ivan pedala Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 In max. 20 minute cu scule adecvate (imbusuri, cliket si surubelnite potrivite) carburatoarele se pot demonta. Se da jos rezervorul, se desfac cele patru coliere care tin carburatoarele prinse pe flasa de pe motor si pe cutia filtrului de aer si prin citeva miscari in ritm de samba se scot pe deasupra, adica aproape pe vertical de cum is montate ele. Nu se desface airbox-ul si nici altceva in plus de pe motor! Atentie mare la instalatia electrica si apoi la desfacerea cablurilor de soc si acceleratie de pe corpul carburatoarelor. Mai greu este cu miscarea inversa, adica montajul dupa reglaj si curatire. Acolo iti trebuiesc degete de ginecolog, niste WD40 sau un ulei cu care sa umezesti putin flasele in care trebuiesc montate si eventual un amic rabdator care sa te ajute. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 In max. 20 minute cu scule adecvate (imbusuri, cliket si surubelnite potrivite) carburatoarele se pot demonta. Se da jos rezervorul, se desfac cele patru coliere care tin carburatoarele prinse pe flasa de pe motor si pe cutia filtrului de aer si prin citeva miscari in ritm de samba se scot pe deasupra, adica aproape pe vertical de cum is montate ele. Nu se desface airbox-ul si nici altceva in plus de pe motor! Atentie mare la instalatia electrica si apoi la desfacerea cablurilor de soc si acceleratie de pe corpul carburatoarelor. Mai greu este cu miscarea inversa, adica montajul dupa reglaj si curatire. Acolo iti trebuiesc degete de ginecolog, niste WD40 sau un ulei cu care sa umezesti putin flasele in care trebuiesc montate si eventual un amic rabdator care sa te ajute. Spor la treaba! Aham, merci! Scule adecvate sunt, amici rabdatori sunt, mai ales daca le dai bere, mai ramane sa astept o sambata cand n-am ce face si imi vine cheful sa-mi dau examenul moto-ginecologic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) Sau, daca chiar trebuie, nu le mai scot si o duc la AB sa-si bata ei capul cu ea. Tu ce zici? Eu am dus-o la AB si am platit 350 Ron S-ar putea sa trebuiasca si niste O-ringuri noi.Se pot umfla cele vechi si sa nu mai intre.Eu am gasit o membrana sparta.E bine sa inlocuiesti si cuiele pontou daca tot umbli.Eu am inlocuit toate astea.Chiar si suruburile de golire ca erau mutilate de la surubelnita.Spor Editat Septembrie 14, 2011 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) Eu am dus-o la AB si am platit 350 Ron S-ar putea sa trebuiasca si niste O-ringuri noi.Se pot umfla cele vechi si sa nu mai intre.Eu am gasit o membrana sparta.E bine sa inlocuiesti si cuiele pontou daca tot umbli.Eu am inlocuit toate astea.Chiar si suruburile de golire ca erau mutilate de la surubelnita.Spor sa inteleg ca din 350 ron ai schimbat 2 membrane + oringuri+cuie pontou + suruburi golire + manopera?!? curatat + reglat carburatoare? Editat Septembrie 14, 2011 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 vinde careva pompa de frana fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 sa inteleg ca din 350 ron ai schimbat 2 membrane + oringuri+cuie pontou + suruburi golire + manopera?!? curatat + reglat carburatoare? Doar manopera.Membrane si cuie am cumparat,Suruburi de golire schimbasem eu inainte iar de O-ringuri nu a fost nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Imi curge ulei de la demaror.Poate a mai avut cineva aceasta problema!?! Unde se poate gasi o-ring pt. demaror sau cu ce se poate inlocui? O-ring 24,4X3,1 1 12/1999 12412343252 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0161&mospid=51724&btnr=12_0773&hg=12&fg=41 Cautand dupa pret pe google am gasit la alte marci de motoare la niste preturi nesimtit de mari: http://parts.ducatisanantonio.com/p/__/O-ring-24-4x3-1/3563483/AP0250140.html http://www.cmsnl.com/products/91312-mg7-003-o_91309425003/ inca nu am avut curaj sa intreb pretul la reprezentanta BMW dar o-ringul are o marime asa ciudata cred ca nu o sa am de ales.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 incearca la ciclop, poate au un oring dintracela altfel vezi cu silicon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 vinde careva pompa de frana fata? Este in Cluj la dealerul Suzuki pompa de frana completa, cu tot cu maneta,la cca 500 de lei parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 nu sunt bani de noua din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Filep Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Salut! Am o problema cu garnitura din imagine, e cam scumpa, stie cineva daca se poate improviza ceva mai ieftin si din ce materiale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Unde ai plasat sageata nu este garnitura! Garnituri is doar cele de la nr. 5 si 7... si alea se pot comanda la orice magazin de piese auto care face comenzi pe internet. Trebuie sa ai certificatul de inmatriculare ca sa caute piesa dupa cod, iar costul uneia este intre 70 (cea mica) si 100 lei (cea mare)... (cam atit am dat pe cele doua acum vreo o luna in urma). Nu cred ca pot fi facute din altceva incit sa si reziste! Am testat cu tabla de arama, cu bucse de metal facuta la strung, cu azbest, cu clingherit... si nici una nu a tinut mai mult de citeva zile! Asa ca varianta cea mai simpla este tot una originala. Atentie mare la montaj, se rupe foarte usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Si garnitura originala din ce material ozenistic e fabricata de este asa rezistenta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Originala este dintr-un grafit foarte usor de rupt sau sfarimat, cred turnat pe dimensiunea exacta, pe cote fixe! Am incercat sa confectionez una identica din cupru, dar nu se muleaza fix dupa stringere si sufla zgomotos prin orificiile ramase. Asta cu toate ca am pus si solutie de etansare pentru tobe de esapament...care dupa scurt timp a crapat si s-a evaporat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 Originala este dintr-un grafit foarte usor de rupt sau sfarimat, cred turnat pe dimensiunea exacta, pe cote fixe! Am incercat sa confectionez una identica din cupru, dar nu se muleaza fix dupa stringere si sufla zgomotos prin orificiile ramase. Asta cu toate ca am pus si solutie de etansare pentru tobe de esapament...care dupa scurt timp a crapat si s-a evaporat! Subscriu la ce a spus Ivan Pedala. Garnitura o gasesti la AB sau alti dealeri cu pretul de ~80 ron(cu atat am cumparat-o eu anul trecut de la AB); mult putin, nu prea ai alernative de durata. Mare grija cum o fixezi, este destul de sensibila si se rupe foarte repede, eu am reusit sa stric una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Filep Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Subscriu la ce a spus Ivan Pedala. Garnitura o gasesti la AB sau alti dealeri cu pretul de ~80 ron(cu atat am cumparat-o eu anul trecut de la AB); mult putin, nu prea ai alernative de durata. Mare grija cum o fixezi, este destul de sensibila si se rupe foarte repede, eu am reusit sa stric una. Am gasit-o cu 70, problema e ca galeria s-a strambat pt. sa nu mai e pe mijlocul celeilalte tevi. Ce trebuie sa-i fac ca sa nu rup garnitura? Inca o intrebare, cel de la piese mi-a zis ca are si garnitura pt. colier, s-o iau si pe aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Galeria se poate indrepta (fortezi putin cu o surubelnita, un dorn lat, ori dalta... etc.). Incerci sa faci ca distanta intre cele doua galerii sa fie aproximativ egala in spatiul ramas gol pentru garnirura, fiindca altfel o rupi! La colier nu am vazut garnitura, nici macar in poza explodata nu exista asa ceva, dar daca nu-i scump, poti s-o iei, rau nu face! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Salut baieti, aveti cumva un ventilator de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Salutare tuturor! Ma ajuta si pe mine cineva cu emblema de pe rezervor? Una din ele, ca eu am scapat putin lichid de frana pe partea dreapta si s-a exfoliat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Mergi la orice magazin de piese si accesorii auto si cumpara doua embleme, pentru capace de roti, d-alea chinezesti, pe aluminiu. Au banda dublu adeziva si se incadreaza perfect in locas. Vezi ca exista mai multe dimensiuni, asa ca masoara locasul inainte de a cumpara. Eventual mai pune putina banda dublu adeziva ca sa stea mai bine lipita, fiindca astea de duzina au banda "cu economie". Dar facind un calcul, pret-calitate, iesi perfect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CSABY Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 vinde careva pompa de frana fata? am eu una daca te intereseaza 250 ron+taxe postale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 am eu una daca te intereseaza 250 ron+taxe postale multumesc, am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Filep Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 Salutare tuturor! Ma ajuta si pe mine cineva cu emblema de pe rezervor? Una din ele, ca eu am scapat putin lichid de frana pe partea dreapta si s-a exfoliat.... Am eu niste banda dublu adeziva, daca vrei da un semn. P.S. E subtire, caucicata si transparenta, deci n-o sa se vada sub emblema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andro_cd Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Sina din plastic care protejeaza bascula de lant, se gaseste undeva de cumparat sau doar la comanda la cei care aduc piese OEM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dariusgroza Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Aveți oareșcare crash-bars / guard de BMW F650GS și sunteți atâta de pizdoși într-ale motociclismului, încât nu le folosiți în prezent, vreo lună, până am bani să-mi iau ale mele? Sunt începător, îmi iau carnetul în 2 săptămâni și cât mă mai fâțâi de-nceput cu motocicleta de colo-colo, mi-e frică de-a o da de pământ, în toată splendoarea-i... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate