Clasic Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 da, inainte am avut 150, ce sa zic, inainte nu puteam sa ma aplec asa ca acum deoarece 150-ul nu avea "ciuperca" asa pronuntata, in rest este la fel, de viteza nu stiu, ca nu sunt vitezan de felul meu, dar ma oftica cu arata inainte cu cauciucul ala ingust....si nu am crash-paduri nici eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolly_100 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 O vand pe suzy ... nu mai am permis 3 luni ... ( Daca stiti ceva sau va intereseaza, va rog sa ma anuntati : 0726992428 Zolly sau ID mess: zoobmx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 din cauza unui (cuvant urat) de la o spalatorie, care trebuind sa-mi polisheze motocicleta a apasat si a turat fainerul ala cu pasla in el la maxim de mi-a deteriorat inscrisurile laterale cu gsxf, astazi am dat comanda la stickere...cu KATANA- american look.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 din cauza unui (cuvant urat) de la o spalatorie, care trebuind sa-mi polisheze motocicleta a apasat si a turat fainerul ala cu pasla in el la maxim de mi-a deteriorat inscrisurile laterale cu gsxf, astazi am dat comanda la stickere...cu KATANA- american look.... Salut, sunt shi eu interesat de o pereche de inscrisuri...unul s-a deteriorat de la o cazatura...tu unde ai facut comanda? ai ceva poze? Merci pt. informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 De la mertan:/index.php?showtopic=209223 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 O intalnire, ceva??? poate pentru weekend?...poate ne intalnim seara sa vedem ceva meciuri impreuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balaur_u Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Salutare, Are cineva vre-un pont cu piese second? M-ar interesa, in principal, semnalizarile fata de GSX F dupa 98...adica alea rotunde. La cazaturi sunt primele care se duc ( Numai bine, Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolly_100 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Salutare, Are cineva vre-un pont cu piese second? M-ar interesa, in principal, semnalizarile fata de GSX F dupa 98...adica alea rotunde. La cazaturi sunt primele care se duc ( Numai bine, Laurentiu daca vrei semnalizari d`alea vechi, te pot ajuta eu. Daca ai nevoie anuntama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 mi-a ajuns comanda de pe louis cu oglinda dreapta,la modelul pana in 98..am dat 25 euro pe ea,dar mi-am pus altele intre timp,asa ca o dau cu 15 euro.are cineva nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Pana acum bagam numai benzina cu pb,ieri am ramas pe rosu si am bagat fara plumb,mi se pare ca merge mai bine...Oare e o impresie?Voi de care benzina bagati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 NUMAI fara Pb... PS: am nevoie de suportul de la maneta de ambreiaj eventual, cu tot cu intinzator al meu s-a zapacit si nu vreau sa-mi %$^%RYR&^ ambreiajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Eu am bagat numai fara plumb...de 95, uneori shi de 99, dar mai rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chinezu Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 pana acum am bagat numai 95 fp. Intrebare pentru cei care au bagat 98 fp, au simtit vreo diferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 pana acum am bagat numai 95 fp. Intrebare pentru cei care au bagat 98 fp, au simtit vreo diferenta? NU, eu pe langa toba racing, gume racing, ulei motul, tot n-am simtit nici o diferenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 NU, eu pe langa toba racing, gume racing, ulei motul, tot n-am simtit nici o diferenta! La mine, cand am bagat Top 99, a crescut un pic avansul...in rest acelashi comportament... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radugti Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Va salut ! Am si eu un Gsx f 600 din 93. Am bagat numai fp 95 si merge f bine, eu am alta problema si anume cu cauciucurile. As vrea sa pun ceva mai mare de 140 pe spate dar nu stiu ce ar incapea. Are cineva mai mult de 140 pe spate si 110 pe fata ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chinezu Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 NU, eu pe langa toba racing, gume racing, ulei motul, tot n-am simtit nici o diferenta! Multam, eu nu am schimbat nimic la a mea, doar la toba ma gandesc sa o schimb, cu toba originala e f silentioasa iar de aici au rezultat problemele ( nu te-am vazut nu te-am auzit ) in rest nu am ce sa-i reprosez. Va salut ! Am si eu un Gsx f 600 din 93. Am bagat numai fp 95 si merge f bine, eu am alta problema si anume cu cauciucurile. As vrea sa pun ceva mai mare de 140 pe spate dar nu stiu ce ar incapea. Are cineva mai mult de 140 pe spate si 110 pe fata ?? A mea e din 98'. pe fata am de 120 iar pe spate de 150. Acu nu stiu ce sa zic dar probabil ca au calculat si ei ceva cand au pus cauciucurile cu dimensiunile pe care le ai, ai putea incerca cu 120 si 150 dar mai intreaba... Eu nici nu sunt adeptul sa pui repede cauciuc de 180 pe spate doar ptr ca da mai bine, nu zic ca nu se modifica comportamentul ( nu stiu daca in bine sau rau ), mie cel putin mi se pare ok cu dimensiunile cauciucurilor care le are a mea. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Cel mai bun lucru care i s-a intamplat motorului meu: evacuarea racing G&G BIKE...... pana la urma a montat careva crash-pad pe gsxf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Nimeni pana acum.......Nu se gasesc crash-uri pt ea...o sa incerc sa adptez ceva....daca reusesc revin cu poze... Nimeni pana acum.......Nu se gasesc crash-uri pt ea...o sa incerc sa adptez ceva....daca reusesc revin cu poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 da, de adaptat este simplu, dar sa iasa ceva frumos, ma gandeam si eu la asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Cel mai bun lucru care i s-a intamplat motorului meu: evacuarea racing G&G BIKE...... Cat a costat si ce efecte are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 Va salut ! Am si eu un Gsx f 600 din 93. Am bagat numai fp 95 si merge f bine, eu am alta problema si anume cu cauciucurile. As vrea sa pun ceva mai mare de 140 pe spate dar nu stiu ce ar incapea. Are cineva mai mult de 140 pe spate si 110 pe fata ?? Io are Daca pui mai mare pe fata, pune mai mare si pe spate. Merge pana la 150 - spate, 120 - fatza, cu amendamentul ca, fiind cauciucul mai lat, se comporta altfel de curbe. Depinde cu ce viteze si pe unde te dai cu ea. Teoretic, nu e f mare diferenta, dar este. Era sa uit sa-ti spun ca a mea tot din '93 este, deci ... Later edit: Din intamplare, dintre cei cu Suze pana in 97, a scos vreunul sitele? Spre deosebire de modelele ulterioare, noi avem 2 tobe. Evident, ambele sudate de galerii, deci varianta de a scoate tobele si a le schimba cu altceva pica, daca vrei sa revii ulterior la tobele originale. M-am gandit sa scot sitele, nu de fitze; vreau sa fiu auzita in trafic, dar nu injurata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Cat a costat si ce efecte are? eu am cumparat-o super ok de la un tip de pe forum avand in vedere ca este cam 400 de lire sterline noua, este ca noua, faza era ca este de kawasaki zx 9 r de circuit, dar cu o mica modificare , acum este de suzuki gsxf...suna foarte bine, scoate flacari pe frana de motor si rateuri, si trage mai bine, se tureaza mai usor peste 4000 rpm si ma unge pe suflet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 Chinezule, mama, la multi anisori frumosi si fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pest Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Eu mi-am comandat crash-pad-uri de la AlfaMotors (parca asa ii spune ). Imi includ in pretul lor si montajul (ceea ce ma bucura caci nu-mi distrug eu carena dand gauri). Cand vin si le monteaza postez niste poze si o apreciere asupra "servirii". In rest, asfalt uscat si fara gropi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate