sergiuleas Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Are cineva idee se inchiriaza mobre prin iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Nu, nu se inchiriaza nicaieri, daca vrei sa vezi un cb vorbeste cu Mircea Pijama, mai mult ca sigur o sa te ajute sa iti faci o parere./index.php?/user/8859-pijama/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiuleas Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 ok multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 merge cineva in weekend pe Pasul Tihuta? sau macar mestecanis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Nu deschid un nou topic pt o singura intrebare... Are cineva un numar de telefon al domnului Titi Basalic (titi bas srl) ? As vrea sa dau de el cat mai repede posibil, si nu am gasit nicaieri un numar de telefon. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Stie cineva unde pot pansona o bucata de metal,aluminiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 (editat) Va salut, vreau sa cumpar un set de telescoape din falticeni si ma intrebam daca ma poate ajuta cineva uitandu-se daca nu-s indoite sau alte probleme vizibile inainte sa mi le trimite respectivul vanzator. Multumesc si asfalt uscat Editat Mai 12, 2013 de Paul_Gabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 AI PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex2ryd Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 http://www.vplay.ro/watch/1g4s7thz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Salut. Citisem pe undeva (tot aici pe forum) ca cei cu statia de betoane (sau ce o mai fi ea) de langa poligonul moto din Iasi ar fi cumparat spatiul unde se afla poligonul si astfel "am ramas fara". Stie cineva daca e adevarat sau sunt doar vorbe ... ? Am un prieten care ar vrea sa inceapa scoala si nu cumva sa aiba vreo surpriza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Din cate stiam eu acuma nici o scoala nu face inscrieri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 X: Buna ziua. Y: Bat pari. Asa a sunat asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 stie cineva cum e starea drumului Iasi-Vaslui 248 si continuare cu 15 D ?a fost cineva recent pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yu_li_yan Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Am fost acum 2 saptamani cu masina. De la Iasi la Buhaesti, adica pe DJ248, asfaltul e foarte bun, cu urmatoarele exceptii: - Lunca Cetatuii - gropi nesemnalizate - Inainte de Bordea - lipseste complet asfaltul, pe 500 m, e doar pietris - Rates Cuza - la fel lipseste complet asfaltul pe cca 300 m, pietris De la Buhaesti la Vaslui, pe DN15D, e prost. Trebuie sa fii cu ochii in 4, unele gropi sunt peticite, altele nu (!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Cine ma poate ajuta cu o remorca mica pentru 2-3 ore ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 maine se implinesc 6 ani de cand a trecut in nefiinta un bun prieten, Fleica. Care vrea sa mearga la locul accidentului(cacaina) sau la cimitir(aroneanu) o poate face. eu am zis sa organizam ceva frumos, daca nu eu oricum ma duc singur si am sa trag un cerculet in fata acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Geam turometru spart plus rama facuta bucatele . Are cineva o idee de a imporviza ceva pentru a iesi cat de cat placut inapoi ? Din ce pot face alt geam si alta rama . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Geamul il poti face din o carcasa de cd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 10x , acum sa vad cu rama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiFx Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Salutare, Fiindca sunt din Iasi si vroiam sa ma prezint, am decis sa aleg threadul acesta. Am B-ul de vreo 7 ani, dar pasiunea pentru masini a trecut repede, iar cea pentru motociclete inca e prezenta dupa 9 ani de cand imi doresc asta. In sfarsit, m-am inscris zilele trecute la scoala pentru categoria A, si urmeaza sa incep poligonul. Nu mentionez numele scolii inca, deoarece am sa fac un review la sfarsit, dupa ce iau carnetul. Am sunat la Politie-programari examene si mi s-a zis ca dau examen si la traseu in oras, deci va fi interesant. Vreau sa cunosc, sa fac parte din comunitatea moto si sa prind experienta necesara unor excursii de cateva zile cu moto prin tara sau strainatate. Sunt obisnuit sa merg cu rucsacul si cortul prin munti. Voi reveni cu detalii, intrebari si impresii. Asfalt uscat! AndreiFx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 bun venit in comunitate. daca ai intrebari referitoare la orice in acest domeniu pune intrebari si iti vom raspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Ii lipseste cuiva o motocicleta? http://www.bzi.ro/exclusiv-mascatii-au-saltat-doi-soti-si-copilul-lor-minor-afla-cu-ce-se-ocupau-indivizii-update-foto-video-372251 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 10x , acum sa vad cu rama. Rama o poti face din aluminiu sau plastic pe un strung. Trebuie sa stii cotele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Vreo spalatorie Moto in Iasi? As prefera un loc in care se face treaba asta cu grija si atentie, nu baieti de la spalatorii auto "deschisi" la lucruri noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Pijama nu stiu daca este vro spalatorie in iasi pt moto dar poti incerca sa o speli tu cu mana ta in pacurari .... eu cred ca o sa te descurci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate