Alveola Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Enjoy! Mesaj completat Si aropos de sala si muschi artificiali: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 HELL ANGELS IN PERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 vreau o adresa pentru IS 24 EUG ford focus lung argintiu, numar spate din carton si lamaie galbena in geam adresa pe PM va rog. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 vreau o adresa pentru IS 24 EUG ford focus lung argintiu, numar spate din carton si lamaie galbena in geamadresa pe PM va rog. multumesc anticipat n-avem. sa-l cautam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Enjoy! Mesaj completat Si aropos de sala si muschi artificiali: sunt singur in casa, dar cred ca m-au auzit toti vecinii cand am inceput sa rad ca un retardat in ultimele secunde ale filmuletului HAHHAAHAH. e grozav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 n-avem. sa-l cautam? daca nu e prea mare deranjul, va rog o adresa in cazul in care il observa cineva Mesaj completat sunt singur in casa, dar cred ca m-au auzit toti vecinii cand am inceput sa rad ca un retardat in ultimele secunde ale filmuletuluiHAHHAAHAH. e grozav ) that is so funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Daca tot va plac Mesaj completat Un cetatean hotarat, care stie adevarata origine a femeilor Mesaj completat Nu stiu de ce, dar imi aduce aminte de catas_him, desi catelusul asta e mai cizelat in exprimare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 catelusu e dement...m-am stricat de ras. @piurice- vazut ieri, la petrom in 2 baieti. Dai o bere daca-ti aduc o oglinda?+ nr de inmatriculare pt dovezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 Mesaj completatUn cetatean hotarat, care stie adevarata origine a femeilor Mesaj completat wa in p mea prima data in p mea am crezut ca faza cu femeile in p mea se refera la in p mea la clipul cu ciinele in p mea si-am zis ca in p mea Alveola asta a prea subtil pt. mine in p mea da' dupa aia-n p mea mi-am dat seama-n p mea ca de fapt e un link in p mea la un' punkist tzapan de bat in p mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) http://www.220.ro/DFr4yMzP1Y/Be-Stunt-HD Editat Octombrie 19, 2009 de grin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 http://www.220.ro/DFr4yMzP1Y/Be-Stunt-HD Super fain montajul si muzica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Ar fi bine ca baiatul cu numarul IS-18-EMO sa-si mute mobra din Alexandru ca am vazut azi vreo 2-3 ciori care ii dadeau tircoale,vorbeau de ea,era ceva in genu: "Da ba,asta ii trebuie lui Dorel,oglinda pe stinga..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) Ar fi bine ca baiatul cu numarul IS-18-EMO sa-si mute mobra din Alexandru ca am vazut azi vreo 2-3 ciori care ii dadeau tircoale,vorbeau de ea,era ceva in genu:"Da ba,asta ii trebuie lui Dorel,oglinda pe stinga..." Nu-i baiat, e o domnisoara... cine are nr ei s-o instiinteze. Sper ca vb-im de Hornet-ul de 600 S negru care sta pe trotuar in Dacia. E o zona f aiurea, plina de primitivi de astia... Editat Octombrie 20, 2009 de sorin_ush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ltO54NHLUyk&NR=1 things like this scare the shit out of me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ltO54NHLUyk&NR=1 things like this scare the shit out of me It's just drugs maaan... chill out, have one, enjoy the sky. Peace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 20, 2009 Autor Share Postat Octombrie 20, 2009 It's just drugs maaan... chill out, have one, enjoy the sky. Peace. bluza aia seamana cu un pulover de tocilar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) bluza aia seamana cu un pulover de tocilar caline ti-am spus sa nu mai bei. ai uitat cum ai facut data trecuta youtubix_click Editat Octombrie 21, 2009 de Vishco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 21, 2009 Autor Share Postat Octombrie 21, 2009 caline ti-am spus sa nu mai bei.ai uitat cum ai facut data trecuta youtubix_click ala e prea tare, ma inchin cu respect. asta e diferenta dintre un profesionist si un amator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) Nii ca se mai intampla si la ei Link video Mesaj completat Si fara legatura cu filmuletul de dinainte, ultima campanie de siguranta a motociclistilor (Australia): Editat Octombrie 21, 2009 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 http://epicawesome.com/files/imagecache/im...funny-birds.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Nii ca se mai intampla si la ei Link video Mesaj completat Ala care intra in motocicleta dupa masina galbena nu e Logan MCV??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Salut, daca tot e off-topic p'aici vin si eu cu o rugaminte, cine ma poate indruma catre o oglinda de Golf 3 sau Vento, de unde o pot cumpara. Mentionez ca ma intereseaza doar sticla care mi-a fost furata in parcare (oglinda in sine e ok, cu tot cu motorasele electrice si mai am una acasa in aceeasi stare adica oglinda-less). Pe oglinda intreaga cu tot cu motorase am dat 150 ron, aftermarket insa nu as mai vrea sa cumpar una deoarece nu fac colectie si am nevoie doar de sticla respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Salut, daca tot e off-topic p'aici vin si eu cu o rugaminte, cine ma poate indruma catre o oglinda de Golf 3 sau Vento, de unde o pot cumpara. Mentionez ca ma intereseaza doar sticla care mi-a fost furata in parcare (oglinda in sine e ok, cu tot cu motorasele electrice si mai am una acasa in aceeasi stare adica oglinda-less). Pe oglinda intreaga cu tot cu motorase am dat 150 ron, aftermarket insa nu as mai vrea sa cumpar una deoarece nu fac colectie si am nevoie doar de sticla respectiva. piese auto contact at sprintmtors.ro plus ca sunt posesor de g3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) http://www.youtube.com/user/collegehumor#p/u/43/XHOc716NRXQ daca da error occured, dati un refresh, doua... Editat Octombrie 21, 2009 de grin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 piese auto contact at sprintmtors.roplus ca sunt posesor de g3 Ai cumva un Golf 3 GTD in doua portiere? te-am vazut cu o remorca mai demult. Anyway un pret pentru sticla de la oglinda sofer? P.M. Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate