knox Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) iuuu.. ce v-a tras-o yamaha ghici cu ce seamana! Editat Septembrie 29, 2008 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 iuuu.. ce v-a tras-o yamaha ghici cu ce seamana! De ce? Daca nu ai citit iti spun eu: asta e versiunea PENTRU AMERICA a modelului XJ600 Diversion, model pe care cu toate ca il refabrica de anul acesta, nu cred ca va ajunge niciodata la succesul Banditului. Zic Bandit deoarece gsx650F cam asta e , un Bandit carenat. Era parere personala, dar oricum, modelul de la Yamaha e pt piata din SUA, deci pana ajunge aici mai e. DACA va ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Aceeasi discutie am avut si pe forumu gsx-ului la un moment dat, cum ca ar fi mai misto asta ca o fi ca o pati. Si ghiciti ce? Toata lumea a votat ca e mai misto suzi(fac abstractie de faptu ca am una d-asta) si io sunt de aceeasi parere. La banii astia e cea mai misto motocicleta din punctu meu de vedere!!! La bani mai multi respectiv dublu mi-as fi luat ori intruderu care e criminala sau ciudatienia aia de la honda numita DN-01! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 are yamaha niste scoruri de cazi pe spate , gsx f-ul cred ca este din punct de vedere calitate - pret cel mai tare din categoria spot touring (parerea mea ; asa e cand te indragostesti , vezi doar partile bune ) ca motociclata de inceput pentru mine este ideala , greutatea este deranjanta daca ai un stil de condus mai sportiv si poate daca este condus de o femeie . in rest se descurca foarte bine prin oras , cu toate ca este putin cam "grasuta" si trebuie sa fi atent cand te strecori printre masini . cand este vorba de asfalt si drum lung atunci se simte in largul ei si ii ofera riderului o pozitie comoda . pana acum nici o obiectie contra motocicletei , totusi sa lasam timpul sa treaca si sa speram ca nu vor aparea probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 iuuu.. ce v-a tras-o yamaha Iti multumim knox pentru incurajari si te mai asteptam. Ce-i drept nu e urata yamaha asta dupa mine ... dar e doar o poza pe cand afara suzi is real . Privind speriati la concurenta pe care o face yamaha pe acest sector suzuki au lansat gsx 650 f K9 care e identic K8 numai ca are alte stickere si exista si in varianta portocalie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) De ce? Daca nu ai citit iti spun eu: asta e versiunea PENTRU AMERICA a modelului XJ600 Diversion, model pe care cu toate ca il refabrica de anul acesta, nu cred ca va ajunge niciodata la succesul Banditului. Zic Bandit deoarece gsx650F cam asta e , un Bandit carenat. Era parere personala, dar oricum, modelul de la Yamaha e pt piata din SUA, deci pana ajunge aici mai e. DACA va ajunge Nu va ajunge pana aici ca se rupe pe drum gunoiu ala de bascula din tabla subtire ca o putza de randunica pleshuva. O ascutitoare. Editat Octombrie 1, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Ca bine zici :) :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Se baga vre-unu la arc in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 cum a fost excursia de week end , a pluat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 cum a fost excursia de week end , a pluat? Nici gand. A fost soare si caldut. Drumul de la brasov la sighisoara este bestial. Recomand tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Ne vedem anul asta ce ziceti? A schimbat cineva leduride de la bord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Ne vedem anul asta ce ziceti? A schimbat cineva leduride de la bord? nu, dar am taiat eu toba, poze mai pe seara....poate un filmulet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) Salut! Sunt Aurel din Pitesti, si din martie sunt posesorul unui gsx 650 f. E primul meu motor, si vreau sa spun ca pana acum nu m-am dat jos de pe el: la servici, la cumparaturi, la plimbare... peste tot! Adevarul e ca la inceput m-a surprins greutatea ei ( eu am 63 kg). Acum m-am obisnuit cu ea si ne intelegem de minune. Oricum, este o motocicleta excelenta si pentru incepatori, dar parerea mea este ca pentru cei care stiu deja traficul, care au cel putin 1 an practica cu masina. In rest, cand trceti prin Pitesti dati-mi de veste (0724.020.467)! Asfalt uscat si feriti-va voi!!!!! Editat Octombrie 12, 2008 de Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Salut! Sunt Aurel din Pitesti, si din martie sunt posesorul unui gsx 650 f. E primul meu motor, si vreau sa spun ca pana acum nu m-am dat jos de pe el: la servici, la cumparaturi, la plimbare... peste tot! Adevarul e ca la inceput m-a surprins greutatea ei ( eu am 63 kg). Acum m-am obisnuit cu ea si ne intelegem de minune. Oricum, este o motocicleta excelenta si pentru incepatori, dar parerea mea este ca pentru cei care stiu deja traficul, care au cel putin 1 an practica cu masina. In rest, cand trceti prin Pitesti dati-mi de veste (0724.020.467)! Asfalt uscat si feriti-va voi!!!!! Bravo man. Bine ai venit printre noi desi cred ca ai motocicleta de mai mult timp! sa fii sigur ca daca trecem prin Pitesti te anuntam. Oricum poti sa vii si tu prin Bucuresti sau daca facem o tura pe undeva poate ne intalnim pe traseu. Vorbim oricum si urmareste topicul . Bafta si asfalt uscat Pe cine intereseaza o casca poate va "coafeaza" /index.php?showtopic=277815 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Shepard sa o stapanesti sanatos si fara incidente , poate ne vedem intr-o miercuri la arc , daca o sa ai drum prin Bucuresti dai un semn inainte . Am fost sambata la CT si am mai vazut unul tot albastru cu alb (pana acum numai eu am negru , si negru e cel mai frumos ) , aproape de centru . propun sa ne vedem miercuri la arc si de acolo vedem unde mergem sa bem un "cico" , astept raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Shepard sa o stapanesti sanatos si fara incidente , poate ne vedem intr-o miercuri la arc , daca o sa ai drum prin Bucuresti dai un semn inainte .Am fost sambata la CT si am mai vazut unul tot albastru cu alb (pana acum numai eu am negru , si negru e cel mai frumos ) , aproape de centru . propun sa ne vedem miercuri la arc si de acolo vedem unde mergem sa bem un "cico" , astept raspunsuri In principiu sunt acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Multumesc pentru urari! Sa va bucurati si voi de ele fara incidente. Poate ne vom intalni pe traiectorie. Asfalt curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Salutare...am o problema ,nu imi mai merge kilometrajul.a mai avut cineva beleaua asta? A desfacut cineva bordul sa vada cate leduri sunt si ce scrie pe ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Ramane atunci sa ne vedem miercuri la arc cu hafabusele:P. Shepard cu siguranta ca trebuie sa ne vedem sa facem niste iesiri. Daca trecem prin pitesti te sunam, daca vii prin bucuresti poti sa ne/ma suni (0721 375 442). Asfalt uscat! Care mergeti in seara asta la arc? Editat Octombrie 15, 2008 de lacroyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 eu ajung , da nu stiu sigur pe la ce ora . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 eu ajung , da nu stiu sigur pe la ce ora . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 http://katriders.com/vb/index.php - forum dedicat katanelor. Gasiti orice pe el...mecanic, estetic etc etc. Acum am si eu o intrebare. Stie careva care e pretul unul kit pentru distributie pt un 750? Lant + patine + intinzator. Sau eventual preturi separate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Haideti care mai esteti cu d-astea bre? Azi un arc cine serveste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 salutanie tuturor. Ma bag si eu in seama ... cu vacuta mea. I-am schimbat un pic infatisarea ca sa para mai...altceva decat un supozitor cu roti Pentru cei carora le place sa mestereasca...va propun un afisor digital a treptei de viteza. Nu se preteaza nu numai la GSXF-uri, ci si la Bandit, Katana si se pare ca inca vreo cateva tipuri de Suzuki. Gasiti mai multe in descriere. Tutorialul este luat de pe net dar i-am facut ceva modificari intrucat schema tipului care a publicat-o, nu functioneaza. Eu am realizat-o mult mai repede decat spune tipul in descriere; imi place cum arata si o sa revin cu poze sa va arat exact unde am pus afisorul digital. Asfalt uscat si zile frumoase !!! NU MA LASA SA UPLOADEZ FISIERELE DE TIP RAR !! " Upload failed. Please ask the administrator to check the settings and permissions " Totusi, se poate face ceva sa pun aici tutorialul sub forma de arhiva ? Poate ca unii chiar sunt interesati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate