9iuli Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 aaaa da?!! Atunci luni fac programarea,acum la ora asta e inchis Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 poti sa faci si on-line si alegi ce ora si ce data vrei din lista. cel putin eu asa am facut (pe 14 martie am completat on-line formularul pt data de 21 martie pt intervalulul 11-11-30).asa am vrut eu dar puteam sa aleg si data de 15 dar daca ziua respectiva era plina cu programari posibil sa-mi fi zis sa aleg alta zi. poti sa treci ce pret vrei acolo dar la rar nu iti trebuie.mie mi-a cerut doar cererea de rar(pe care am completat-o in ziua cand am avut programare,iti da portarul acea cerere) si carta de circulazione.Totusi e bine sa ai toate actele la tine pentru orice eventualitate. Succes. http://pro.rarom.ro/programari.asp?main Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 nu e mai simplu sa-ti iei nr rosii, faci rar-ul si te si plimbi o luna pana s-o inmatriculezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 pentru prima inmatriculare trebuie sa faci identificare+itp NUMAI la RAR trebuie sa ai targa, certificat proprietate si act V-C catre tine, buletin +rabdare daca ai nevoie de transport avem masina+remorca speciala pentru moto Oreste,am facut programarea on-line si este pe 24/04/13 intre 11:30-12:00 Ma las in baza ta cu transportul atunci, ok? poti sa faci si on-line si alegi ce ora si ce data vrei din lista. cel putin eu asa am facut (pe 14 martie am completat on-line formularul pt data de 21 martie pt intervalulul 11-11-30).asa am vrut eu dar puteam sa aleg si data de 15 dar daca ziua respectiva era plina cu programari posibil sa-mi fi zis sa aleg alta zi. poti sa treci ce pret vrei acolo dar la rar nu iti trebuie.mie mi-a cerut doar cererea de rar(pe care am completat-o in ziua cand am avut programare,iti da portarul acea cerere) si carta de circulazione.Totusi e bine sa ai toate actele la tine pentru orice eventualitate. Succes. http://pro.rarom.ro/programari.asp?main Multumesc, am facut programarea on-line asa cum mi-ai spus tu. nu e mai simplu sa-ti iei nr rosii, faci rar-ul si te si plimbi o luna pana s-o inmatriculezi? Da este mai simplu, doar a nu am inca permisul, si nu sunt in tara.Varianta cu oreste este cea valida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Oreste,am facut programarea on-line si este pe 24/04/13 intre 11:30-12:00 Ma las in baza ta cu transportul atunci, ok? ma suni inainte cu 2 zile si rezolvam aici gasesti datele mele de contact nu e mai simplu sa-ti iei nr rosii, faci rar-ul si te si plimbi o luna pana s-o inmatriculezi? e mai scump, plus ca tre sa stai la vre-o 2-3 cozi si poate mai dai peste un functionar ciufut care iti strica ziua asa faci o singura data toate si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 (editat) Dupa vizita/programarea de la RAR unde mai trebuie sa ma mai deplasez cu mobra? Actele de italia trebuie sa fie traduse(am auzit ca nu)? Actele originale de italia dupa inmatriculare raman la politie sau la mine? Editat Aprilie 6, 2013 de 9iuli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 (editat) Dupa vizita/programarea de la RAR unde mai trebuie sa ma mai deplasez cu mobra? Actele de italia trebuie sa fie traduse(am auzit ca nu)? Actele originale de italia dupa inmatriculare raman la politie sau la mine? doar la RAR te duci cu mobra actele de italia raman la politie in dosarul de inmatriculare si vei primi actele de romania pe numele tau sau pe ce nume ai facut dosarul sa ai la tine buletinu' Editat Aprilie 6, 2013 de orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 (editat) Multumesc Editat Aprilie 6, 2013 de 9iuli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Si nu iti trebuie tradus nimic, nu irosi 50-100lei degeaba (cum am facut eu ptr ca nu am intrebat de mai multe ori)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Si nu iti trebuie tradus nimic, nu irosi 50-100lei degeaba (cum am facut eu ptr ca nu am intrebat de mai multe ori)... Tot acte de italia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 La mine au fost acte de Anglia...aceeasi Marie cu alta palarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 La mine au fost acte de Anglia...aceeasi Marie cu alta palarie... Deci nu le mai traduc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Poti sa intrebi si tu la politie la inmatriculari, dar eu am ramas cu traducerea in mapa pe post de amintire ca am avut odata carte de UK la motor... Asa ca decat sa pierzi banii aia mai bine faci un plin la motor dupa ce il inmatriculezi si ii dai pedala.. Nu mai zic ca initial am sunat la Inmatriculari ca a trebuit sa merg la Piatra Neamt sa rezolv situatiunea (inca am domiciliul stabil pe jud Neamt) si ei mi-au zis ca imi tre traducere. Cand am ajuns acolo ofiterul de la birou care mi-a verificat actele a zis "probabil colegii mei au inteles gresit, numai la masini e nevoie de traducere..." Singura idee care mi-a trecut prin minte atunci a fost..."76 ron=X litri benzina pierduti" Viata e frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 salut baieti. vin si eu din braila sambata in iasi cu moto si stau pana duminica. daca va strangeti pe undeva, sa imi lasati si mie un PM cu locatia, poate vin si eu macar sa va strang mana . vin cu prietena sa viziteze si ea Iasi-ul. va salut, asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 (editat) eu inca nu lam scos si nici nu am asigurare acuma ca sa ne plimbam Editat Aprilie 17, 2013 de Doleanucatalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 a fost ieri accident in iasi? am vorbit cu cineva si mi-a zis ca un motor gri. stie cineva mai multe de accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 eu nu am auzit nik de accident si nici nu am citit nik despre asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Salut! Stie cineva unde as putea sa gasesc in Iasi bara de teflon? Am nevoie de asa ceva pentru a confectiona niste bucse pentru masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 dute la magazinele cu metalice. adica alea unde gasesti burghie, rulmenti, sarma de cupru pt bobine, curele industriale... nu stiu unde sunt, dar banuiesc ca acum stii unde ai putea gasi. daca nu in piata la cei ce aduc la comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 nebunika, esti intreg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 eu sunt ma. bilute nu stiu ce a facut. am inteles ca a mai trecut ceva in palmares. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 (editat) Asa e cand unii se doresc a fi Pffeifer de Iasi.. Editat Aprilie 17, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 ce-am intrebat eu ......si ce scrieti voi aici. mai ales off-topic incurajat de un moderator...dar na,unde nu-i cap....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 ..dar na,unde nu-i cap....... vai de semnale.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate