Sari la conținut

Se Intampla Si La Case Mai Mari...


Didis
 Share

Postări Recomandate

Asta inseamna pedeapsa Celui de SUS!!!!!

A condamnat un om la moarte... ce a primit el e putin.... :peace:

Shaq

 

 

Da chiar asa se gandeste dumnezeu ...

 

Asta a condamnat pa unu la scaun ( sau injectie .. nus ce a fost , nu ma intereseaza ) , hai sai sparg buza !

 

It happens ... poate se uita la una , poate era drogat , nu cred ca exista motociclist care sa nu fi facut un accident in viata lui ( de motociclist desigur )

 

 

Informativ : Sunt impotriva acestui gen de pedeapsa , nu cred ca statul ar trebui sa aiba puterea sa stinga lumina unei creatii ( made by god )

 

Informativ 2 : Sunt ateu .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Informativ : Sunt impotriva acestui gen de pedeapsa , nu cred ca statul ar trebui sa aiba puterea sa stinga lumina unei creatii ( made by god )

 

Informativ 2 : Sunt ateu .

 

"Nu exista atei pe un vas care se scufunda...."

 

:peace:

 

Shaq

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai ma gindeam si eu cum si-a umplut boticul de singe cu casca pe cap. Si nu-mi iesea socoteala.

 

 

Casca nu e o garantie absoluta. Chiar daca e integrala, se poate sparge viziera si cioburile sa te taie. Daca nu ti se potriveste foarte bine pe cap iti sare la impact sau dai cu barba de casca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca tot a deviat topicul de la un accident la altceva, dau si eu cu parerea. Cateodata stau si ma gandesc la chestia cu condamnarea la moarte... Ce pedeapsa merita pustiul ala iesean care a batjocorit si a lasat "la mumificare" sarmana fetita? Nici macar nu-l mustra constinta, povestea ca si cum ar fi povestit de cum a dat un gol la o miutza pe maidan. Oricum se pare ca avea antecedente. Fetita nu avea drept la viata? Ala primeste o condamnare de cativa ani, mai prinde o eliberare conditionata, in cativa ani e inapoi pe strada si continua sa faca ce a facut. Pe vremea lu' Ceasca la noi in oras un tip frustrat ca a fost refuzat de prietena lui a exterminat toata familia, fata si cei doi parinti. El ce merita? Primii care incalca dreptul la viata sunt chiar faptasii, si vorbesc de crimele sadice si premeditate, nu de cele provocate prin accidente. In general in contra pedepsei cu moartea se invoca acele cazuri unde exista dubii privitor la faptas, dar multe din crimele groaznice nici nu lasa loc dubiilor, e clar cine le-a comis si totusi faptasii mai devreme sau mai tarziu se intorc in societate si nu mai e nici o garantie daca nu cumva vor relua obiceiurile vechi.

Pana la urma cred ca singurii care platesc in mod real fara sa fie executati sunt cei care ajung inchisi la balamuc pentru tot restul vietii. Macar la ucigasiii dilimantroci nu stiu sa existe eliberare pentru buna purtare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

merita o celula de 1,5 pe 1,5 pe 1,5 peretii albi, lumina puternica non stop, sirena din 1/2 in 1/2 ora si paine si apa cat sa nu moara de foame.sau ocna da nu cred ca mai sunt pe la noi.

da oricum colegii de celula vor avea grija de el si isi va blestema zilele cat va sta la puscarie.detinutii in general nu prea au mila de ucigasii de copii, de pedofile si alte specii d-astea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...