cbrxx Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 ... partea asta nu prea o inteleg ! Unde ,,sa aduci" axa cu came ? Ca aduc piese moto la comanda(90% pt motoare de teren ,dar din cand in cand si pt de moto strada) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominte_lucian Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Ca aduc piese moto la comanda(90% pt motoare de teren ,dar din cand in cand si pt de moto strada) si nu poti aduce si pt mine o tripla spate pt vfr din 98? sh sau facuta de vreo firmulita la un pret acceptabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosso Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 A schimbat cineva capetele de ghidon cu unele aftermarket? Aveti idee daca schimbi tot sistemul cum se scoate restul mecanismului din ghidon?...daca da bagati un raspuns aici Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgio Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 va saluta un nou motorist VFR-ist sa aveti asfalt uscat pe unde umblati sarbatori fericite si nu in ultimul rand UN AN NOU FERICIT SI CU TOT CE VA DORITI! referitor la intalnire abia astept sa ne vedem la ochi LA MULTI ANI! asa arata roscata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Felicitari Georgio, ai facut o alegere excelenta, in plus arata si foarte bine ca stare. Sper si eu sa avem o ocazie sa ne adunam cat mai multi. Deja suntem multi, nu mai suntem de neglijat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Un 2008 plin de impliniri cu un nr de km dublu fata de cel din anu ce sta sa ne paraseasca. Multi ani fericiti toata lumea!) Aaa, si nu in ultimu rand sa bifam intanirea vfr-istilor, pe care tot incercam s-o ducem la bun sfarsit de ceva vreme!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 sa o stapanesti sanatos fara incidente!e rosie ,ca a mea! va saluta un nou motorist VFR-ist sa aveti asfalt uscat pe unde umblati sarbatori fericite si nu in ultimul rand UN AN NOU FERICIT SI CU TOT CE VA DORITI! referitor la intalnire abia astept sa ne vedem la ochi LA MULTI ANI! asa arata roscata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 600.000km ? Buiei .......... ati amortit ? In iarna asta nimic, nimic ??? <small>--- Mesaj completat în 03 Jan 2008 16:55 -------------</small><br/> ??? ... oare ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Poate cineva sa ma lamureasca? Modelul de VFR800 din 2002 pana in prezent este posibil sa se fi fabricat in ultimele luni ale anului 2001? Am pus aceasta intrebare pentru ca am fost cu VFR-ul meu la RAR pt identificare si carte si cei de la RAR mi-au spus ca o sa-mi treaca in carte anul de fabricatie 2001 pt ca pe cartea italiana scrie data primei inmatriculari 10.01.2002 si baietii de la RAR au zis ca nu are cum sa fie fabricatie 2002 pt ca vezi domne nu avea cand sa o fabrice, sa o vanda si apoi sa o si inmatriculeze in decurs de 10 zile de la inceputul lui 2008. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 modelul aparut in 2002 e schimbat,sa nu cumva sa fie model 2001 inmatriculat in 2002! Poate cineva sa ma lamureasca? Modelul de VFR800 din 2002 pana in prezent este posibil sa se fi fabricat in ultimele luni ale anului 2001? Am pus aceasta intrebare pentru ca am fost cu VFR-ul meu la RAR pt identificare si carte si cei de la RAR mi-au spus ca o sa-mi treaca in carte anul de fabricatie 2001 pt ca pe cartea italiana scrie data primei inmatriculari 10.01.2002 si baietii de la RAR au zis ca nu are cum sa fie fabricatie 2002 pt ca vezi domne nu avea cand sa o fabrice, sa o vanda si apoi sa o si inmatriculeze in decurs de 10 zile de la inceputul lui 2008. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Asta este motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 (editat) asta e model 2002,nu are cum sa fie 2001,jegurile astea de la rar,mie mi a trecut un transalp din 1994 in 1991! am facut scandal pe acolo, dar nu am rez nimic!Bafta multa! Asta este motocicleta. Editat Ianuarie 5, 2008 de mihaisarghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Azi am ridicat cartea de la RAR si pe langa anul care stiam de la inceput ca nu vor cu nici un chip sa-mi treaca 2002, de parca imi dadeau de la ei, mi-au mai trecut si la culoare albastru + gri ) si eu gri nu am decat emblema cu honda de pe rezervor . Asta e traim in Romania. Bafta si sper sa ne vedem cat mai curand pe sosele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Tanc Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 (editat) Cei de la RAR is niste imbecili! am avut si eu experianta mea neplacuta cu ei... Cum zice un amic, citez: "ar trebui xxx in poponeata!" Editat Ianuarie 9, 2008 de Adrian Tanc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) bine v-am gasit vfr-isti..iaca ma bag si eu in seama cu scumpa mea LA MULTI ANI SI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI!! Editat Ianuarie 10, 2008 de mih77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Bine ai venit. Baga si niste poze cu ea sa o vedem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 am cateva dar sunt mai maricele ,am sa le modific..ne vom intalni la pitesti deoarece prietena este din pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 am cateva dar sunt mai maricele ,am sa le modific..ne vom intalni la pitesti deoarece prietena este din pitesti Yeeeee ..da la Pitesti. ps Alinutza treb sa dai de baut la greu salutari la VFRisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Yeeeee ..da la Pitesti. ps Alinutza treb sa dai de baut la greu salutari la VFRisti ai pierdut nu e alinuta .dar de baut tot vom bea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominte_lucian Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 cumpar cupmar cumpar : tripla spate honda vfr din '98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) Sunt vre-o 3 firme în ungaria care se ocupă cu dezmembrări. Poate găseÂşti ceea ce cauți. Editat Ianuarie 11, 2008 de kpax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 ai pierdut nu e alinuta .dar de baut tot vom bea Nuuuu E vorba de Alinutza asta kgbistu'.asa il alint io ca e mai mic PS Da' de baut tot bem!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel71 Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Salut, m-am decis sa imi cumpar un vfr intre 98 si 01 ca si an de fabricatie, daca sunt potentiali vanzatori pls contact me pe emanuel71@yahoo.com. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominte_lucian Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Salut, m-am decis sa imi cumpar un vfr intre 98 si 01 ca si an de fabricatie, daca sunt potentiali vanzatori pls contact me pe emanuel71@yahoo.com. Multumesc anticipat! ce masina ai?eu as da-o pe a mea in schimbul unei masini (mai pun diferenta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 prea sportiva.... Salutari ! <small>--- Mesaj completat în 15 Jan 2008 15:07 -------------</small><br/>Ati vazut ... ASTA ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate