sorcer Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 Sunt fericitul posesor al unei Yamaha Fzr 600. Pacat ca ninge !!!! O sa revin si cu poze !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 Felicitari! Sa aveti grija unu de altu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 Felicitari si baga niste poze sa vedem si noi "copilul"... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 Felicitari! Ti-am vazut motorul la Milu, eu am luat ZZR-ul ala albastru care era la el, daca l-ai vazut! Ce mi s-a parut interesant la a ta a fost farul ala cu lupa... Sa o stapanesti sanatos, sa te vedem cu ea pe la intruniri si sa ai grija de noua ta frumusete! vezi la culoarea aia, mai "gadil-o" un pic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Am avut bucuria sa fiu prezent la eveniment . E placut sa vezi si romani fericiti Milu ar trebui sa puna poza cu trupa de prieteni ce s-a strans la masa in timp ce Sorcer facea actele. Imi pare rau ca Sorcer nu are acum sosea corespunzatoare sa o mane cum si-o doreste, da' macar a apucat ca in prima zi dupa achizitie sa-i dea nitel in gura. Sorcere, sa va bucurati unul de altul si sa te duca "micuta" portocalie oriunde vei vrea sa mergi! Ne vedem pe sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Felicitari!!! Va urez amandurora noi si rasunatoare succese! Bafta in exces! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Felicitari pentru achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Sorcer, fii mandru! Prezenta ta sambata pe sosea a fost remarcata Cred ca esti ultimul motociclist care a mai circulat pe sosea inainte de a da masiv zapada. Abia te-ai urcat in saua noii tale achizitii si deja ai stabilit un record. Corectie ulterioara: ultimul din Valea Jiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 neah, io inca ma dau! si o sa ma dau toata iarna, ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Felicitari pentru noua achizitie. Aveti grija unul de celalalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 Felicitari!! Sa ne vedem cu bine pe doua roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TROLL Postat Ianuarie 7, 2006 Share Postat Ianuarie 7, 2006 felicitari ma bucura pentru tine. it doresc asfalt cum vrei tu si multa atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 7, 2006 Share Postat Ianuarie 7, 2006 felicitari si cati mai multi KM fara robleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chelie Postat Ianuarie 7, 2006 Share Postat Ianuarie 7, 2006 Felicitari! Tinem legatura FZR-isti stiu de ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Ianuarie 7, 2006 Share Postat Ianuarie 7, 2006 Bine asa Bafta si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate