mikail Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 (editat) Gata...66000Km...schimbat ulei(20W50Motul-mineral)+filtru ulei+filtru aer.....belea...... salut, vreu sa schimb uleiul-F650 1995, 65000Km, cine are acest nr km? credeti ca 20W50 este prea "gros"...sau 15W50 este mai ok. ce tip de ulei ar fi mai bun, Motul sau Motorex? Mineral -sintetic-semisintetic? Editat Martie 29, 2014 de mikail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 salutare. are cineva un redresor disponibil pt o noapte ? aduc eu bateria la incarcat (in Bucuresti) si dau si de-o bere multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 cu placere...in ce zona stai? salutare. are cineva un redresor disponibil pt o noapte ? aduc eu bateria la incarcat (in Bucuresti) si dau si de-o bere multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 cu placere...in ce zona stai? iti multumesc Eu stau in Floreasca dar nu conteaza asta pentru ca vin eu la tine cu bateria poti sa-mi dai pe PM adresa. eu maine plec 2 zile din Buc dar joi as putea fi la tine la ce ora iti este usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 (editat) ... Editat Aprilie 2, 2014 de mikail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 chiar nu are nimeni nevoie de protectia de la bascula, la lant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Citi bani face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 50 de ron, transport inclus, si primesti bonus si un intinzator de lant de la capetele basculei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 A schimbat careva toba finala? Cu ce? M-am tot uitat la vick exhaust, dar nu am gasit ceva monocilindru sa il vad pe youtube si sa fie cu silencer. Nu vreau sa fac galagie, doar vreau sa scap de burlanul actual si de vreo cateva kg in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 (editat) Va rog sa ma ajutati cine are cheie de bujii ...cu o poza ....pentru modelul meu BMW F650/1995. Vreau sa cumpar dar nu stiu ce dimensiune/model este. Poate are cineva de vanzare...multumesc. Editat Aprilie 5, 2014 de mikail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Este la louis.de una scurta, numai buna pentru scos si bujia de sub rezervor. Eu pe aia o am si isi face treaba. Iti aduce romimoto sau kronaumoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 adica din aceea "flexibila" ..sau drepta(ca o tubulara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Dreapta, tubulara. Ma uit pe site si pun link. http://www.louis.de/_30509c2131af8e4cafa10c583f3dcde936/index.php?topic=artnr&artnr=10003914 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 bun..., poate gasesc pe aici (posesori BMW)una de vanzare... oricum multumesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ninu 2000 Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Am pus anunt cu al meu moto ..poate stiti pe cineva interesat. /index.php?/topic/710874-vand-bmw-f650-funduro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Acum 2 ani am schimbat simeringurile de la pompa de apa si axul cu rotor la BMW F650, 95, al unui prieten. In continuare ii baga lichidul de racire in ulei + in 5 minute de functionare sau 200 de metri de mers se duce temperatura motorului pe rosu. E posedata? Ii facem o exorcizare, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 A schimbat careva toba finala? Cu ce? M-am tot uitat la vick exhaust, dar nu am gasit ceva monocilindru sa il vad pe youtube si sa fie cu silencer. Nu vreau sa fac galagie, doar vreau sa scap de burlanul actual si de vreo cateva kg in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Multumesc de link. Vroiam sa aflu daca au facut ceva modificari la carb. Am scris si pe alt topic, dar inca nu a zis nimeni nimic. O sa sun la Vick sa intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Acum 2 ani am schimbat simeringurile de la pompa de apa si axul cu rotor la BMW F650, 95, al unui prieten. In continuare ii baga lichidul de racire in ulei + in 5 minute de functionare sau 200 de metri de mers se duce temperatura motorului pe rosu. E posedata? Ii facem o exorcizare, ceva? Poate a fost mancat de rugina axul pompei de apa. Degeaba pui simeringuri noi. Schimba si axul si pune antigel concentrat, nediluat. Va raci mai prost dar nu va mai rugini axul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Am schimbat tot kitul: ambele simeringuri si axul cu rotor. Noi, noute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Sper sa nu fiu gura aurita, dar verifica si garnitura la chiulasa...cred ca este dusa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Schimbata si aia inaintea kitului de pompa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Daca totul a fost facut corect, piesele montate sint noi, chiar nu vad ce anume ar mai putea fi...doar o eroare de montaj care va scapa sau o fisura neobservata... Tine-ne la curent cu ce vei gasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Multumesc de link. Vroiam sa aflu daca au facut ceva modificari la carb. Am scris si pe alt topic, dar inca nu a zis nimeni nimic. O sa sun la Vick sa intreb. Uite mai jos un link, gasesti toba pe ebay.co.uk, la 175 Euro, noua, are si db killer. Ar mai fi un GPR care, la fel, se potriveste fara modificari (plug'n'play sa zicem ), dar nu am gasit video la ea si e mai scumpa. Ma batea un gand si pe mine sa mi-o cumpar pe prima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Schimbata si aia inaintea kitului de pompa. Cheie dinamometrica sau dinamometria manuala a lui Gigi mecanicu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate