devis Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Caut garaj sau loc in garaj in Gheorgheni, zona Albac. 0740995597 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Buna seara. Tocmai ce am dat de o problema. Am schimbat chiria si raman cu motorul in ploaie. Nu are nimeni vreun garaj inchiriat in spatele blocului de 8 etaje dintre bisericuta si kauflandul din marasti, si sa aiba loc de inca un Shadow? Mai exact, in spatele blocului 5 de pe Fabricii de Zahar. Multam anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tarca Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 caut un loc intr-un garaj,zona big manastur,minerva,mehedinti.. daca stie cineva ceva,PM cu nr de tel.multam fain,toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b3atm0rt Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 caut si eu garaj in manastur de preferinta pe mehedinti. daca stiti ceva garaj sau mai aveti nevoie de o persoana in garaj va rog sa ma anuntati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Se pare ca de la 1 iulie .... raman singur in garaj. Locatie: Zorilor, str. Gh. Dima (in spatele blocurilor.....deasupra la cimitirul din Manastur). Deci .... am loc liber in garaj. Pret 100 lei/luna care se imparte la cati suntem. Pana acum eram 3 oameni deci venea....33 lei/motor. Din pacate nu avem nici curent nici apa ....dar in rest e OK garajul. Detalii pe PM sau mess: ID: braindamages2002 Bafta! UP! Inca un loc liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b3atm0rt Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 caut si eu garaj in manastur de preferinta pe mehedinti. daca stiti ceva garaj sau mai aveti nevoie de o persoana in garaj va rog sa ma anuntati. nr tel 0743315436 sau YM:b3atm0rt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Buna seara. Tocmai ce am dat de o problema. Am schimbat chiria si raman cu motorul in ploaie. Nu are nimeni vreun garaj inchiriat in spatele blocului de 8 etaje dintre bisericuta si kauflandul din marasti, si sa aiba loc de inca un Shadow? Mai exact, in spatele blocului 5 de pe Fabricii de Zahar. Multam anticipat. UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 este cineva interesat de garaj pe str. Tulcea? garajul este la inceputul strazii pe malul lacului, facut din tabla dar destul de rezistent. chiria ar fi 50 lei pe luna impartit la cati suntem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Loc liber in garaj! Locatie: Zorilor, str. Gh. Dima (in spatele blocurilor.....deasupra la cimitirul din Manastur). Deci .... am loc liber in garaj. Pret 100 lei/luna care se imparte la cati suntem. Pana acum eram 3 oameni deci venea....33 lei/motor. Acum suntem 2 motoare.....deci mai este un loc liber. Din pacate nu avem nici curent nici apa ....dar in rest e OK garajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DELQ Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Cat de sigura e locatia? Se poate fura este lume/lumina in zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Cat de sigura e locatia? Se poate fura este lume/lumina in zona? Asta pt. mine e intrebarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V_for_Whatever Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 (editat) Am un garaj, str. Plopilor nr. 10, curte interioara. Zona e destul de linistita...de-aici si plusuri si minusuri. Cred ca mai sant unul sau doua locuri libere. Daca e cineva interesat, pm ori yahoo pls. Str. Plopilor nr. 10 e langa fabrica de bere, in plopilor vechi. Editat Iulie 19, 2009 de V_for_Whatever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djdee Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Caut shi eu un loc: Zona Mehedinti - Manastur (Union, Big, Minerva). Mai am un loc in garaj pe mehedinti. Djdee 0744658400 Asfalt uncat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joyn07 Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 salut caut si eu garaj in zona str bucuresti daca stie cineva sa ma anunte va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Buna seara. Tocmai ce am dat de o problema. Am schimbat chiria si raman cu motorul in ploaie. Nu are nimeni vreun garaj inchiriat in spatele blocului de 8 etaje dintre bisericuta si kauflandul din marasti, si sa aiba loc de inca un Shadow? Mai exact, in spatele blocului 5 de pe Fabricii de Zahar. Multam anticipat. UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tai_Pan Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Salutare, Mai avem un loc intr-un garaj pe Gorunului. Pretul e 120 lei/luna si pana acuma suntem 2 oameni. Mai este oc de un motor deci vine 40lei de persoana. Dati un telefon daca sunteti interesat 0745002994 sau taipan_yh id de mess Mesaj completat Ok, se pare am ramas singur in garaj, deci mai sunt doua locuri pentru cine e interesat. Pe Gorunului, in marasti, zona din spatele BRD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacia-wrc Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 ma intereseaza un garaj de inchiriat in zona dorobantilor, nasaud, pata, godeanu, stiu eu...prin zona oricum Imi trebuie cat se poate de mare pentru ca am plafonul la masina indoit rau de tot...si trebuie sa depozitez interiorul + motorul + ca trebuie sa tin si masina. daca are careva vre-o idee, vreo informatie rog sa lase un mesaj. imi trebuie dupa 12 august...sa zic...maxim 2-3 saptamani pana duc masina la tinichigiu sa repare plafonu, si imi inlocuiasca un prag indoit si sa o revopsesc integral. hai sa fie maximum o luna. ps: daca se poate la pret de criza, pret de student (am si carnet si studcard ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 2 locuri libere in garaj! Locatie: Zorilor, str. Gh. Dima (in spatele blocurilor.....deasupra la cimitirul din Manastur). Deci .... am loc liber in garaj. Pret 100 lei/luna care se imparte la cati suntem. Pana acum eram 3 oameni deci venea....33 lei/motor. Din pacate nu avem nici curent nici apa ....dar in rest e OK garajul. PM sau 0748-767503 - Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V_for_Whatever Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Mai este un garaj in zona Plopilor vechi (langa fabrica de bere), gol practic, loc de 3-4 motoare, chirie 100 ron/luna. Ar merge si pt. iernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 2 locuri libere in garaj! Locatie: Zorilor, str. Gh. Dima (in spatele blocurilor.....deasupra la cimitirul din Manastur). Deci .... am loc liber in garaj. Pret 100 lei/luna care se imparte la cati suntem. Pana acum eram 3 oameni deci venea....33 lei/motor. Din pacate nu avem nici curent nici apa ....dar in rest e OK garajul. PM sau 0748-767503 - Lucian Valabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b3atm0rt Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 caut si eu garaj in manastur de preferinta pe mehedinti. daca stiti ceva garaj sau mai aveti nevoie de o persoana in garaj va rog sa ma anuntati. inca mai caut 0743315436 Mesaj completat am loc in garaj de beton pe mehedinti pentru 1-2 motoare, chirie 100 ron impartit la cati suntem.tel 0743315436 sau ym:b3atm0rt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Caut garaj in Gheorghieni zona Brancusi-Albac pentru auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 stau in capat vis a vis de colina. mai ai loc in garaj? si unde mai exact i? 0740292288 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Caut garaj in Gheorghieni zona Brancusi-Albac pentru auto. s-ar putea sa pot ajuta, strict peste iarna. trec maine sa vorbim. cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Daca nu gasesc nimic de lucru urjent, atunci caut garaj pt locuit, preferabil cu curent si langa o benzinarie cu buda civilizata... Cam greu se gaseste in ziua de azi, eu caut de 6 luni. Am cont pe 3 site-uri de locuri de munca, am depus peste 100 de CV-uri si m-au chemat la un singur interviu, unde erau 255 de candidati pe un loc. Am destul de multa scoala si tot degeaba, nu m-au primit nici de vanzatoare la un magazin de haine pt ca nu aveam experienta in vanzari min 1 an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate