POW Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 haideti sa va arat ceva interesant prima mea iubire a fost acest scooterash dragalash p care l-am primit d la cineva scooterul are multi ani si au fost produse 1000 d exemplare este p 3 roti DAR in timpul mersului rotile dupe spate stau nemiscate d pe drum iar jumatate d motocicleta se lasa cu tot cu roata fata este un motoras care a rezistat unor uimitoare chinuri nu este inmatriculata cu ea am fost la motocros p capuri am facut cerculetze am facut cascadorii cu ea si inca mai tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 arata super misto. pacat ca nu poate fi inmatriculata. mai trebuie totusi aranjata pe ici pe colo... exista un concept al suedezilor care are tot trei roti numai ca doua sunt in fata iar spatele este un KTM de 600. am vazut-o in revista PROMOTOR si dupa ce am vazut pozele cu scuterashul tau m-a dus gandul direct la aia. bafta cu 125 ala care cred ca il ai inmatriculat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 tare rau cu 3 roti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 e tare rau jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 E tare jucaria! S-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 CIUDATA JUCARIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Intradevar ar fi o idee sa o cumpar. Organizeaza o licitatie aici. Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Februarie 9, 2006 Autor Share Postat Februarie 9, 2006 nu,nu o vind momentabn este si stricata..o voi face in scurt timp nu o vand ca e f frumoasa si o iubesc prea mult daca vreau vreodata o sa te contactez constantine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 Eu am un FJR 1300 de 144 CP. Ma gindeam sa o iau din curiozitate. Daca vrei te ajut sa o repari si ma lasi sa o incerc. Daca imi suride , gasesc eu undeva in lumea asta , una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 eu nu am vazut nici una pana acum....si am umblat cat d cat prin lume am vazut una tot honda, tot acelasi sistem p trei roti,dar unde eu am motorul el avea o lada frigorifica..si multe alte chestii.. honda gyro...nushtiucum....ceva de genul asta dar cu putina vointza gasesti sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 eu nu am vazut nici una pana acum....si am umblat cat d cat prin lume am vazut una tot honda, tot acelasi sistem p trei roti,dar unde eu am motorul el avea o lada frigorifica..si multe alte chestii.. honda gyro...nushtiucum....ceva de genul asta dar cu putina vointza gasesti sigur Supe tare Ce senzatie ai cand iei curbe cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 e soenzatie f tare frate....simti ca ia curba singura si te poti lasa f mult pe o parte in curba chiar tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Ofer 500 e ; Daca nu si nu vrei sa o vinzi, as vrea sa o vad si sa imi fac una, de moment ce tot nu se inmatriculeaza. E pacat s-o tii ascunsa. Si te invit la Turul Europei 2006. Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 turul europei???????? poi imi i-a foc motoru` pana in bucuresti....c sa mai fac si turu` europei...ca sa nu mai zic d poluare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 super frate....k lumea rau.....e interesant cum se inclina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 misto chestia cu 3 roti:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 ai cazut cu ea? dak mi-o dai reusesc eu sa cad si de pe loc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 e haios cu 2 roti in spate, dar mai curios sint cum e invers, cu 2 in fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 da, misto faza cu inclinatul..de fapt inclinatul e partea misto la moto....asa ca daca reuseste sa te incline, e tare dpdv al senzatiilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 e haios cu 2 roti in spate, dar mai curios sint cum e invers, cu 2 in fata... Y-eww. Din ce colonie de furnici ucigase a scapat aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Y-eww. Din ce colonie de furnici ucigase a scapat aia ? Piaggio. se pare ca il vor fabrica in curand. Deocamdata muta depozitele de la Aprilia in depozitele lor! Astea sint poze din teste, apropo de aplecat in curbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN GOAGA Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 salut ma poti ajuta sa imi fac si eu rost de asa jucarie ? tel 074007239 sau hoinaru75@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 salut ma poti ajuta sa imi fac si eu rost de asa jucarie ? tel 074007239 sau hoinaru75@yahoo.com te-ai uitat ca topicul e din 2006?!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN GOAGA Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 imi cer scuze daca am deranjat dar imi doresc o hoda gyro s sau honda gyro up si daca poti sa ma ajuti platesc multumesc » Post actualizat in 16 Jul 2014 03:51cine are de vanzare asa ceva il rog sa ma contacteze tel 0740007239 sau hoinaru75@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate