Seb Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Salut. In cateva zile termin si eu scoala, trebuie sa-mi iau si eu un motorel, initial ma gandisem la un GS500 dar a inceput sa-mi placa foarte mult moto de la scoala, un Tricker de 250. M-am interesat, nu prea se gaseste la noi, am gasit un singur anunt si era 3500 iepuroi, iar eu dispun doar de 1500 (neincluzand echipamentul,mai bag si acolo vreo 500 ). Asa, ca sa n-o mai lungesc,intrebarea mea este : Ce alta alternativa as avea pentru mobra asta ? m-am mai uitat pe bikeshop, dar numai enduro mari am vazut. Pe tricker stau f bine, sunt cam scund de inaltime Stiu ca motocicleta asta nu-i chiar enduro, dar asta si caut, rotile mici, parfum Multumesc, bafta Editat Martie 26, 2009 de Seb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 http://lansarimotoare.motorclub.ro/1_602_Y...cker__4460.html Si o poza : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=9 interesant, multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiancaNEVE Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 si mie mi-ar placea un tricker. stiti pe cineva sa aiba de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Foarte rare astea pe la noi; si nici sa nu te gandesti ca poti face plimbari mai lungi cu ele - peste 80 la ora nici nu cred ca urca datorita raportului de transmisie orientat catre acceleratie. Inca un neajuns ar fi rezervorul care duce maxim 100km Editat Iulie 2, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 E buna de orasele Romaniei (gropi, trafic naspa, mai urci o scara, o bordura) dar cam atat, drum lung nu se pune problema. La banii aia de care dispui te-as sfatui catre o Yamaha XT 600 E sau si mai bine un Suzuki DR 350. (vechi dar ieftine si bune) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiancaNEVE Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Lupu & switch voi sunteti sfatuitorii mei vad tx imi treb mobra pt offroad si strada. la 600 e prea violenta. toata lumea ma trimite la DR 350 asa ca este in short list-ul meu. de ktm, pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 de ktm, pareri? Sunt rele si trebuiesc dadacite ca altfel fac buba cand ti-e lumea mai draga. La ce model de KTM te gandeai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 KTMu e ok sa-l iei neomorat si cu service la zi. Nu stiu sa fi vazut recent la niste preturi decente... Ma rog, tre sa ai grija de ea oleaca mai mult decat de-o japoneza de bataie (unde scapi fara daune daca intarzii cu intretinerea). Mai sunt si alte modele plauzibile pt tine (daca tot nu vrei 500-650), dar sunt o raritate. De ex, XL400R (Honda), TT250R (Yamaha). Iar preturile sunt invers proportionale cu cat de des vezi la noi motorul. Ai mai multe sanse sa iei un LC4 de la KTM in banii in care gasesti XL400R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiancaNEVE Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Sunt rele si trebuiesc dadacite ca altfel fac buba cand ti-e lumea mai draga. La ce model de KTM te gandeai? pai intai caut un motor de 250 nu mai mare. la ktm inteleg ca exc (sx inteleg ca e de motocross) ps am citit si recomandarile tale catre shadow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 pai intai caut un motor de 250 nu mai mare.la ktm inteleg ca exc (sx inteleg ca e de motocross) ps am citit si recomandarile tale catre shadow. KTM EXC 250 nici sa nu te gandesti, ala e alta mancare de peste. (hard-enduro) Ce ti-ar trebui tie ar fi un Kawasaki KLX 250, e frumoasa foc, usoara, suficient de puternica dar nu prea am vazut pe la noi decat in putine cazuri (era una de vanzare SUPERBA pe bikeshop.ro asta-toamna dar s-a dat repede si dreaq stie cui). In rest - Suzuki DR 350 dupa cum am mai spus. Daca e vorba de motociclete noi, recomand cu incredere Yamaha WR250 R sau modelele mai noi de KLX 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiancaNEVE Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 KTM EXC 250 nici sa nu te gandesti, ala e alta mancare de peste. (hard-enduro) Ce ti-ar trebui tie ar fi un Kawasaki KLX 250, e frumoasa foc, usoara, suficient de puternica dar nu prea am vazut pe la noi decat in putine cazuri (era una de vanzare SUPERBA pe bikeshop.ro asta-toamna dar s-a dat repede si dreaq stie cui). In rest - Suzuki DR 350 dupa cum am mai spus. Daca e vorba de motociclete noi, recomand cu incredere Yamaha WR250 R sau modelele mai noi de KLX 250. da da WR-ul ti-am zis ca-mi surade din pliant, dar sa invat sa merg intai offroad si apoi trec la WR. cat despre Kawasaki KLX 250, daca nu prea gasesc la noi nu o sa am probleme cu piesele? Ma gandesc ca poate gasesc in afara...?! ps sa ma mut inapoi pe topicul "primul meu enduro"? KTMu e ok sa-l iei neomorat si cu service la zi. Nu stiu sa fi vazut recent la niste preturi decente... Ma rog, tre sa ai grija de ea oleaca mai mult decat de-o japoneza de bataie (unde scapi fara daune daca intarzii cu intretinerea). Mai sunt si alte modele plauzibile pt tine (daca tot nu vrei 500-650), dar sunt o raritate. De ex, XL400R (Honda), TT250R (Yamaha). Iar preturile sunt invers proportionale cu cat de des vezi la noi motorul. Ai mai multe sanse sa iei un LC4 de la KTM in banii in care gasesti XL400R. nu stiu ce vreau, stiu insa ce nu vreau . nu vreau sa ma dau cu ea peste cap. n-am facut off road in viata mea dar pentru asta m-am apucat de moto. vointa nu-i tot una cu putinta, dar ma straduiesc. am 50 de kg deci imi treb ceva f usor care sa-mi permita mersul pe strada (caci sunt incepatoare si sa nu-mi pierd "talentul" ) si offroad ca vreau sa ma inscriu la cursuri. sapt viitoare dau sala asa ca mai am putina vreme sa ma decid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 da da WR-ul ti-am zis ca-mi surade din pliant, dar sa invat sa merg intai offroad si apoi trec la WR. Pai ce, nu poti sa inveti si cu WR-ul? ps sa ma mut inapoi pe topicul "primul meu enduro"? Da, ar fi mai bine, ca ii stricam omului topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 pai intai caut un motor de 250 nu mai mare.la ktm inteleg ca exc (sx inteleg ca e de motocross) ps am citit si recomandarile tale catre shadow. Dominator de 250? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Dominator de 250? De asta uitasem Chiar are o fata de pe acilea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiancaNEVE Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 am stricat topicul de Tricker ma gandesc si va spun la ce m-am decis. acum si in functie de ce gasesc la vanzare. let me know daca auziti ceva. multam de sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 nu stiu ce vreau, stiu insa ce nu vreau . nu vreau sa ma dau cu ea peste cap. n-am facut off road in viata mea dar pentru asta m-am apucat de moto. vointa nu-i tot una cu putinta, dar ma straduiesc. am 50 de kg deci imi treb ceva f usor care sa-mi permita mersul pe strada (caci sunt incepatoare si sa nu-mi pierd "talentul" ) si offroad ca vreau sa ma inscriu la cursuri.sapt viitoare dau sala asa ca mai am putina vreme sa ma decid Dupa 2 ore de "off" strada o sa ti se para "pentru copii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chunky Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Buna, caut si eu un model enduro, iar lipsa experientei in domeniu ma cam doboara imi place mult Yamaha WR250 R dar depaseste putin limita in care trebuie sa ma incadrez cu banii ma ajutati si cu alte variante asemanatoare pana in 5000-5500 euro ? Eventual un enduro mai soft unpic Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Buna, caut si eu un model enduro, iar lipsa experientei in domeniu ma cam doboara imi place mult Yamaha WR250 R dar depaseste putin limita in care trebuie sa ma incadrez cu banii ma ajutati si cu alte variante asemanatoare pana in 5000-5500 euro ? Eventual un enduro mai soft unpic Multumesc Ai grija ca WR-urile si CRF-urile, ca si KTMurile si asa mai departe sunt motoare de competitie. Fiabilitatea nu e punctul lor forte. Ai putea incerca un DR-Z de 400; gasesti s-h relativ nou in banii tai. De nou nu ai ce soft enduro nou sa iti iei si sa fie si bun. Un s-h relativ recent. Vezi de-un KTM LC4 adventure sau simplu. Daca nu, uita-te la XT 660z (nu XTZ 660) care e modelul nou de Tenere. Mai vezi si de-un Suzuki V-Storm, care e mai mult touring decat enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chunky Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Suzuki DRZ 400 SM Imi place pana acum ce am citit despre ea. Pare sa fie ceea ce caut. Mai sunt si alte tipuri asemanatoare? ( poti ignora limita de bani) V-storm nu imi place Mersi mult pentru sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Supermotard cu intretinere redusa nu prea gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Buna, caut si eu un model enduro, iar lipsa experientei in domeniu ma cam doboara imi place mult Yamaha WR250 R dar depaseste putin limita in care trebuie sa ma incadrez cu banii ma ajutati si cu alte variante asemanatoare pana in 5000-5500 euro ? Eventual un enduro mai soft unpic Multumesc am eu un WR250F la 5000 eur, model 2008. la noi in showroom. www.motociclete.com.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 am eu un WR250F la 5000 eur, model 2008. la noi in showroom. www.motociclete.com.ro Pai io cand am fost, prin mai, pentru un WR250F inmatriculabil mi s-a zis de 7600-8000 euroi si la intrebarea "altceva mai omenesc" mi s-a raspuns ca "asta e"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Pai io cand am fost, prin mai, pentru un WR250F inmatriculabil mi s-a zis de 7600-8000 euroi si la intrebarea "altceva mai omenesc" mi s-a raspuns ca "asta e"... poate e de vina criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate