The Game Postat Septembrie 4, 2016 Share Postat Septembrie 4, 2016 E vreu baiat zugrav pe aici? » Post actualizat in 04 Sep 2016 10:01 Tel 0746762204 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Daca stiti cumva pe cineva interesat, as avea nevoie martia viitoare (18 octombrie) de 1-2 oameni pentru 1-2-3 zile, fac un gard simplu, am niste stalpi de bagat in pamant, preparat o tzar de beton, pus plasa, etc. Plata pe zi, pretul pietei, eventual usor peste, la mica intelegere. Daca e nevoie, pot sa iau / duc persoana cu masina. Mai multe info pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Angajam muncitori pe post de Tinichigiu in contructii. Program de 8 ore, cu plata orelor suplimentare. Nu este necesara experienta. se va face formare la locul de munca. Permis cat B ar fi un bonus. Salariu atractiv, plus posibilitatea de formare si integrare intro echipa mica dar experimentata si cu inalt grad de calificare. Tel: 0766546322. Gabi Capusan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 Salut, Fujikura (Dej) angajeaza Tehnician IT.Daca sunteti interesati, lasati un mesaj pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 Cautam niste tineri faini, harnici si cu chef de viata care sa lucreze timp de 7 zile intr-un food truck, la Street Food Festival Cluj-Napoca, in perioada 12-18 decembrie 2016.Experienta nu este neaparat necesara, insa apreciem oamenii harnici si cu initiativa, dornici sa invete si sa cunoasca lume noua.Aplicantii ar trebui sa fie:- sociabili- harnici- pasionati de bucatarieRemuneratia va fi una motivanta, stabilita in urma interviului. Masa si cafeaua le platim noi, in fiecare zi. Tu trebuie sa vii doar cu chef de lucru in echipa.Programul va fi urmatorul:Luni-Vineri: 12:00 - 21:00Sambata-Duminica: 10:00 - 21:00Daca esti pasionat de bucatarie si cauti un job flexibil, putem prelungi colaborarea. In 2017, vom participa la peste 20 de festivaluri, majoritatea desfasurandu-se in weekend.Daca esti interesat de acest job, lasa un mesaj, eventual un CV la food@why-not.us!Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Dan Tapiterul SRL cauta pentru angajare pe termen lung persoana serioasa, pentru atelier tapiterie. Se asigura calificare la locul de munca. Eventualele vocatii in domeniu pot fi un mare argument la angajare, dar nu sunt obligatorii. Pentru informatii si detalii puteti accesa 0757-453.154 (Munteanu Dumitru). PS> Personal il recomand pe angajator ca fiind un om deosebit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 7, 2017 Share Postat Ianuarie 7, 2017 Caut post de sofer,categoria B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Caut post de sofer,categoria B Eu zic sa treci pe la mine. Poate te lipesti de un LT35. Discutam si vedem ce iese. Silviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Caut om pentru colaborare in cadrul Cz Customs. E nevoie de mana de slefuit, chituit, eventual aplicat spritzchit. Se cere flexibilitate, pasiune pentru moto, custom painting. Zona Clujana. Posibilitatea de a invata tehnici de vopsitorie, aerograf, pinstripe. telefon 0755012789 » Post actualizat in 27 Jan 2017 10:22Gasit Caut om pentru colaborare in cadrul Cz Customs. E nevoie de mana de slefuit, chituit, eventual aplicat spritzchit. Se cere flexibilitate, pasiune pentru moto, custom painting. Zona Clujana. Posibilitatea de a invata tehnici de vopsitorie, aerograf, pinstripe. telefon 0755012789 Gasit baiet fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Angajez sofer cat. B+E. Preferabil B+C+E. Daca e si motociclist e si mai bine. Asa ...pt integrare in echipa. Obligator cunostinte de PC. Nu grave, dar trebuie sa stie naviga pe net. La bani ... eu zic ca merita. Asa ca ... doritorii pot da buzna la SF Moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan.MRA Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Ceva joburi pe timp de weekend stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Oferta de job: Am un foodtruck care urmeaza sa participe la mai multe evenimente prin tara, anul asta, incepand din 26 aprilie. Chestia e ca se conduce cu categoria C si nu am sofer la el. Nu intrebati de ce. A aparut o oportunitate si am fructificat-o fara sa iau in calcul micile inconveniente. Asadar, caut sofer detinator de categoria C(sau firma care poate presta serviciul asta), care sa fie dispus sa se plimbe cu un foodtruck prin tara si sa se ingrase cateva kile bune ) Daca e cineva interesat pe aici, il rog sa ma sune sau sa-mi dea un mail si sa discutam. 0746.348.468 sau catalinlungu85@gmail.com URGENT: independent(sau nu) de acest job, am nevoie urgenta de cineva care sa aduca masina respectiva din Bucuresti la Cluj, saptamana asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Oferta de job: Am un foodtruck care urmeaza sa participe la mai multe evenimente prin tara, anul asta, incepand din 26 aprilie. Chestia e ca se conduce cu categoria C si nu am sofer la el. Nu intrebati de ce. A aparut o oportunitate si am fructificat-o fara sa iau in calcul micile inconveniente. Asadar, caut sofer detinator de categoria C(sau firma care poate presta serviciul asta), care sa fie dispus sa se plimbe cu un foodtruck prin tara si sa se ingrase cateva kile bune ) Daca e cineva interesat pe aici, il rog sa ma sune sau sa-mi dea un mail si sa discutam. 0746.348.468 sau catalinlungu85@gmail.com URGENT: independent(sau nu) de acest job, am nevoie urgenta de cineva care sa aduca masina respectiva din Bucuresti la Cluj, saptamana asta. Daca e fara tahograf il aduc eu in weekendul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 nu-ti trebuie tahograf, statie sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uduka Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Oferta de job: Am un foodtruck care urmeaza sa participe la mai multe evenimente prin tara, anul asta, incepand din 26 aprilie. Chestia e ca se conduce cu categoria C si nu am sofer la el. Nu intrebati de ce. A aparut o oportunitate si am fructificat-o fara sa iau in calcul micile inconveniente. Asadar, caut sofer detinator de categoria C(sau firma care poate presta serviciul asta), care sa fie dispus sa se plimbe cu un foodtruck prin tara si sa se ingrase cateva kile bune ) Daca e cineva interesat pe aici, il rog sa ma sune sau sa-mi dea un mail si sa discutam. 0746.348.468 sau catalinlungu85@gmail.com URGENT: independent(sau nu) de acest job, am nevoie urgenta de cineva care sa aduca masina respectiva din Bucuresti la Cluj, saptamana asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 nu-ti trebuie tahograf, statie sa ai! Este si aia, clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 (editat) daca vreun coleg motociclist e interesat, ar fi disponibil un post de sofer pe duba (permis cat B ) printre sarcini ar fi: --lunar 4-5-6 drumuri de HU, (curse de o zi) --distributie marfa la clienti in CJ si zonele limitrofe --ajutat in depozit la pregatit marfa restul detaliilor PM Editat Mai 10, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inox Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Salutari, Ne-ar face placere o colaborare full sau part-time cu cineva cu aptitudini tehnice pentru montaj, mentenanta si service instalatii de ventilatie si climatizare . Experienta nu este neaparat necesara dar ar fi bine sa fie cineva caruia ii place genul acesta de activitati. Mai multe detalii PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 3, 2018 Share Postat Ianuarie 3, 2018 daca vreun coleg motociclist e interesat, ar fi disponibil un post de sofer, permis cat B printre sarcini ar fi: --lunar 4 drumuri de HU, (curse de o zi, CJ-Debrecen) --distributie marfa la clienti in CJ si zonele limitrofe --ajutat in depozit la pregatit marfa restul detaliilor PM sau la telefon O747-zero8-48-4opt valabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 Daca este printre noi vreun coleg care se ocupa de obtinere autorizatie de constructie (cu tot ce presupune asta, daca va fi cazul de avize, etc), rog sa lase un mesaj sau PM. Este vorba de ceva super simplu, un gard nenorocit din stalpi si panouri bordurate ce il fac si trebuie sa fie 100% legal, asa vecini nice am langa mine. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 21, 2019 Share Postat Octombrie 21, 2019 las asta aici, poate poate sare iepurele de undeva.. *** Caut programator php (ideal cu experienta in Laravel) pt un job part time (4h), zic eu e ideal pt un student in anii 2-3 pasionat de web development. Mai multe detalii prin PM, telefon, email, interviu, s.a.m.d. *** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate