Kirk Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Se pare ca trebuie sa eliberam garajul in care ne tinem acum motoarele ....deci ......cautam garaj in Zorilor. Undeva in zona Gh. Dima, Luceafarului, Pasteur (Zona Wake Up ), Castanilor, etc ..... la pret decent. Salut! Noi am rezolvat problema. Deci nu mai este valabila cererea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Garaj liber pe str. T.Mosoiu, intr-o curte, 20 Ron/luna. tel. 072 3341464 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Am 2-3 locuri libere in garaj pe strada braila(marasti). Chiria garajului e 100 de lei impartit la cati am fi. up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foni Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Caut loc in garaj, Gheorgheni zona capatul strazii Unirii (mai nou Henri Coanda). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 up unde e strada braila? rusinea mea de clujean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 unde e strada braila? rusinea mea de clujean http://www.cluj4all.com/strazi/dionisie-roman Acum ii spune Dionisie Roman dar lumea o stie dupa numele de Braila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Am garaj gol in Marasti langa Petromul de pe str. Aurel Vlaicu. Daca este cineva interesat 0745128385 Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 http://www.cluj4all.com/strazi/dionisie-romanAcum ii spune Dionisie Roman dar lumea o stie dupa numele de Braila mersi de info e mult prea departe de mine (str bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 manastur nimic? Parang, Ciucas, Minerva, Sirena... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Am 2-3 locuri libere in garaj pe strada braila(marasti). Chiria garajului e 100 de lei impartit la cati am fi. Chiar nu este nici un motor fara adapost intrelacuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidi Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Caut si eu garaj in Manastur; Serena! sa mai mesteresc una alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.r Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Caut shi eu un loc: Zona Mehedinti - Manastur (Union, Big, Minerva). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foni Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Caut loc in garaj, Gheorgheni zona capatul strazii Unirii (mai nou Henri Coanda). up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakabjack Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Caut loc pt motocicleta, intr-un garaj, sau garaj gol. Str. Bucuresti, zona blocul Spray. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 caut si eu un garaj in Dej pe Dealul Florilor....daca stie cineva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Se pare ca de la 1 iulie .... raman singur in garaj. Locatie: Zorilor, str. Gh. Dima (in spatele blocurilor.....deasupra la cimitirul din Manastur). Deci .... am loc liber in garaj. Pret 100 lei/luna care se imparte la cati suntem. Pana acum eram 3 oameni deci venea....33 lei/motor. Din pacate nu avem nici curent nici apa ....dar in rest e OK garajul. Detalii pe PM sau mess: ID: braindamages2002 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzi Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 caut si eu garaj in marasti pe dambovitei ...PM daca stiti ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Caut loc pt motocicleta, intr-un garaj, sau garaj gol. Str. Bucuresti, zona blocul Spray. pe acolo caut si eu si cativa bikeri din zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidi Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Cine se baga cu mine la o chirie in observator ( Meteor) la un garaj frumos , inchis, apa, tensiune? arionmircea@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Se pare ca de la 1 iulie .... raman singur in garaj. Locatie: Zorilor, str. Gh. Dima (in spatele blocurilor.....deasupra la cimitirul din Manastur). Deci .... am loc liber in garaj. Pret 100 lei/luna care se imparte la cati suntem. Pana acum eram 3 oameni deci venea....33 lei/motor. Din pacate nu avem nici curent nici apa ....dar in rest e OK garajul. Detalii pe PM sau mess: ID: braindamages2002 Bafta! Un loc s-a ocupat astazi! Ar mai fi inca un loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 caut si eu garaj in marasti pe dambovitei ...PM daca stiti ceva Ofer loc de garaj pe Tulcea daca te intereseaza,25lei/luna.Nu este apa,nici curent. caut si eu garaj in marasti pe dambovitei ...PM daca stiti ceva Ofer loc de garaj pe Tulcea daca te intereseaza,25lei/luna.Nu este apa,nici curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Dracilor, si dracelor, urgent am nevoie de garaj in zona CORA-Billa- Calea Floresti in Manastur! 0741 0742 48 Robi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidi Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Salutare Mai am nevoie de o persoana pentru a inchiria un garaj frumos in Zorilor ( Meteor 3) : inchis, apa, tensiune .Garajul e la subsolul blocului; inchis cu usa mare metalica, etc Pretul e de 50 Euro ( daca suntem 3 o sa fie bine ) arionmircea@yahoo.com PS: Vand pantaloni Textil !!!! http://www.4student.ro/Concurs/p2_articleid/656 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Rila spune te rog la ce numar ai garajul eventual lasa si un nr de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Rila spune te rog la ce numar ai garajul eventual lasa si un nr de tel. Salut, sincer nu stiu exact ce numar e acolo.Hai maine sa-l vezi intai, si vedem apoi... 0744.734.724 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate