DonFlamingo Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Cine se prezinta maine pe la arc? ia anuntati-va, poate mergem la un cico ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Cine se prezinta maine pe la arc? ia anuntati-va, poate mergem la un cico ceva. eu as veni la arc dar ajung mereu dupa 7 si nu prea mai sunt multi pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius ionut Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 salutari am si eu o suzuki gsx 600f daca se pune intru si eu an oala cu voi daca nu se pune ...tot intru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 oala nu avem, ulcior daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 salutari am si eu o suzuki gsx 600f daca se pune intru si eu an oala cu voi daca nu se pune ...tot intru de ce ai stikarito cu haiabusa pe toata? oricum exista un topic dedicat motoarelor ca al tau la motociclete de strada<ti-o spun informativ nu ca sa te gonesc de aici> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 NU recomand sa se pune adaptari pt crash paduri pt ca am vazut pe net niste poze cu motoare stricate de crash-paduri.Cine a pus becuri smd pe bord si e din Bucuresti?Mi-as dori sa pun si eu becuri cum are baiatul de la brasov,dar nu stiu de care sa pun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Si-a montat cineva, sau are montat deja indicator de trepta de viteza ? ( gsx 750 f ) M-ar interesa o chestie de-asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Am eu schema ca sa ti-l faci de mana. E un pic mai complicat ca tb sa lipesti niste fire pe la schimbator... asa ca m-am obisnuit fara In fine daca te intereseaza da-mi o adresa de email pe pm si-ti trimit. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Cine se prezinta azi pe la arc? Daca e dupa 7 ca vad ca nu toata lumea poate ajunge la 7 asa ca un 7 jumate e decent. Ce zieti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balaur_u Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Si-a montat cineva, sau are montat deja indicator de trepta de viteza ? ( gsx 750 f ) M-ar interesa o chestie de-asta Salut, Am eu montat, si merge super. Daca vrei sa vezi ma gasesti la tel: 0741217076. Nu stiu ce schema are knox, dar eu mi l-am facut cu microcontroler, ca nu mai exista circuite integrate ca in schema originala. Daca vrei sa ti-l faci, iti pot da sfaturi... Numai bine, Laurentiu Mesaj completat Salut, Are cineva cunostinta de unde imi fac rost de un semering de furca...cred ca s-a spart ca a inceput sa curga cate un pic, acum cam tare...si nu vreau sa stiu ce se intampla cand se duce tot uleiul din furca... A schimbat cineva pana acum? E usor de schimbat? Numai bine, Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Daca as fi citit si eu mesajul ieri dupa-amiaza, as fi venit , dar m-am luat cu treaba si nu am deschis forumul . Poate data viitoare reusesc si eu sa ajung . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Salutare, prieteni! Intrebare: daca schimb filtrul de aer cu un K&N si toba cu un Two Brothers, trebuie sa mai fac ceva in plus? Ma refer la vreo setare a calculatorului, ceva de genul asta. Va intreb asta ca am vazut ca unii ati schimbat toba stoc. Si inca o intrebare: dupa operatia asta se mai castiga vreo martoaga, un cal ceva in plus? In rest, salutare si aveti grija de voi! Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Daca iti pui toba nu trebuie sa mai modifici nimic. Doar o scoti pe cea veche si o pui pe cea noua, si asta e tot. Cat despre filtrul K&N s-ar putea sa iti pierzi garantia daac iti pui d-asta sport. Si eu am vrut sa imi pun filtru d-asta si nu m-au lasat cei de la bs motors ca cica imi pierd garantia. Daca totusi tu poti sa iti pui fara sa pierzi garantia ti-l dau pe al meu daca e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Multumesc de oferta, dar deja le am cumparate. Astept doar sa ajung acasa sa le montez, ca sunt plecat in concediu. Cat despre garantie... mai am pana in martie 2010, am doar 10.000 km, ajung acasa in octombrie, asa ca nu mai fac 2000 ca vine iarna si nu mai prind revizia in garantie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Salutare, prieteni!Intrebare: daca schimb filtrul de aer cu un K&N si toba cu un Two Brothers, trebuie sa mai fac ceva in plus? Ma refer la vreo setare a calculatorului, ceva de genul asta. Va intreb asta ca am vazut ca unii ati schimbat toba stoc. Si inca o intrebare: dupa operatia asta se mai castiga vreo martoaga, un cal ceva in plus? In rest, salutare si aveti grija de voi! Shepard Eu am schimbat filtrul de aer cu unul sport si nu am pierdut nimic ... oricum garantia asta e o frectie ca nu prea are ce sa se strice la motor . De castigat castigi in primul rand un sunet foarte misto care o sa cam schimbe modul in care mergi cu moto pentru ca o sa-ti placa sa o mai turezi... cat despre putere nu ceva extraordinar probabil vreo 3 4 cai. Iti mai recomand sa iti pui si xenon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Dupa xenoane nu prea ma omor, dar abia astept sa ajung acasa sa montez filtrul si toba. Am vazut pe youtube cum suna toba two bros pe mobra noastra si m-a fermecat. Cred ca asta e si motivul pentru care am ales two si nu altceva. Cel putin, mie m-a placut asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 (editat) Am eu TwoBros, sper ca ai si silencer, simpla e pur si simplu prea tare. Sincer, si cu silencer e prea mult pentru mine, sper ca esti mai rezistent sau ai dopuri. Vezi ca la Bandit cel putin cand se modifica toba originala se pierde ceva care tinea cricul central sa se loveasca de partea de sus si la gropi mai troncane. Evident, doar cand ai ambreiajul tras, altfel auzi doar toba. Editat Septembrie 15, 2009 de RvsS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Nu am silencer la ea. O sa vad cum merge asa si dupa aia mai vedem, dar am dopuri de urechi. Cat despre partea cu cricul central, e simplu: nu am, deci nu are ce troncani. Oricum, dupa ce o montez o sa fac un drum la arc, sa facem comparatie intre tobe. In rest, numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Cineva la Arc in seara asta , ca sa stiu daca ies sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Am fost la arc si eu si duke. Data viitoare tre sa postam mai din timp. Azi nu m-am uitat eu aici pe topic ca sa iti raspund. Sheppard dupa ce montezi toba d-abia te asteptam sa vii sa vedem cum rage suzi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Am fost la arc si eu si duke. Data viitoare tre sa postam mai din timp. Azi nu m-am uitat eu aici pe topic ca sa iti raspund. Sheppard dupa ce montezi toba d-abia te asteptam sa vii sa vedem cum rage suzi . oky-duky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Am fost la arc si eu si duke. Data viitoare tre sa postam mai din timp. Azi nu m-am uitat eu aici pe topic ca sa iti raspund. Sheppard dupa ce montezi toba d-abia te asteptam sa vii sa vedem cum rage suzi . Ati plecat exact cand am ajuns si eu la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Trebuia sa dai un claxon ceva ca eu nu am plecat cu duke. El si cu alti baieti s-au dus in bikers, eu nu pt ca nu eram echipat coresp(aveam viziera fumurie si nu aveam geaca pe mine). Hai sa stabilim de acum pt noi ca ora de intalnire sa fie 7 jumate. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 ar fi o ora buna, din punctul meu de vedere . Aseara am plecat pe la 21.30 de la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 ar fi o ora buna, din punctul meu de vedere . Aseara am plecat pe la 21.30 de la Arc ti-am vazut motorul dar nu erai pe langa el Mesaj completat Trebuia sa dai un claxon ceva ca eu nu am plecat cu duke. El si cu alti baieti s-au dus in bikers, eu nu pt ca nu eram echipat coresp(aveam viziera fumurie si nu aveam geaca pe mine). Hai sa stabilim de acum pt noi ca ora de intalnire sa fie 7 jumate. Ce ziceti? pai ce sa mai claxonez ca tocmai o parcasem in stanga si cand m-am dat jos v-am vazut cum plecati ....data viitoare la 7 jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate