andreeay Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Se ofera spre adoptie 4 pisicuti, fratiori. Se pot adopta si separat, dar arata atat de bine impreuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 (editat) Donez pisica. Personalitate puternica,bine 'conturata'. bonus: tava in care isi face nevoile. contact: ym: the_insid3r Editat Noiembrie 9, 2009 de insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Vrea cineva sa comande ceva de pe www.heidenau.ro, poate impartim costurile de transport ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Misto pozele insider, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Cine-mi poate imprumuta o casca (marimea M sau S) mai buna, am nevoie pt o calatorie din seara asta pana maine dupa amiaza cel tarziu. Ofer garantie,etc, sa nu existe discutii. Am nevoie de ceva bun pt touring( silentioasa, etansa,etc). Nu ma refer la Arai-uri etc, dar nici trompeta MTR pe care o am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Pe aici nu se organizeaza Mos Craciun vine pe motocicleta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 Pana acum nu s-a organizat, iar pe viitor slabe sperante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 politia romana http://www.220.ro/7d3viApwRv/Poltia-Rulzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 hm, da' totusi de ce atitea pussy... cats? ia zi cum fu la WASP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Nu m-am mai dus Se pare totusi ca nu merita sa ma dau peste cap, pentru ca organizatorii si-au cam batut joc. Nu-i nimic, vor mai fi ocazii, asta a fost concert de promovare a noului album, deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 21, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2009 diseara groha la Casa de Cultura a Studentilor (cred ca stiti cam pe unde e). Bucovina, Truda, Negura Bunget, Skepsis, Piatra. biletul e 25 RON. http://iasirock.digitaverna.ro/viewtopic.php?f=4&t=6682 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 diseara groha la Casa de Cultura a Studentilor (cred ca stiti cam pe unde e). Bucovina, Truda, Negura Bunget, Skepsis, Piatra. biletul e 25 RON.http://iasirock.digitaverna.ro/viewtopic.php?f=4&t=6682 Bine, hai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 I hate that long cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2009 service-ul lui Minuta e cel de linga fosta locatie Sprint Motors? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Oui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 (editat) Sprint Motors? Sprintmotors Editat Noiembrie 23, 2009 de orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2009 service-ul lui Minuta e cel de linga fosta locatie Sprint Motors? stie cineva si un numar de telefon al vreunui baiat de-acolo? am de dat o intrebare si mi-e cam peste mina sa ma duc pina acolo. Oui. mersibocu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_IS90CID Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pgWtIZ_Lh5Y&feature=fvsr 6 cilindri linie, geam adjustabil din buton si cine stie ce pitici mai are pe creier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 http://creditorange.net/ enjoy ! eftin si bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pgWtIZ_Lh5Y&feature=fvsr 6 cilindri linie, geam adjustabil din buton si cine stie ce pitici mai are pe creier My dream bike:)) as da orice pentru motoru asta real. Ma fu.t in hayabusa, in cai putere, in performanta japoneza, etc:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 cum arata distractia in Azerbaidjan de la minutul 2:10 treaba devine 'intima' p.s. orange-ul s-a cam "dus la fund", adica, a cam trecut vremea lui ... oferte mai bune gasesti in alta parte Mesaj completat My dream bike:)) as da orice pentru motoru asta real. Ma fu.t in hayabusa, in cai putere, in performanta japoneza, etc:) ... viata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pgWtIZ_Lh5Y&feature=fvsr 6 cilindri linie, geam adjustabil din buton si cine stie ce pitici mai are pe creier si cite ceva despre istoria motocicletei: BMW a organizat un concurs intitulat "Uritenia sta in atitudine", obiectul fiind proiectarea celei mai respingatoare motociclete din istorie. au participat o femeie de serviciu din China, un instalator pakistanez si un desfundator de bude proaspat venit din India sa lucreze in aeroportul din Munchen. a cistigat instalatorul. CEO-ul BMW a fost atit de impresionat incit l-a desemnat designer sef. felicitari BMW, ai reusit inca o data! cum arata distractia in Azerbaidjan de la minutul 2:10 treaba devine 'intima' maneleeeeee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 si cite ceva despre istoria motocicletei: BMW a organizat un concurs intitulat "Uritenia sta in atitudine", obiectul fiind proiectarea celei mai respingatoare motociclete din istorie. au participat o femeie de serviciu din China, un instalator pakistanez si un desfundator de bude proaspat venit din India sa lucreze in aeroportul din Munchen. a cistigat instalatorul. CEO-ul BMW a fost atit de impresionat incit l-a desemnat designer sef. felicitari BMW, ai reusit inca o data! Asta din ciclu "ce nu-mi place mie, e de ca.cat" nu? Ce rol isi are postu' tau? mereu m-au amuzat oamenii care se auto-declara experti in materie de orice (estetic,tehnic) si judeca totul din prisma lor (cum ar fi vrut ei sa arate,cum le-ar fi placut lor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 eu nu vad nimic naspa in povestea aia. singuru' lucru de reprosat bmw-ului e poseroru' de bmw, care statistic (din ce vazui eu ) are peste 60 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate