Sari la conținut

Off-topic

gn77b
 Share

Postări Recomandate

:))

auzi chuky intreba de altii care scriu sub niste id-uri dubioase... mortyse e de cand umblam noi cu neprele...adica de demult :D)

Orestte, cine m-a parat? Ooof, am fost deconspirata :P

Mesaj completat

Nu-i zi. Scuze. N-am tasnit dintre autobuze, eram pe banda din mijloc de cand luasem curba de pe independentei. Si in plus, fiind in frana de motor (cam tot de atunci) ar fi trebuit sa ma auzi din timp. E vina ta!

Ei, sa stii ca vazusem motorul parcat pe Independentei cu doua trei minute inainte. Nu te-am auzit venind si nici vazut ca io tocmai coboram dintr-o namila de-aia albastra si urata. Stiu ca n-ai tasnit, am exagerat eu, de la sperietura - cred ca e si cam greu sa tasnesti cu "mititica" aia a ta. Io nu ma supar... io-s ca aia micii, ma sperii si dupa aia rad. :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

MORTYSE tare`s curios cand o sa faci primul pas sa`mi ceri nr de tel :D

:)

Era sa uit ! Buna Dimineata People !

Editat de CeZ_Ro
Link spre comentariu

Cat mai e legatura de patrunjel pe piata in zilele astea?

Waaaaaaaaaaaaaay off topic...

Pt cez, nr ei de tel e 07ADU OPA LIN CA

:) Sambata

ajung la tg neamt :D abia astept ! O bem acolo ca e un pic pic pic pic ... ajungi si tu ?

Link spre comentariu

Da' cum io nu vin la Neamt, il deleg pe sorin_ush sa aiba grija de portia mea :)

Ne Nee !! ciu`ciuuu !! E cu foi ... stampile ... aprobari .. etc ! Deci ori tu ori eu :)) Lui ai dau doar portia lui c`apoi se imbata mai tare ca mine si iar nu`i ok ! :D Propui alt bisnis ?

Link spre comentariu

Ne Nee !! ciu`ciuuu !! E cu foi ... stampile ... aprobari .. etc ! Deci ori tu ori eu :)) Lui ai dau doar portia lui c`apoi se imbata mai tare ca mine si iar nu`i ok ! :D Propui alt bisnis ?

Io la Iasi n-am dat de matale, da' palinca asta a devenit legenda, asa ca, ori cu delegatie ori fara, cred ca o sa imbatati si pupaza din tei si o sa coboare si ostenii lui Stefan din cetate (iti dai seama cum ar fi fost povestea daca Sobieski ar fi avut palinca?)

Link spre comentariu

Io la Iasi n-am dat de matale, da' palinca asta a devenit legenda, asa ca, ori cu delegatie ori fara, cred ca o sa imbatati si pupaza din tei si o sa coboare si ostenii lui Stefan din cetate (iti dai seama cum ar fi fost povestea daca Sobieski ar fi avut palinca?)

Am umblat tip`til pe`acolo . Care`a dat de ea o tine minte si`acum :)

Apropo legat de sobieski ori viteji gen Stefan Cel MARE pff .. sunt certat cu ei . In perioada aia invatam sa inot si nu ma puteam imparti in 2 :D

Link spre comentariu

RRRROOOOOOOOOOOOOOOCK, MATUUUUSAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!

Acest slogan apartine Lupilor Albi & co. Prin urmare, va fi citat cu simt de raspundere, in situatii de entuziasm debordant, pe un ton cat se poate de raspicat, sa auza tot neamu'.

Se administreaza in doze nelimitate, fara recomandarea medicului sau farmacistului. In caz de reactii adverse, stati naibii acasa! Am zas!

Editat de MORTYSE
Link spre comentariu

e ziua ta?

Nenea Puc ! Calculeaza-mi si mie te rog, daca m-am lasat de fumat exact 5 ani, si pe 27 iunie ac ma apucai din nou de porcaria asta, cati bani am economisit in cei 5 ani, ca poate-mi tatuez pe mana sa vad tot timpul. Si uite-asa tre' sa ma apuc de baut ca sa ma pot lasa de fumat, fiindca suma viciilor e o constanta, si de f___t nu prea am timp ( !!! nu e o scuza ), si de drogat e cam tarziu.

Rectificare : F___tul nu-l consider un viciu, ci o virtute, prin urmare nu-mi raman decat drogatul si alcoolu' ca sa ma pot lasa de fumat din nou. Orice sugestie referitoare la alte posibile vicii omologate este binevenita.

Link spre comentariu

RRRROOOOOOOOOOOOOOOCK, MATUUUUSAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!

Ca sa nu fim acuzati de partinire, propun ca sloganul de strigat sa nu fie acesta, ci "CHIZDEALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", dupa cum strigau ostenii lui Stefan cand se duceau sa-i... ei bine chizdeasca pe otomani :)

e ziua ta?

Daca ma platesti suficient, sunt ce vrei tu :D :)

Editat de Alveola
Link spre comentariu

Subsemnatu' tin sa declar urmatoarele:

In ziua de vineri, pe la Âşasă juma spre Âşapte, in urma faptul ca-s prost, am atins frana față in timp ce eram (tot de prost) pe banda alba despartitoare de sensuri. Ca urmare, am picat ca o placinta, cu tot cu motor. Irina, fiind la vreo 10 metri in spatele meu, s-a speriat, a atins frana față ceva mai tare decat trebuia si s-a imprastiat si ea. Daune minore la ambele motoare, noi suntem ok, Irina un pic mai contuzionata pe la genunchi. Ca sa nu povestesc la infinit aceeasi chestie, va rog sa discutati despre asta cu toti cunoscutii comuni, multumesc anticipat.

Da?

Link spre comentariu