claman Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 gata . azi am primit numarul patrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Salut! Ia sa-mi spuneti voi care ati fost azi prin Pitesti fara sa ma anuntati, ca sa ne intalnim! Ca am vazut un gixxef albastru la semafor la tribunal si pana am intors masina (ca eram su consoarta), deja disparuse. Sa va fie.... Hai ca ne intalnim noi pana la urma. Oricum, mi-am propus un drum la arc intr-o miercuri. In rest, sanatate maxima si profitati de vara, ca acum se duce! V-am salutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Salut! Ia sa-mi spuneti voi care ati fost azi prin Pitesti fara sa ma anuntati, ca sa ne intalnim! Ca am vazut un gixxef albastru la semafor la tribunal si pana am intors masina (ca eram su consoarta), deja disparuse. Sa va fie.... Hai ca ne intalnim noi pana la urma. Oricum, mi-am propus un drum la arc intr-o miercuri. In rest, sanatate maxima si profitati de vara, ca acum se duce! V-am salutat eu nu am fost , a mea e neagra dar am fost acum 2 saptamani insa pe fuga sa fac identificarea la rar-ul din pitesti , daca vii la arc da de stire sa venim si noi si poate cine stie ...vreodata, se pune de o tura numai cu gsxf-isti de 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Salut! Ia sa-mi spuneti voi care ati fost azi prin Pitesti fara sa ma anuntati, ca sa ne intalnim! Ca am vazut un gixxef albastru la semafor la tribunal si pana am intors masina (ca eram su consoarta), deja disparuse. Sa va fie.... Hai ca ne intalnim noi pana la urma. Oricum, mi-am propus un drum la arc intr-o miercuri. In rest, sanatate maxima si profitati de vara, ca acum se duce! V-am salutat Nici eu nu am fost ... nu prea am iesit asa vara asta , dar sincer mi-e dor de o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigflames Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Salutare...voi ce presiune utilizati in pneuri? si eu am o katana din 2003 si sunt foarte multumit de ea.presiunea o tin pe la 2.2 -2.3 atmostere.eu personal nu cred k e nevoie de mai mult. Mesaj completat sunt 60 de pagini scrise am mai citit prin ele dar nu am gasit un consum mediu de carburant, am vazut in schimb ceva cu 10l/100 ce ma speriat ) deci, care e consumul mediu de carburant? Iti spun din ce am experimentat eu cu motorul meu.Niciodata nu am sarit de un consum mai mare de 6.5 mediu dar asta in mers decent adica fara prea multe sprinturi peste 7 mii de ture.am mers si la drum lung si fara multe opriri cu 2 oameni pe ea si la o viteza medie de 80 pana in 120 si a iesit un consum de 4,5 la 100.acu depinde si de cum o manui si cat de des iti place sa te infigi cu mana in acceleratie. BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 In carte vad trecut 2.25 fata si 2.5 spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 caut crash pad-uri pentru gsxf din 2001 daca are cineva sa spuna si la altii de unde a luat..multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ProB Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 daca se mai face recensamantul numarati-ma si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paradoxxbogdy Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 salut are careva trecute alte cauciucuri trecute in cartea de identitate decat 110/80/17 fata si 140/80/17 spate...? tre sa imi fac itp-ul si am 120/70/17 si 150/70/17 si ma cazut ca cica eu nu au asa ceva in baza de date pt modelul GSX600F 91 ... ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Crash paduri nu se fac pt gsxf,sunt niste producatori dar pretul te cam lasa masca 200 de lire sterline,asa ca eu unu zic pas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Gata bajeti m-am intors si eu din tarile calde ! Cand dam o tura? VIne cineva maine la arc?? Hai ca prea a murit topicu asta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Gata bajeti m-am intors si eu din tarile calde ! Cand dam o tura? VIne cineva maine la arc?? Hai ca prea a murit topicu asta/ eu vin maine la arc , dar dupa 19 ca abia atunci scap de la job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Crash paduri nu se fac pt gsxf,sunt niste producatori dar pretul te cam lasa masca 200 de lire sterline,asa ca eu unu zic pas. Te cred ca nu am gasit nici pe net,nici in catalogul louis sau altele de specialitate...dar nu e nimeni care face adaptare la suportii de prindere sau care a pus de alt motor si se potrivesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Plecati vreunul maine la Breaza? Eu intentionez sa plec maine dimineata si poate ne intalnim acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Plecati vreunul maine la Breaza? Eu intentionez sa plec maine dimineata si poate ne intalnim acolo. eu plec ,dar dupa amiaza fiindca lucrez pana la pranz apoi mai am putin de alergat si o tulesc spre breaza . ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 eu plec ,dar dupa amiaza fiindca lucrez pana la pranz apoi mai am putin de alergat si o tulesc spre breaza . ne vedem acolo bravo Nae`....unii munceste si altii se duc la Breaza la distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 bravo Nae`....unii munceste si altii se duc la Breaza la distractie pai si eu muncesc azi dar plec pe la 4 dupamiaza Mesaj completat oricum acasa nu stau ....in ...scufita rozzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 pai si eu muncesc azi dar plec pe la 4 dupamiaza Mesaj completat oricum acasa nu stau ....in ...scufita rozzz Nae`, bea doua tuici la intrare, si pentru mine si cumatra ca nu venim....eu lucrez si maine....hai sa ai parte de drum bun si vreme frumoasa acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Nae`, bea doua tuici la intrare, si pentru mine si cumatra ca nu venim....eu lucrez si maine....hai sa ai parte de drum bun si vreme frumoasa acolo am baut una tuica pentru toti si restul bere a fost frumos in afara ploii dar un weekend e prea putin sa te distrezi ca lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 salut are careva trecute alte cauciucuri trecute in cartea de identitate decat 110/80/17 fata si 140/80/17 spate...?tre sa imi fac itp-ul si am 120/70/17 si 150/70/17 si ma cazut ca cica eu nu au asa ceva in baza de date pt modelul GSX600F 91 ... ms anticipat Ceau, este drept ca eu am f-ul de 750 dar in talon am trecute 120/70/17 fata cu 150/70/17 spatele, exact asa erau trecute si talonul de Italia - anulat si fix la fel sunt si pe motor. Poti da un add Y.M. pe acelasi nick Stima, Mesaj completat Te cred ca nu am gasit nici pe net,nici in catalogul louis sau altele de specialitate...dar nu e nimeni care face adaptare la suportii de prindere sau care a pus de alt motor si se potrivesc Salut , Eu zic sa nici nu mai cauti : 1. sunt greu de gasit , chiar si forme adaptive/ 2. ii strici toata forma Capac pentru sa locul pasager exista la modelul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 hai mai baieti nu mai zice nimeni nimic? Facem si noi maine o intrunire a gsxf-istilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 hai mai baieti nu mai zice nimeni nimic? Facem si noi maine o intrunire a gsxf-istilor? or fi toti prin concediu ,oricum nu suntem prea multi gsxf-isti de 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 or fi toti prin concediu ,oricum nu suntem prea multi gsxf-isti de 65 Mai baieti, as veni si eu la intalnire, dar sunt in concediu in California. Asa ca intalniti-va, distrati-va si aveti grija de voi. In rest, v-am salutat si ride safe. Ne vedem dupa... si o sa va trimit si ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 or fi toti prin concediu ,oricum nu suntem prea multi gsxf-isti de 650 Nae` ce-ti mai place beutura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Nae` ce-ti mai place beutura eu de cand cu motocicleta nu mai beu ci doar gust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate