Sari la conținut

Off-topic


gn77b
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 3,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Corect ... :lol: si daca daca termini berea si ...nici un rezultat , mai ai o sansa STINGI LUMINA, pe intuneric ,,aproape toate" sunt frumoase.. :cheers:

Da, dar stii cum e cu suma simturilor, cum dispare unul, se ascut celelalte, risti sa-i simti blana de pe spate :banana:

 

Si daca tot se anunta "carnicula", sa ramanem la bere:

 

Editat de Alveola
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai, e ora 11:40, ma mai dau si eu pe net oleaca inainte sa ma culc. Si ma puna naiba sa dau click pe linku' tau. Sa vad cum mai reusesc sa dorm acuma...

 

... cracanat ... adica pa sistem turbo :cheers:

Editat de grin
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da-o-n ma-sa-n c-u-r de treaba ...

 

http://www.trilulilu.ro/doru15/f40b193873008b

 

Doamne apara-ne si pazaste-ne.de unde dracu mai apar toti agaricii astia si toate panaramele?exista vreo fabrica ascunsa a lui diaconescu de unde ii scoate pe banda rulanta??? OMGGGGGGGGGGGGGGG.i-as inchide pe toti undeva pe o insula parasita si le-as da foc... azi dimineata am auzit la carcotasi ca idioata asta a inceput sa cante si in engleza.din nou OMG!!!!! :lol: :lol: :cheers: :banana: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"The almost most famous man from Vaslui,Romania "

 

 

Cav300 (4 weeks ago) Show Hide

0

Marked as spam

Reply | Spam

intr-o zi knd mam intalnit cu el la aurocor iam dat o tigara si lam intrebat dc se invarte si dak e nebun... a zis k se preface sa mai faca rost si el de nishte bani asa k nu va mai fie atat mila de el k e normal omu...

 

trist...

 

P.S. cum ti se pare ca suna "almost most" ? :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

trist...

 

P.S. cum ti se pare ca suna "almost most" ? :cheers:

 

The best of the best, adica cel mai cel mai, dar fiecare cu parerea lui, baiatu se descurca si el cum poate. Au fost prin Vaslui si bancnote care aveau chipul lui pe ele, de 500 CIUPEȚI.

In acea vreme 1 ciupete = 1 rubla.

:banana:

Sa stii ca nu- l compatimesc. Face in medie in jur de 80 RON pe zi, aseara l-am auzit,..............asta e, fiecare se descurca cum poate.

Da, el e cel mai cunoscut si mai faimos in sensul interpretabil dat de fiecare in parte.

Dar astea-s fapte diverse. :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai oameni buni. Ati inteles total gresit: nu e un topic de bancuri. In loc sa bagati si voi niste C2H5OH si sa aberati pe aici, ca mine, dati copy-paste la filmulete de pe net. Nu pot sa cred, in fundatie sinteti mai simpatici :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cine imi da si mie o tura mica un motor? nu am mai mers demult pe motor. am 2 sapt.... cevade genu. 2-3. mi-e tare dor sa mai merg

 

AVIZ MISTOCARILOR, SA NU SE APUCE DE GLUME.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa ma recunoaste dusmanii in trafic, avind in vedere ca nu am trecut prin fundatie de un car de ani, the new look of Suzy.

 

Credits: se observa in fundal locuinta la boschetarii care imi pazeste motoru zi de zi si, mai important, noapte de noapte. Va multumesc bajeti >:)<

post-24366-1245788954_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa ma recunoaste dusmanii in trafic, avind in vedere ca nu am trecut prin fundatie de un car de ani, the new look of Suzy.

 

Credits: se observa in fundal locuinta la boschetarii care imi pazeste motoru zi de zi si, mai important, noapte de noapte. Va multumesc bajeti >:)<

Suzy, Suzy da ce bine arati. Sa mor de nu imi fac si eu Jawa asa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fratilor, am vesti bune pentru motociclisti :

 

Am scapat de accidente in zona Sculeni ! Zona a fost selectata pentru aterizari fortate ale planoarelor.

Sambata eram in zona, si am oservat pe la 14.30, la sensul giratoriu un planoras la un nivel cam mic de energie potentiala; la vreo 10 minute, in drum spre Iasi, l-am vazut la plaja pe iarba.

Asadar, circulati cu atentie ... cad planoare.

Editat de tripaco
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Caliniiiii , sper ca nu te ,,extragi'' de la Tg. Secuiesc... ca acolo e palinca , gulash, si chiurtoshcolaci (sau cum D-zeu s-o scrie...) Iar berea curge la greu ... iar atmosfera daca nu ne place... ne-o creem... :)

3-5 iulie... Problemele e mai multe: 1. $$$ si 2. nu pot sa-mi iau chiar 2 zile libere, am schimbat servul de vreo luna si n-ar da chiar bine (cf. legii nici n-am dreptul la concediu in primele 3 luni). Am vorbit azi cu sefu' de concediu pe 10 (ca sa plec de vineri dimineata spre Predeal) si-a zis ca-i ok, da' n-as vrea sa exagerez. Cred ca anu' asta in afara de Predeal o sa mai bag Radauti, ca-i aproape, si cam atit :) Am avut eu planuri mari anu' asta, da' m-a lovit recesiunea in cel mai direct si dureros mod.

Da' apropos, unde-i threadul despre Predeal? Am visat eu ca era ceva de genul asta pe "Iasi"?

 

In alta ordine de idei: ia haideti sa va povestesc, asa ca inainte de culcare, despre aventurile mele cu minunata firma de asigurari Astra.

Dupa cum stiu unii, anul trecut am avut un accident relativ minor, cauzat de o masina care a intrat pe rosu in intersectia de la Cafe Palas. Mers cu respectivul la Politie, dat declaratie, facut proces verbal, autorizatie de reparatie pt. Suzy. Booooooon.

Deoarece nu pasisem inca in miraculoasa lume a asigurarilor, credeam ca ma duc acolo, dau autorizatia si la revedere. Un nene de-acolo, asa la vreo 50-55 de ani, veni-i-ar toti pagubitii cu CSA-ul la usa, a avut grija sa-mi demonstreze ca traiam in "Lala-land".

Ma ia cu frumuselul, si incepe sa-mi bage calm niste texte cam asa (incerc sa reproduc formularea cit mai exact):

"Stiti ce ma gindesc eu ca s-ar fi putut intimpla? Nu spun ca asa a fost, dar e posibil: in acea intersectie multi obisnuiesc sa taie curba. Poate dvs. ati facut la fel si ati intrat pe sensul lui." :)

Adica... eu, motociclist satanist si barbos, intru cu bolidu' meu de 600 CP in sarmanul om, si dupa aia il constring, sub amenintarea armei, sa vina cu mine la Politie si sa declare ca de fapt el m-a busit.

Deja ma cam inverzisem oleaca, dar am zis ca mai bine zimbesc frumos si vad ce spune mai departe. Boooon. Ei bine, acest domn, tare-mi pare rau ca nu i-am retinut numele, imi zice ca din PV nu se intelege clar a cui e vina. Formularea din PV nu am cum sa mi-o amintesc, dar orice om care l-a vazut a priceput f. clar ce si cum. Respectabilul domn, ca sa nu zic imbecilul (sper sa citesti, nene) ma trimite la Politie, sa refaca PV-ul. M-am certat cu el dar nu s-a lasat induplecat. Iaca, a doua zi, ma infiintez la Pol. Rutiera, si-o caut pe don'soara agent constatator, careia ii prezint situatiunea. La care imi raspunde, clar mirata: "Da' aia is prosti la cap? (formulare exacta, n.r.) Pai devreme ce PV-ul e facut, semnat si stampilat, cine-s ei sa-l conteste? Si in al doilea rind, pentru lamuriri firma de asigurari trebuie sa faca o adresa scrisa catre noi, nu sa va puna pe dvs. pe drumuri". In fine, imi face o adaugire pe PV, semneaza si stampileaza deasupra, rasuflu usurat si ma intorc la Astra.

Intru, si remarc ceva nou in privirea acelui nene. Ma ia cam asa: "eu am mai studiat intre timp intersectia aia (ei p.ula, n.r) si sa stiti ca ceva nu se leaga in PV" A debitat o aiureala pe care nu am fost in stare s-o inteleg, ceva de genul ca in timp ce eu (care veneam de pe Sf. Andrei) am verde, cel care coboara dinspre Pizzeria Domneasca are portocaliu. Da, asta e singurul lucru pe care am fost eu in stare sa-l inteleg din acea elucubratie, cu mintea mea limitata. Permiteti-mi sa: :) Nu cred ca e cazul de comentat ceva aici.

Ii jur ca ma duc si ii fac o harta a intersectiei cu precizie (locul in care cazusem era inca vizibil din cauza ca mi se sparsese capacul de pe stinga si-mi cursese uleiul). Si chiar asa am facut, m-am dus in intersectia aia cu o ruleta si am masurat cit am putut eu de precis pe acolo. Cred ca e clar ca pina in acel moment deja eram un pachet de nervi si aveam rabdarea sa fac asta doar consolindu-ma cu gindul ca dupa ce ma voi intoarce o sa-i transez lu' gigi teasta cu un flex. Pentru o dauna de 1000 RON si o situatie in care vina era clara, deja ma pusesera pe drumuri de citeva ori.

In fine, restul is detalii, ce conteaza e ca am plecat de acolo urlind, si daca as fi stiut de existenta CSA, as fi venit cu ei de minuta urgent. Piuna la urma mi-au dat banii, dupa cca. 1 luna.

A, ca sa nu mai spun ca daca ala de-a intrat pe rosu nu frina si nu tragea de volan, putea sa ma omoare lejer.

 

Azi am aflat ca acel coleg de serv. cu Fireblade, care a fost acrosat pe Sararie de o SUV-ista, are fericirea sa si-l faca tot pe asigurare la Astra. Acelasi nene se ocupa de cazul lui. Mi-a povestit cam ce si cum, am recunoscut stilul imediat. Motorul are un deviz de 3000 si ceva de euro si aia vor sa-i bage pe git reparatii cu piese SH si carene facute cu chit. La un motor pe care l-am vazut de aproape si care arata tipla. Apai cum dracu' repari tu o carena care e rupta la muchie? Asta din nou intr-o situatie in care omu' putea s-o sfecleasca lejer.

 

Concluzia: ceea ce vreau sa va zic e ca daca o sa aveti vreodata de rezolvat un caz de daune la Astra si va face bou' ala cea mai mica problema, va rog sa-mi spuneti si jur ca ma duc eu personal sa aduc CSA-ul.

Editat de CalinD
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

3-5 iulie... Problemele e mai multe: 1. $$$ si 2. nu pot sa-mi iau chiar 2 zile libere, am schimbat servul de vreo luna si n-ar da chiar bine (cf. legii nici n-am dreptul la concediu in primele 3 luni). Am vorbit azi cu sefu' de concediu pe 10 (ca sa plec de vineri dimineata spre Predeal) si-a zis ca-i ok, da' n-as vrea sa exagerez. Cred ca anu' asta in afara de Predeal o sa mai bag Radauti, ca-i aproape, si cam atit :) Am avut eu planuri mari anu' asta, da' m-a lovit recesiunea in cel mai direct si dureros mod.

Da' apropos, unde-i threadul despre Predeal? Am visat eu ca era ceva de genul asta pe "Iasi"?

 

In alta ordine de idei: ia haideti sa va povestesc, asa ca inainte de culcare, despre aventurile mele cu minunata firma de asigurari Astra.

Dupa cum stiu unii, anul trecut am avut un accident relativ minor, cauzat de o masina care a intrat pe rosu in intersectia de la Cafe Palas. Mers cu respectivul la Politie, dat declaratie, facut proces verbal, autorizatie de reparatie pt. Suzy. Booooooon.

Deoarece nu pasisem inca in miraculoasa lume a asigurarilor, credeam ca ma duc acolo, dau autorizatia si la revedere. Un nene de-acolo, asa la vreo 50-55 de ani, veni-i-ar toti pagubitii cu CSA-ul la usa, a avut grija sa-mi demonstreze ca traiam in "Lala-land".

Ma ia cu frumuselul, si incepe sa-mi bage calm niste texte cam asa (incerc sa reproduc formularea cit mai exact):

"Stiti ce ma gindesc eu ca s-ar fi putut intimpla? Nu spun ca asa a fost, dar e posibil: in acea intersectie multi obisnuiesc sa taie curba. Poate dvs. ati facut la fel si ati intrat pe sensul lui." :)

Adica... eu, motociclist satanist si barbos, intru cu bolidu' meu de 600 CP in sarmanul om, si dupa aia il constring, sub amenintarea armei, sa vina cu mine la Politie si sa declare ca de fapt el m-a busit.

Deja ma cam inverzisem oleaca, dar am zis ca mai bine zimbesc frumos si vad ce spune mai departe. Boooon. Ei bine, acest domn, tare-mi pare rau ca nu i-am retinut numele, imi zice ca din PV nu se intelege clar a cui e vina. Formularea din PV nu am cum sa mi-o amintesc, dar orice om care l-a vazut a priceput f. clar ce si cum. Respectabilul domn, ca sa nu zic imbecilul (sper sa citesti, nene) ma trimite la Politie, sa refaca PV-ul. M-am certat cu el dar nu s-a lasat induplecat. Iaca, a doua zi, ma infiintez la Pol. Rutiera, si-o caut pe don'soara agent constatator, careia ii prezint situatiunea. La care imi raspunde, clar mirata: "Da' aia is prosti la cap? (formulare exacta, n.r.) Pai devreme ce PV-ul e facut, semnat si stampilat, cine-s ei sa-l conteste? Si in al doilea rind, pentru lamuriri firma de asigurari trebuie sa faca o adresa scrisa catre noi, nu sa va puna pe dvs. pe drumuri". In fine, imi face o adaugire pe PV, semneaza si stampileaza deasupra, rasuflu usurat si ma intorc la Astra.

Intru, si remarc ceva nou in privirea acelui nene. Ma ia cam asa: "eu am mai studiat intre timp intersectia aia (ei p.ula, n.r) si sa stiti ca ceva nu se leaga in PV" A debitat o aiureala pe care nu am fost in stare s-o inteleg, ceva de genul ca in timp ce eu (care veneam de pe Sf. Andrei) am verde, cel care coboara dinspre Pizzeria Domneasca are portocaliu. Da, asta e singurul lucru pe care am fost eu in stare sa-l inteleg din acea elucubratie, cu mintea mea limitata. Permiteti-mi sa: :) Nu cred ca e cazul de comentat ceva aici.

Ii jur ca ma duc si ii fac o harta a intersectiei cu precizie (locul in care cazusem era inca vizibil din cauza ca mi se sparsese capacul de pe stinga si-mi cursese uleiul). Si chiar asa am facut, m-am dus in intersectia aia cu o ruleta si am masurat cit am putut eu de precis pe acolo. Cred ca e clar ca pina in acel moment deja eram un pachet de nervi si aveam rabdarea sa fac asta doar consolindu-ma cu gindul ca dupa ce ma voi intoarce o sa-i transez lu' gigi teasta cu un flex. Pentru o dauna de 1000 RON si o situatie in care vina era clara, deja ma pusesera pe drumuri de citeva ori.

In fine, restul is detalii, ce conteaza e ca am plecat de acolo urlind, si daca as fi stiut de existenta CSA, as fi venit cu ei de minuta urgent. Piuna la urma mi-au dat banii, dupa cca. 1 luna.

A, ca sa nu mai spun ca daca ala de-a intrat pe rosu nu frina si nu tragea de volan, putea sa ma omoare lejer.

 

Azi am aflat ca acel coleg de serv. cu Fireblade, care a fost acrosat pe Sararie de o SUV-ista, are fericirea sa si-l faca tot pe asigurare la Astra. Acelasi nene se ocupa de cazul lui. Mi-a povestit cam ce si cum, am recunoscut stilul imediat. Motorul are un deviz de 3000 si ceva de euro si aia vor sa-i bage pe git reparatii cu piese SH si carene facute cu chit. La un motor pe care l-am vazut de aproape si care arata tipla. Apai cum dracu' repari tu o carena care e rupta la muchie? Asta din nou intr-o situatie in care omu' putea s-o sfecleasca lejer.

 

Concluzia: ceea ce vreau sa va zic e ca daca o sa aveti vreodata de rezolvat un caz de daune la Astra si va face bou' ala cea mai mica problema, va rog sa-mi spuneti si jur ca ma duc eu personal sa aduc CSA-ul.

ca sa te duci la csa iti trebuie o proba...te duci frumusel la un service ce lucreaza cu asigurarile si sa-ti faca o nota constatatoare precum ca piesele NU POT FI REPARATE ci schimbate din diferite motive si le enumera acolo

 

oricum nu doresc la nimeni sa aibe de-a face cu RCA-ul altuia pt ca e jale... nu iti platesc dauna in totalitate fiind mari sanse sa ramai cu motoru pe dreapta sau sa asteptii banii 6 luni cum am mai patit si eu cu ei

 

asa ca mai bine circulati cu ochii in 14

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...