorb undele radar si nu le mai reflecta inapoi spre emitator. Da-i un search pe google si vei gasi. In aceeasi masura conteaza f mult si forma. Iar la avion conta foarte mult dimensiunea mare si caldura emisa de motoare, aici intradevar este vorba de tehnologie. De asemenea conteaza enorm si materialul din care este facut obiectul, cu cat se folosesc mai mult materialele compozite cu atat are o amprenta radar mai mica, materialele cum ar fi metalele si carbonul (care sunt bune conductoare electrice) sunt mai greu de ascuns si influenteaza mult amprenta lui radar ptr ca reflecta in cea mai mare parte undele. Editat Decembrie 18, 2009 de Bogdis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 ce oameni ... ) Eu n-am vazut politzist sa prinda pe radar un F117 ... asta pentru ca radarul politiei functioneaza cu laser (single point) ... iar cel pt avioane ... altfel MM ... nu stiu cum, dar nu cu laser. Doamne ... spor la vanzare nene ... Daca gasesti si prosti sa vinzi vopseaua aia ... esti cel mai tare ... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Nu s`a intarit vopseaua aia magica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Ar trebui promovata ca mijloc natural pentru avortat rapid, hidoasa rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Sfinte Sisoe...e urata cu crengi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate